yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
29-02-08
17:17
Οσοι απο σας ειναι μακρυα απο θεσσαλονίκη η αθήνα θελουν ομως να βοηθήσουν την ομάδα Psychanimalυπαρχει τροπος:
Γίνετε ακτιβιστες του Ιντερνετ, δηλαδη ασχοληθειτε με το να παρακολουθειτε και να καταγγελετε θέματα κακοποίησης που βρίσκετε σε ασχετα σαιτ οπως πχ το βιντεακι με την κακοποιηση σκύλου με το προσχημα κυνοδρομίας. Τους εγραψα και το απέσυραν.
( μακαρι να απεσυραν κα τον χαμένο που το εβαλε... Παντως εχω τροπο να τα καταγγελετε και σε οργανισμούς
Θα μπορουσε να οργανωθει μια ομαδουλα φιλοζωικού ελενχου του ιντερνετ για να μην προωθείται η κακοποίηση μέσω βίντεο σελίδων κλπ
Γίνετε ακτιβιστες του Ιντερνετ, δηλαδη ασχοληθειτε με το να παρακολουθειτε και να καταγγελετε θέματα κακοποίησης που βρίσκετε σε ασχετα σαιτ οπως πχ το βιντεακι με την κακοποιηση σκύλου με το προσχημα κυνοδρομίας. Τους εγραψα και το απέσυραν.
( μακαρι να απεσυραν κα τον χαμένο που το εβαλε... Παντως εχω τροπο να τα καταγγελετε και σε οργανισμούςΘα μπορουσε να οργανωθει μια ομαδουλα φιλοζωικού ελενχου του ιντερνετ για να μην προωθείται η κακοποίηση μέσω βίντεο σελίδων κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
29-02-08
18:18
Τέλεια! Εγώ είμαι μέσα! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
29-02-08
18:21
(Πάντως yasmin σε παραδέχομαι, γιατι το ψάχνεις πολύ και ασχολείσαι τόσο ενεργά που σε θαυμάζω!)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
29-02-08
19:01
Μπα αν ειχε δει ο καθενας τα βίντεο κακοποίησης ζωων που βλε[ω εγω καθε τόσο το ιδιο θα κανε.. αλιως δεν κοιμασαι τις νυχτες.
Ωραια χαιρομαι που θελεις να συμμετασχεις θα το οργανωσω λιγακι και θα σου πω τι να κανεις και οποιος αλλος θελει ειναι ευπροσδεκτος
Ωραια χαιρομαι που θελεις να συμμετασχεις θα το οργανωσω λιγακι και θα σου πω τι να κανεις και οποιος αλλος θελει ειναι ευπροσδεκτος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum