Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα ψάχνω γατουλίνι 14-30 ημερών, ανεξαρτήτως φύλου, να το δεχτώ στην οικογένεια μου και να το χουρχουλιάσω. Έχω μπιμπιρά και γατογάλατα οπότε δεν με πειράζει αν δεν ξέρει να τρώει ακόμα. Προτιμό ήπιο και τεμπέλικο γατάκι μιας και είμαι σπιτόγατα, άλλα και τα παιχνιδιάρικα μου κάνουν. Γενικά είχα και έχω τουλάχιστον 2-3 ζώα στο σπίτι (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τον σύζυγο) και ξέρω να τα αγαπάω όπως τους αξίζει.
Θα το περιποιηθώ, εμβολιάσω, στειρώσω κτλ...
Φωτό και τηλ, και υπόσχομαι ότι όταν ερωτευτώ θα τρέξω να το πάρω!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ορφανο γατακι ψαχνεις;Γιατι αν εχει τη μανουλα του ειναι πολυ νωρις για να την αποχωριστει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης τα γατόνια με μαμά θα βρουν πιο εύκολα σπιτάκι και έχουν καλύτερη πίστωση χρόνου. Και ούτως ή άλλως έχω έτοιμο το σκηνικό για όρφανο.
Αλλά δεν είναι 'προτίμηση'. Είναι ότι μπορώ και έχω έτοιμα τα μέσα.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aggelatzou
Νεοφερμένο μέλος
Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
γεια σου !μπηκα στο σαιτ για να βαλω αγγελια και μολις ειδα αυτο που εγραψες!ποσο χαρηκα δεν μπορεις να φανταστεις!εχω τρια γατακια που ειναι ορφανα...η μανουλα τους δυστυχως πεθανε απο φολα χθες....ειναι τεσσαρων εβδομαδων.θελεις συγκεκριμενο χρωμα?το ενα απο τα γατακια ειναι ασπρο με κανελι και απ οτι μπορω να διακρινω ειναι αρσενικο και τα αλλα δυο ειναι θυληκα,το ενα ασπρο με λιγο τιγρε στο κεφαλακι και το αλλο τιγρε με λιγο ασπρο στην κοιλιτσα.ολα ειναι πανεμορφα παιχνιδιαρικα και τσαχπινικα.δυστυχως δεν μπορω να κρατησω και τα τρια γιατι εχω ηδη δυο αρσενικους γατους στο σπιτι και δυσκολευομαι επειδη πρεπει να τα εχω χωριστα...μακαρι να μας προτιμησεις!!!ειναι επειγον!!σ ευχαριστω!
Το ίδιο μου κάνει το χρώμα, αλλά προτιμώ θυληκό κατα βάθος.
Αυτά ξέρω καλύτερα.Οπότε όποιο από τα δύο θέλεις, εδώ είμαι! Αν έχεις φωτό ανέβασε, αλλιώς δεν με πειράζει! Από που να το πάρω και πότε?
Επεξεργασία: Αυτά τα γατουλίνια είναι στον Βόλο, και εγώ δεν μπορώ να πάω να πάρω ένα. Η αγγελία ισχύει άρα ακόμα, εκτός κι αν βρεθεί τρόπος να πάω Βόλο ή να έρθει ένα Βολογατάκι εδώ.
natalouko
Επιφανές μέλος
Φιλοξενώ 2 γατάκια, την Αλίσια και τον Λουκά που τώρα θα γίνουν 1 μήνα!!!Από εκεί που είχα τρία γατιά βρέθηκα με ένα και έχω πάθει κατάθλιψη, άσε που το γατουλίνι μου ψάχνει τα αδερφάκια του και κλαίει. Όμως επειδή ήταν πολύ αδύναμα, λίγο αρρωστούλια και παλύ πολύ μικρά (ούτε ματάκια ανοιχτά δεν είχαν) δεν μπορούσα να τα κρατήσω, μιας και ψοφούσα από το άγχος και τα έδωσα σε φίλη κτηνίατρο με μεγαλύτερη εμπειρία στα μπασμένα ορφανά νεογέννητα.
Τώρα ψάχνω γατουλίνι 14-30 ημερών, ανεξαρτήτως φύλου, να το δεχτώ στην οικογένεια μου και να το χουρχουλιάσω. Έχω μπιμπιρά και γατογάλατα οπότε δεν με πειράζει αν δεν ξέρει να τρώει ακόμα. Προτιμό ήπιο και τεμπέλικο γατάκι μιας και είμαι σπιτόγατα, άλλα και τα παιχνιδιάρικα μου κάνουν. Γενικά είχα και έχω τουλάχιστον 2-3 ζώα στο σπίτι (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τον σύζυγο) και ξέρω να τα αγαπάω όπως τους αξίζει.
Θα το περιποιηθώ, εμβολιάσω, στειρώσω κτλ...
Φωτό και τηλ, και υπόσχομαι ότι όταν ερωτευτώ θα τρέξω να το πάρω!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μπορείς να μπεις στο θέμα τους που είναι στην υπογραφή μου για να τα δεις!!!

