Ζητώ αρσενικό γατούλι στειρωμένο, φιλικό, μέχρι ενός έτους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

isida_11

Νεοφερμένο μέλος

Η isida_11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Είμαστε ένα ζευγάρι ,στο οποίο εργάζεται ο ένας . Είναι λίγο δύσκολο να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα στείρωσης και εμβολιασμού , οπότε αποφασίσαμε να στερηθούμε την παιδική ηλικία ενός γατούλη . Το 'αλλο μας πρόβλημα είναι οτι δε διαθέτουμε μπαλκόνι ή αίθριο στο μικρό μας διαμέρισμα για να φιλοξενήσουμε την αμμο της οπότε θα μας έδινε μεγάλη χαρά αν κάποιος μας παραχωρούσε μια τουαλετίτσα γάτας που δεν χρειάζεται πια :) .....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου!
θα βοηθουσε αν ελεγες σε ποια πολη βρισκεσαι για να σου προτεινουμε αναλογως. γενικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις στειρωμενο αρσενικο για υιοθεσια- τα φιλοζωικα σωματεια τους στειρωνουν συνηθως οταν φτασουν στην καταλληλη ηλικια. αλλα αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι αν υιοθετησεις εναν γατουλη στειρωμενο και εμβολιασμενο αυτο δε σημαινει οτι δε θα εχει εξοδα. δηλαδη πρεπει να υπολογισεις μια καλη τροφη, αμμο (ή πελετ), παιχνιδια και ονυχοδρομιο (υπαρχουν και φτηνα), γατοφορο, αποπαρασιτωσεις τουλαχιστον 2 φορες το χρονο και επαναληπτικα εμβολια. και φυσικα να μπορεις να αντεπεξελθεις σε κατι εκτακτο.
(ως προς τη λεκανη που λες οι απλες ανοιχτες ειναι πολυ φτηνες)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ζητώ αρσενικό γατούλι στειρωμένο,φιλικό μέχρι ενός έτους.

Δες και στα χαριζονται εδω.Ειναιν παρα πολλα τα γατακια που ψαχνουν αγαπη και ζεστασια.:)

γεια σου!
θα βοηθουσε αν ελεγες σε ποια πολη βρισκεσαι για να σου προτεινουμε αναλογως. γενικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις στειρωμενο αρσενικο για υιοθεσια- τα φιλοζωικα σωματεια τους στειρωνουν συνηθως οταν φτασουν στην καταλληλη ηλικια. αλλα αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι αν υιοθετησεις εναν γατουλη στειρωμενο και εμβολιασμενο αυτο δε σημαινει οτι δε θα εχει εξοδα. δηλαδη πρεπει να υπολογισεις μια καλη τροφη, αμμο (ή πελετ), παιχνιδια και ονυχοδρομιο (υπαρχουν και φτηνα), γατοφορο, αποπαρασιτωσεις τουλαχιστον 2 φορες το χρονο και επαναληπτικα εμβολια. και φυσικα να μπορεις να αντεπεξελθεις σε κατι εκτακτο.
(ως προς τη λεκανη που λες οι απλες ανοιχτες ειναι πολυ φτηνες)

Τα έχω υπολογίσει τα έξοδα που περιγράφεις φίλη γατόφιλη :) .... Ενδεχομένως λίγο "στενά" αλλά απο το να ζήσει κάποια ψυχούλα στο δρόμο ,θεωρώ καλύτέρη λύση να μοιραστούμε τη φτώχια μας εγώ κι αυτή . Όσο για την λεκάνη το γνωρίζω απλά η τουαλέτα μου δεν έχει εξαερισμό και είμαι ισόγειο 40 τετραγωνικών . Είχα και παλαιότερα γάτα ....η οποία είχε το απίθανο χάρισμα να εκτοξεύει την άμμο μέχρι την οδοντόβουρτσά μου χιχιχιχι .... και τη μυρωδιά της να είναι αισθητή ακόμη κι όταν καθάριζα 2 φορές τη μέρα τη λεκάνη της. Μιλάω για "κλειστού τύπου" τουαλέτα ...που στη χειρότερη θα κάνω αυτοσχέδια :)

Δες και εδώ χαρίζονται πάρα πολλά και συνήθως καλύπτονται τα έξοδα στείρωσης.

οκ :) απλα προς ενημερωση τα ειπα σε περιπτωση που δεν ξαναειχες γατα ή που δεν ετυχε να τα ακουσεις.

(δυστυχως ειναι πολλα τα περιστατικα στις μερες μας που ανθρωποι τη μια μερα υιοθετουν ενα ζωο και μετα απο λιγο καιρο σε παιρνουν να σου πουν να το παρεις πισω εσυ γιατι εμειναν ανεργοι ή πανε στο εξωτερικο για δουλεια. φυσικα ανθρωποι ειμαστε δεν ξερουμε τι θα συμβει αυριο αλλα αν δεν ειμαστε σε θεση να παρουμε ζωο καλυτερα να μην παρουμε εξαρχης. ουτε ειναι λογικη νομιζω στην πρωτη δυσκολια να παραταμε το ζωο και μαλιστα εκβιαστικα :/: ειναι ασχετα ολα αυτα με εσενα απλα επειδη συμβαινουν συνεχεια θεωρησα σκοπιμο να ενημερωσω πριν.)

σε ποια περιοχη μενεις? για να σου στειλουμε αγγελιες αναλογως.

Είμαι Αμπελόκηπους ...και θα προτιμούσα να είναι λίγο μικρόσωμη για να τη μεταφέρω στην καμπίνα επιβατών στο αεροπλάνο καθότι στην Αθήνα είμαι με σύμβαση και υπάρχει το πατρικό μου Θεσσαλονίκη που συχνά πηγαίνω και μένω .... δεν θέλω να την αφήνω μόνη ούτε να τη βάζω στις αποσκευές :(

Καλησπέρα! Σας έστειλα προσωπικό μήνυμα για έναν γατούλη, ευχαριστώ

Καλησπέρα! Βρήκες τελικά το γατάκι που έψαχνες;

:/: :vava:Καλησπέρα , σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον , δυστυχώς λόγω προσωπικών συγκυριών η υιοθεσία γατοσυντρόφου αναβάλλεται για τις αρχές Νοέμβρη .... όπου προβλέπεται αναγκαστική μετακόμιση "κάπου" στη Βόρεια Ελλάδα .
Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά , συγνώμη που δεν τα κατάφερα να αξιοποιήσω κάποια από τις πολύ όμορφες προτάσεις των συμφορουμιτισών :) . Θα τα ξαναπούμε απο το Φθινόπωρο.
:sorry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back