rikos20
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Υπηρχε εκτροφειο περσικων στη Θεσσαλονικη,αλλα δεν ξερω αν λειτουργει πια.Μπειτε στο site του ΕΟΓ να ριξετε μια ματια,κι επικοινωνηστε με την εκτροφεα να σας ενημερωσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rikos20
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω.θα κανω μια αποπειρα να δω τι παιζει και εκει.
Voula
Διάσημο μέλος
Χθες το βράδυ την χαιδεύαμε και νόμιζε ότι θα την πάρουμε μαζί μας
και εγώ και η φίλη μου η Κωνσταντίνα (konstans) νοιώσαμε χάλια. Θα την ανεβάσουμε αγγελία στα χαρίζονται, σε λίγο.Μένεις βέβαια και Θεσ/κη και είναι ένα πρόβλημα κι αυτό..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Βουλα μου πρεπει να ειναι η κουκλα που μου εδειξε η Ηλιαννα..ειναι πραγματικα θεα μου θυμιζει πολυ τον περσουλη που ειχα, αν μπει αγγελια θα φυγει στο πι κ φι πιστευω!!!
Άσε Έβελυν γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την σκηνή που νόμιζε ότι θα την πάρουμε μαζί μας

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Άσε Έβελυν γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την σκηνή που νόμιζε ότι θα την πάρουμε μαζί μας![]()
Βουλα να την φιλοξενησω μεχρι να βρει σπιτακι..

Νομιζω οτι ειναι απο τα γατακια που θα ''φυγουνε'' γρηγορα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Βουλα να την φιλοξενησω μεχρι να βρει σπιτακι..Νομιζω οτι ειναι απο τα γατακια που θα ''φυγουνε'' γρηγορα..
Αφού φιλοξενείς την Μιλένια. Άσε Σιμώνη μην φορτωθείς κι άλλο.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αφού φιλοξενείς την Μιλένια. Άσε Σιμώνη μην φορτωθείς κι άλλο.
πρωτον δεν ειναι βαρος..ξερεις οτι αν μπορουσα θα ειχα 20 γατια στο σπιτι!
και δευτερον δεν μπορω και μονο στην ιδεα οτι ειναι σε ενα κλουβι..

δεν ξερω..οτι νομιζεις εσυ καλυτερο!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη βρίσκω πολύ συμπαθητική. Δε νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία...
Είναι κι αυτό...https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-γατάκι-ράτσας-εγκαταλελειμμένο-Περσικό-Θεσσαλονίκη.226539/ αλλά μάλλον δεν είναι ράτσας απλώς μοιάζει
Α και αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-Πέρσης-Λίο.227131/ αν και θεωρώ λίγο χαζό να χαρίζεις το γάτο σου επειδή δεν μπορείς να περιφράξεις το μπαλκόνι σου...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool