youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
05-09-12
23:16
Παιδιά
ψάχνω μια καθαρίστρια να με βοηθάει που κου που στο σπίτι και να μην σιχτιρίζει(από μέσα της για τις τρίχες)
Ξέρετε καμία έμπιστη;
Μένω τώρα Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, οπότε ψάχνω από δυτικά προάστια ή από κέντρο. Αλλά και από αλλού γιατί όχι, αρκεί να μπορεί η καθαρίστρια
.
ψάχνω μια καθαρίστρια να με βοηθάει που κου που στο σπίτι και να μην σιχτιρίζει(από μέσα της για τις τρίχες)
Ξέρετε καμία έμπιστη;
Μένω τώρα Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, οπότε ψάχνω από δυτικά προάστια ή από κέντρο. Αλλά και από αλλού γιατί όχι, αρκεί να μπορεί η καθαρίστρια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
06-09-12
00:07
Παιδιά
Ξέρετε καμία έμπιστη;
Μένω τώρα Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, οπότε ψάχνω από δυτικά προάστια ή από κέντρο. Αλλά και από αλλού γιατί όχι, αρκεί να μπορεί η καθαρίστρια.
Ξέρω μια κυρία από την Ουκρανία στην οποία είχα δώσει και γατούλα. Τα αγαπάει τα ζωάκια και ΄΄εχει και ένα υπέροχο κοριτσάκι. Καθάριζε και το σπίτι της Μίκης. Σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
06-09-12
11:24
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, έχω συγκεντρώσει ήδη δυο καλές περιπτώσεις. Επίσης, βολεύουν πολύ και οι Αγίοι Ανάργυροι γιατί υπάρχει απευθείας συγκοινωνία με Αγία Βαρβάρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum