Ζητώ για υιοθεσία ένα γατάκι μικρό

• Thread starter Thread starter newmommy
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

newmommy

Νεοφερμένο μέλος

Η newmommy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ να μου χαριστεί ένα γατάκι αλλά μένω μακρυά, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα το έχω μες στο σπίτι. Θα ήθελα να είναι ήμερο (φιλικό με τους ανθρώπους) όσο γίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα φίλη μου και καλώς σε βρήκαμε.:)
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σ' αυτή την κατηγορία και είμαι σίγουρη πως θα βρεις αρκετά γατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα. :)
Η αλήθεια είναι ότι την είδα αυτή τη σελίδα, αλλά θα ήθελα κάποιο που να μην είναι Αθήνα, ή έστω να υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφερθεί αν γίνεται στην περιοχή μου, μένω Μεσσηνία.

Σε κάθε αγγελία γράφει αν μπορεί να μεταφερθεί το γατάκι και αλλού. Αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι απ' έξω αν έχουμε κάτι από Μεσσηνία, έχουμε μια αγγελία για δυο υπέροχα γατάκια από Ηράκλειο Κρήτης και αρκετά από Αθήνα που όμως μπορούν απ' ότι θυμάμαι να μεταφερθούν και αλλού.

Ευχαριστώ. :)

Είμαι σίγουρη πως θα δουν την αγγελία σας αρκετοί ενδιαφερόμενοι και θα σας προτείνουν διάφορα γατάκια.:)

Έστειλα ήδη σε δύο αν γίνεται για μεταφορά, πιστεύω θα βρω κάποιο!

Γεια σου, επειδή είμαι Καλαμάτα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στις αγγελίες στα pet shop; έχω δει κατά καιρούς να χαρίζονται γατάκια!

Καλησπέρα!
Αν δεν έχεις βρει ήδη, διατίθεμαι να στο φέρω εγώ, δεν με πειράζει!

Η σχετική αγγελία είναι εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Οι-5-μικροί-μου-ναυαγοί.240103/

Και στο φβ:
https://www.facebook.com/isminirellou/media_set?set=a.10205789205824263.1080281247&type=3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back