Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
10-04-13
00:31
Αυτη ειναι η Σποττυ, 2 ετων στειρωμενη, εμβολιασμενη, αποπαρασιτωμενη και απιστευτα κυνηγημενη απο ενα ακατανομαστο και αχαρακτηριστο ανθρωποειδες...Αφου της πηραμε το σπιτι απ το παρκιν που τον ενοχλουσε, τα μπωλ κλπ.αυτος συνεχιζε να τα σπαει κι εξω...το γατι ετρωγε εξω σε σημειο περασματος απο ανθρωπους και σκυλους πολλους...την εφαγε καποιος σκυλος, το γατι επαψε να τρωει και σημερα μετα απο εμετους, αιμορραγια και πυον προλαβαμε τη σηψαιμια με χειρουργειο στην κτηνιατρο Χρυσουλα Παπαδοπουλου.Τα εξοδα τα καλυψα, αλλα χρειαζομαι μερος για φιλοξενια 8 ημερες οσο χρειαζεται να αναρρωσει σε καθαρο μερος και οχι εξω να κινδυνευει να της φαει την πληγη καποια μυγα ή να κολλησει κατι απ το περιβαλλον...δυσκολευομαι να την κρατησω γιατι εχω αλλα ζωα...Υπαρχει δε περιπτωση να υποτροπιασει και να οδηγηθουμε σε 2ο χειρουργειο...Βοηθηστε με σας παρακαλω...την τροφη της και την αντιβιωση την εχω ηδη αγορασει.Τηλ επικ. 6907461340 Γωγω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
10-04-13
01:23
ποπο το ψυχουλακι μου το ειδα και στο φεισμπουκ.. μακαρι να βρεθει κατι για την μικρη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoe92
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
10-04-13
05:59
αν μπορούσα θα την έπαιρνα αλλά μένω Θεσσαλονίκη 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum