Ζητώ γατάκι μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

piko24

Νεοφερμένο μέλος

Η piko24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γεια σας ειμαι νεος στο site.θα ενδιαφερομουν για ενα γατακι μακρυτριχο η σχετικα μακρυτριχο αν και δεν με απασχολει τοσο πως θα ειναι(αν σου κανει κλικ ενα ζωο τι τριχες και τριχες ).Δεν ενδιαφερομαι για ρατσα.Επισης προκειται να ζησει σε σπιτι διαμερισμα.Ευχαριστω :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά στις Γατοαγγελίες -> στο Χαρίζονται. Υπάρχουν αρκετά μικράκια να δείς. Καλή τύχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα :)
χαριζω τουτον εδω τον κουκλο
;)
σε ενδιαφερει??

Συνημμένα

• DSCF0076 (2).JPG
    DSCF0076 (2).JPG
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSCF0074 (2).JPG
    DSCF0074 (2).JPG
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 50
αμαααν οσο μεγαλωνει ομοφαινει αυτο το γατι πωπωπωπωπωπ ζημιαααα

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παιδια αλλα τελικα θα μου δωσει μια οικογενειακη φιλη 2 γατακια.Και παλι ευχαριστω

Καλημέρα Piko24. Σήμερα βρέθηκαν 3 μωρουλίνια παρατημένα έξω απο μια δημόσια υπηρεσία. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά θα κάνεις πολύ καλό σώζοντας τα ορφανά. Απο την ίδια υπηρεσία πέρυσι μάζεψα και εγώ την δική μου ζουζουνίτσα που σήμερα είναι μια υπέροχη δεσποινίδα. Μπορώ να σε βοηθήσω με τη φροντίδα τους αν θέλεις.

η picko24 βρηκε γατακι..
ας κλειδωθει η αγγελια καλυτερα για να μην μπερδευομαστε!

Είναι (ο) Πίκο :).Καί ναί ας κλειδωθεί καλύτερα .

με συγχωρεις:redface::redface::redface:
για να κλειδωσεις την αγγελια πας στα εργαλεια πανω αριστερα κ πατας κλεισιμο θεματος:)
α κ να σου ζησει
:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back