Ζητώ βοήθεια από όποιον ιατρικά μπορεί να δώσει συμβουλή

Να σαι καλα Ολιβια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καημένο το γατάκι!!!!
Μη με πειτε κακια, αλλά όποιος το δηλητηρίασε να πάθει σαλμονέλα και να παθαινει γαστρεντεριτιδες βαρειές όσο πιο συχνα γινεται. Να τον ταίζουν πάντοτε αλλοιωμένα και χαλασμένα φαγητά!!!! Και μη γελάτε, το εννοώ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα του αρέσει να ειναι άρρωστος;;;;;;;;;;;;;
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Mel μπράβο σου για τη συνδρομή, να εισαι καλα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota τι έγινε με τον γατούλη? Πάει καλύτερα? Μακάρι να γίνει και πάλι καλά...

Ειναι πολυ καλυτερα

ευχομαι τα καλυτερα!!:)
υ.γ. γατες μπορει να δηλητηριαζοντε και καταλαθως ξερετε. μπορει δηλαδη καποιος να ριξει ποντικοφαρμακο για τα ποντικια στο σπιτι το οποιο τυνγχανει να βρισκετε διπλα σε σπιτι που φιλοξενει γατες να πανε οι γατες εκει που εχει ποντικοφαρμακο και εγινε το κακο...
εμεις εχουμε κατι γειτονες που εχουν τη μανια να κουρευουν κατι χορτα εξω απο το οικοπεδο τους!! τις προαλλες ειχαν ριξει φαρμακο για να μην ξαναφυτρωσουν τα χορτα και θα μπορουσε καλιστα να ειχε δηλητηριαστει το ζουζουνι μου!! αλλα ευτυχως ο γατουλης μου δεν επαθε τιποτα.:up:

εμεις εχουμε κατι γειτονες που εχουν τη μανια να κουρευουν κατι χορτα εξω απο το οικοπεδο τους!! τις προαλλες ειχαν ριξει φαρμακο για να μην ξαναφυτρωσουν τα χορτα και θα μπορουσε καλιστα να ειχε δηλητηριαστει το ζουζουνι μου!! αλλα ευτυχως ο γατουλης μου δεν επαθε τιποτα.:up:
Τα τραβάει ο οργανισμός μας τα δηλητήρια…. Και μετά λέμε για τις τροφές!! Αφού το δηλητήριο το γουστάρουμε!

Ναι δηλητριαζονται και θελει πολυ προσοχη. Εγω ακομα τραβιεμαι με τις κατσαριδες Εχω δοκιμασει οτι οικολογικο μεσο υπαρχει για να φυγουν εβαλα κατσαριδοπαγιδες αυτες εδω Φοβαμαι να βαλω σπρει ομως λογω του Περση ανεχομαστε τις Τερεζες

Exω νεα απο τον γατουλη. Ο γατουλης ειναι καλα αρχισε να τρωει και να παιρνει το επανω του μετα απο την δηλητηριαση
Να ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον και ειδικα την Mel που η συμβουλη της αποδειχτηκε σωτηρια

:up: :up: :up:

Μπράβο! Τέλεια νέα!

Πολύ καλα!!!!!! Μπράβο!!!!! Και μπράβο που ασχολήθηκες!!!!
:up: :up: :up:
Το θέμα με τα δηλητήρια ειναι πράγματι πολύ επικίνδυνο......
Πάντως mel ως φιλόζωη θελω να σε ευχαριστήσω πολύ πολύ!!!!

Ολέ!!!!!!!!!!!!!!!:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

:up: :up: :up: :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back