Ζητούνται γατουλίνια στη Θεσσαλονίκη! :D :D

• Thread starter Thread starter selina
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

selina

Νεοφερμένο μέλος

Η selina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Γεια σας απανταχού γατοφιλοι! Ζητω να υιοθετησω ενα η δυο γατακια γιατι εχοντας μεγαλωσει σε χωριο με 16+γατες ταυτοχρονα, ερχομενη στην πολη, μου ελειψαν τα γουργουρισματα τους!! Το ονειρο μου ειναι μια Ragdoll ή μια Mein Coon τις οποιες ειδα και λατρεψα!! Αλλα επειδη αυτες δεν βρισκονται τοσο ευκολα θα επικεντρωθω σε πιο ρεαλιστικους στοχους! Οι-ας πουμε-φιλοδοξιες μου ειναι να υιοθετησω εως 2 μακρυτριχα ή ημι-μακρυτριχα γατακια εως 4 εβδομαδων, οσο το δυνατον υγιεστερα. Μενω στη Θεσσαλονικη οποτε οι θεσσαλονικεις γατοφιλοι ας με βοηθησουν να βρω τα φιλαρακια μου! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ζητουνται γατουλινια στη Θεσσαλονικη! :D :D

Καλησπερα και καλωσηρθατε.
Αν ενδιαφερεστε για γατακι των δυο φυλων που αναφερατε,μπορειτε να μπειτε στο site του ΕΟΓ και να βρειτε εκτροφεια των συγκεκριμενων φυλων.Σε αυτη την περιπτωση ριξτε μια ματια κι εδω,σας ενδιαφερει.Αν παλι προτιματε ενα ημιαιμο γατακι,υπαρχουν πολλα,ριξτε μια ματια στις αγγελιες "χαριζονται" και σιγουρα καποιο θα σας κλέψει την καρδια.
Καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως σας βρηκα! Ομως,σας παρακαλω, μην μου μιλατε στον πληθυντικο, ειμαι 18! Για τις ρατσες, φοβαμαι οτι θα κοστισουν πολυ, δεν τις δινουν κ τσαμπα.. :( Eχω εδω και μερες που ψαχνω για το μικρο αστερακι! Σας ευχαριστω πολυ για τα links! :)

Οχι,φυσικα και δεν τις δινουν δωρεαν,η εκτροφη εχει παρα πολλα εξοδα.Δεν ειναι και αδυνατον ομως να αποκτησεις μια,πολλες φορες οι εκτροφεις δινουν γατουλες τους στειρωμενες σε συμβολικη τιμη.Παντως καλυτερο θα ειναι για μενα να παρεις ενα αδεσποτακι που εχει αναγκη ενα σπιτικο.

Καλως σας βρηκα! Ομως,σας παρακαλω, μην μου μιλατε στον πληθυντικο, ειμαι 18! Για τις ρατσες, φοβαμαι οτι θα κοστισουν πολυ, δεν τις δινουν κ τσαμπα.. :( Eχω εδω και μερες που ψαχνω για το μικρο αστερακι! Σας ευχαριστω πολυ για τα links! :)

Καλώς την
αν σε ενδιαφέρουν θηλυκά γατάκια υπάρχουν 2 πιτσιρίκες: Η Λαμπρινή και η Βάγια (γεννήθηκαν Πασχαλιάτικα).

Αν σε ενδιαφέρουν δες την αγγελία στα '' Χαρίζονται'': >>>Χαρίζονται 3 ( έμειναν 2) γατουρίνια στη Θεσσαλονίκη<<<, έχει και το προσωπικό τους τηλέφωνο (6946 793585).

Πάρε και μια μικρή γεύση.... από τις φάτσες τους.

Συνημμένα

• Λαμπρινή_DSC02640.JPG
    Λαμπρινή_DSC02640.JPG
    272,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Βάγια_ DSC02641.JPG
    Βάγια_ DSC02641.JPG
    281,7 KB · Εμφανίσεις: 28
Γεια σου κι απο μενα! Εχω ενα που μαλλον θα γινει ημιμακρυτριχο!
04062010662.jpg
Μηπως σε ενδιαφερει? Θεσσαλονικη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back