Ζητείται φιλοξενία για χτυπημένο γατάκι...

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά,
έχω καιρό να μπω στη σελίδα, ελπίζω όλοι οι φίλοι να είστε καλά.
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, χθές το βράδυ βγαίνοντας απο ένα κτίριο, στην είσοδο ήταν ένα γατάκι που προσπαθούσε να μπεί μέσα. Εσκυψα να δω εαν είναι καλά και ανέβηκε στην αγκαλιά μου ζητώντας βοήθεια, έμοιαζε χτυπημένο, έτρεχε αίμα απ τη μύτη του και φαινόταν να πονάει πάρα πολυ....το πήρε ένα παιδί απ την παρέα και το πήγε στο σπίτι που φιλοξενείται για το βράδυ. Τώρα είναι στο κτηνίατρο, ελπίζω να τα καταφέρει το γατάκι...είναι πραγματικά πάρα πολύ γλυκό και καλό γατάκι, μοιάζει να γνωρίζει τους ανθρώπους.Είναι ήρεμο και πολύ φιλικό. Το πρόβλημα είναι οτι εμείς φεύγουμε. Φιλοξενουμαστε όλοι σε σπίτια και επιστρέφουμε Αθήνα σε λίγες μέρες. Δεν ξέρουμε πραγματικά τί να κάνουμε. Εχουμε όλοι γάτες και δεν μπορεί να το υιοθετησει κανείς...είναι κρίμα, εμένα δεν μπορώ να σκεφτω να ξαναβρεθει στο δρόμο, δεν ΜΠΟΡΩ να δεχτώ κάτι τέτοιο αλλα ειλικρινα δεν βρίσκω λύση αυτή τη στιγμη...

Χρειαζομαι βοηθεια, Μπορεί κανείς να βοηθήσει να του βρούμε προσωρινή φιλοξενία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το γατάκι έζησε. Μετα απο ενα μηνα στον κτηνιατρο ειναι καλυτερα, το εχω εγω, ειμαισ ε ταξιδι και δεν το πηρα ακομη σπιτι. Το προβλημα του τελικα ηταν πολυ προχωρημενη στοματιτιδα.
Μπορειτε να με ενημερώσετε για αυτο;
Το καναμε εξετασεις για ειτζ και λευχαιμια και ειναι οκ. :)
Εχω 2 γατες , μια σιαμ και εννα κεραμυδογατο, Εαν τα φερω σε επαφη μπορει να κολλησουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατάκι έζησε. Μετα απο ενα μηνα στον κτηνιατρο ειναι καλυτερα, το εχω εγω, ειμαισ ε ταξιδι και δεν το πηρα ακομη σπιτι. Το προβλημα του τελικα ηταν πολυ προχωρημενη στοματιτιδα.
Μπορειτε να με ενημερώσετε για αυτο;
Το καναμε εξετασεις για ειτζ και λευχαιμια και ειναι οκ. :)
Εχω 2 γατες , μια σιαμ και εννα κεραμυδογατο, Εαν τα φερω σε επαφη μπορει να κολλησουν;
Θα ηταν καλυτερα να το ρωτησεις στον κτηνιατρο σου αυτο. Εγω πιστευω πως οταν ειναι στην χαλια φαση πρεπει να κολλαει αλλα δεν ξερω αν κανει θεραπεια και υποχωρησει τι γινεται.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα δεν κάνει καποια θεραπεία επειδή μόλις επιστρέψαμε στο σπίτι. Θα τηλεφωνήσω την δευτέρα στον κτηνίατρο. Την έβαλα σε ένα αλλο δωμάτιο και δεν θα την φέρω σε επαφή με τα 2 δικά μου. Ανησυχω όμως μην κολλησουν.
Πώς μεταδίδεται;
Εαν τα χαδεύω υπαρχει περίπτωση να κολλησουν;

Η αναπνοή την είναι πολύ κακή και δεν τρώει κροκέτες, ούτε πίνει καθόλου νερο :(

Ειναι υποσιτισμένη και αναρωτιέμαι τί πρέπει να κάνω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα δεν κάνει καποια θεραπεία επειδή μόλις επιστρέψαμε στο σπίτι. Θα τηλεφωνήσω την δευτέρα στον κτηνίατρο. Την έβαλα σε ένα αλλο δωμάτιο και δεν θα την φέρω σε επαφή με τα 2 δικά μου. Ανησυχω όμως μην κολλησουν.
Πώς μεταδίδεται;
Εαν τα χαδεύω υπαρχει περίπτωση να κολλησουν;

Η αναπνοή την είναι πολύ κακή και δεν τρώει κροκέτες, ούτε πίνει καθόλου νερο :(

Ειναι υποσιτισμένη και αναρωτιέμαι τί πρέπει να κάνω.....
Καλα ο κτηνιατρος δεν σου εδωσε οδηγιες τι να κανεις; Εντυπωση μου κανει...:hmm:
Παντως πρεπει να πινει και νερακι και να τρωει, αν ομως το στοματακι της ειναι χαλια ειναι φυσικο να μην θελει. Κανονικα επρεπε ηδη να εχει ξεκινησει θεραπεια, στο κτηνιατρειο ισως της ειχαν ορο και αντισταθμιζοταν αυτο αλλα τωρα στο σπιτι δεν παιρνει υγρα και τροφη απο πουθενα.
Προσπαθησε τουλαχιστον να την ταιζεις με συριγγα πολυ μαλακια τροφη που ισως την αναμειξεις και με λιγο νερακι και για να γινει πιο υγρη αλλα και για να περιεχει αρκετο νερο και την Δευτερα πρωι-πρωι στον κτηνιατρο. Και ισως να επρεπε να την πας και καπου αλλου, δεν μου αρεσει καθολου που δεν σου εδωσε οδηγιες πως να φροντισεις ενα πλασμα σε τοσο ασχημη κατασταση.

Ο κτηνίατρος την είχε με ορό, (αντιβίωση ) όλο αυτό το διάστημα που έμεινε εκεί στο κτηνιατρείο και όταν την πήρα μου είπε οτι το ξεπέρασε και οτι ειναι εντάξει πια. Δεν μου έδωσε καμία άλλη οδηγία. Μου είπε: Το γατάκι είναι καλά.

Η αλήθεια είναι πως είναι σε καλύτερη κατάσταση απο όταν το βρήκα αλλά νομίζω οτι ή υποτροπιάζει ή είχε μένει κάτι και ακόμη στο στόμα δυσκολεύεται. Σήμερα είδα και μια κυλίδα αίμα στο δωμάτιο και ανησυχώ πάρα πολύ. Έκλεισα ραντεβού με άλλο κτηνίατρο για το Σάββατο αλλά δεν μπορώ να περιμένω και θα του τηλ να πάω εάν γίνεται αύριο.....

Claire αυτό που κάνω είναι να ρίχνω στα κρυφά νερό μέσα στη κονσέβρα και το τρώει. Αυτό είναι καλό. Αν και νομίζω σήμερα έφαγε λιγότερο απο άλλες μέρες.

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου δώσει κάποιες οδηγίες;;;

Μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο του φορουμ σε αυτο το νηματακι. https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back