Ζητώ γατάκι Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

rikos20

Νεοφερμένο μέλος

Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
γεια σας παιδια.πριν ενα μηνα πεθανε ο γατος μου και ψαχνω γατακι περσιας για να κανει παρεα στην αλλη μου γατα.υπαρχει κανενας απο θεσσαλονικη που να εχει γατες περσιας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ζητω γατακι περσιας

Καλησπερα.
Υπηρχε εκτροφειο περσικων στη Θεσσαλονικη,αλλα δεν ξερω αν λειτουργει πια.Μπειτε στο site του ΕΟΓ να ριξετε μια ματια,κι επικοινωνηστε με την εκτροφεα να σας ενημερωσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ζητω γατακι περσιας

σε ευχαριστω.θα κανω μια αποπειρα να δω τι παιζει και εκει.

Θες οπωσδήποτε μικρό γατάκι ? Στην κτηνιατρό μας εγκαταλείφθηκε μια άσπρη περσική γατούλα, 2 ετών, στειρωμένη.
Χθες το βράδυ την χαιδεύαμε και νόμιζε ότι θα την πάρουμε μαζί μας:/:και εγώ και η φίλη μου η Κωνσταντίνα (konstans) νοιώσαμε χάλια. Θα την ανεβάσουμε αγγελία στα χαρίζονται, σε λίγο.
Μένεις βέβαια και Θεσ/κη και είναι ένα πρόβλημα κι αυτό..

Βουλα μου πρεπει να ειναι η κουκλα που μου εδειξε η Ηλιαννα..ειναι πραγματικα θεα μου θυμιζει πολυ τον περσουλη που ειχα, αν μπει αγγελια θα φυγει στο πι κ φι πιστευω!!!

Βουλα μου πρεπει να ειναι η κουκλα που μου εδειξε η Ηλιαννα..ειναι πραγματικα θεα μου θυμιζει πολυ τον περσουλη που ειχα, αν μπει αγγελια θα φυγει στο πι κ φι πιστευω!!!

Άσε Έβελυν γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την σκηνή που νόμιζε ότι θα την πάρουμε μαζί μας:(

μπορω να φανταστω Βουλα μου, το στομαχι σου γινεται κομπος :/:

Άσε Έβελυν γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την σκηνή που νόμιζε ότι θα την πάρουμε μαζί μας:(

Βουλα να την φιλοξενησω μεχρι να βρει σπιτακι..:/::/: Νομιζω οτι ειναι απο τα γατακια που θα ''φυγουνε'' γρηγορα..

Βουλα να την φιλοξενησω μεχρι να βρει σπιτακι..:/::/: Νομιζω οτι ειναι απο τα γατακια που θα ''φυγουνε'' γρηγορα..

Αφού φιλοξενείς την Μιλένια. Άσε Σιμώνη μην φορτωθείς κι άλλο.

προσωπικη μου αποψη ειναι να μην αλλαξει ξανα περιβαλλον η γατουλα αφου εχει μεγαλες πιθανοτητες συντομα να παει σε μονιμο σπιτι, ηδη περασε πολλα αποτι καταλαβαινω το τελευταιο διαστημα...

Αφού φιλοξενείς την Μιλένια. Άσε Σιμώνη μην φορτωθείς κι άλλο.

πρωτον δεν ειναι βαρος..ξερεις οτι αν μπορουσα θα ειχα 20 γατια στο σπιτι!:P και δευτερον δεν μπορω και μονο στην ιδεα οτι ειναι σε ενα κλουβι..:/::/:
δεν ξερω..οτι νομιζεις εσυ καλυτερο!:)

Νομίζω ότι μιλάτε για αυτή https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-γατούλα-Περσίας.227247/
Τη βρίσκω πολύ συμπαθητική. Δε νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία...

Είναι κι αυτό...https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-γατάκι-ράτσας-εγκαταλελειμμένο-Περσικό-Θεσσαλονίκη.226539/ αλλά μάλλον δεν είναι ράτσας απλώς μοιάζει

Α και αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-Πέρσης-Λίο.227131/ αν και θεωρώ λίγο χαζό να χαρίζεις το γάτο σου επειδή δεν μπορείς να περιφράξεις το μπαλκόνι σου...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back