avtwvia
Διάσημο μέλος
και επειδη ολα της τα αδερφακια εχουν φυγει ζηταει και εκεινο παρεουλα.
https://www.mypetz.gr/threads/Τόνια-η-ντροπαλή.227033/
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
https://www.facebook.com/album.php?aid=2049002&id=1573806360&ref=mf
Επίσης υπάρχει μια τριποδούλα τιγρούλα που μαζέψαμε από την πλατεία Καισαριανής και έχει απόλυτη ανάγκη να βρει σπιτάκι γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να μείνει στο δρόμο με 3 ποδαράκια. ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ με τους ανθρώπους. Κάνει όλο πατουσάκια και ζυμαράκια.
Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Υιοθέτησα το τρελό και δύσπιστο ταρταρουγάκι Ντάστυ (που θα την βγάλω κάπως αλλιώς γιατί η σκυλίτσα Γέτι νομίζει ότι όποια δυσύλλαβη λέξη και -τι που τονίζεται στην παραλήγουσα σημαίνει "Γέτι ανέβα στα γόνατα μου").
https://www.mypetz.gr/threads/Ντάστυ-η-αέρινη-γατομπεμπούλα.227068/
Έχω μεγάλο σπίτι όμως, και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΓΑΤΟΥΛΙΩΝ αρκεί αυτά να είναι αμμοεκπεδευμένα.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ivypattern
Νεοφερμένο μέλος
Πρόσφατα βρήκα ένα πανέμορφο αρσενικό γατάκι μπεζ με γαλάζια ματάκια το οποίο δυστυχώς δεν μπορώ να κρατήσω λόγω αλλεργίας..έιναι αποπαρασιτωμένος και έχει μάθει να χρησιμοοποιεί την άμμο του.Είναι 50 ημερών.
Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε μαζί μου στο ivypattern@yahoo.gr
moukelis
Επιφανές μέλος
fenaki12
Δραστήριο μέλος
λεει ομως οτι μπορει να φιλοξενησειH κοπελα γραφει πιο πανω οτι βρηκε γατακι,να κλειδωσουμε την αγγελια για να μην μπερδευονται οι ενδιαφερομενοι;

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

gioulh
Νεοφερμένο μέλος
Χαρίζεται η Μίου, 1 μηνός περίπου. Χαδιάρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ήσυχη και κοινωνική με ανθρώπους και γάτες.
Μαζί της χαρίζεται η αμμολεκάνη της, τα κύπελλα της και η τροφή της.
Η Μίου είναι γκρι τιγρέ με μαύρα πατουσάκια!
Μπορεί άνετα να μείνει μέσα σε σπίτι (και η αλήθεια είναι ότι το προτιμούμε)
Τη Μίου τη βρήκαμε πριν 5 μέρες στη μηχανή του αυτοκινήτου σε μία ερημιά. Την αγαπάμε πολύ αλλα δεν μπορούμε να την κρατήσουμε λόγω ελλειψης χώρου (υπάρχει ήδη σκύλος και γάτα στα σπίτια μας).
Αν είστε αποφασισμένος/η να την πάρετε μπορούμε να τη φέρουμε και στο σπίτι σας κατόπιν συννενόησης.
Αθήνα. τηλεφωνο 6977714080
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
![]()
Χαρίζεται η Μίου, 1 μηνός περίπου. Χαδιάρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ήσυχη και κοινωνική με ανθρώπους και γάτες.
Μαζί της χαρίζεται η αμμολεκάνη της, τα κύπελλα της και η τροφή της.
Η Μίου είναι γκρι τιγρέ με μαύρα πατουσάκια!
Μπορεί άνετα να μείνει μέσα σε σπίτι (και η αλήθεια είναι ότι το προτιμούμε)
Τη Μίου τη βρήκαμε πριν 5 μέρες στη μηχανή του αυτοκινήτου σε μία ερημιά. Την αγαπάμε πολύ αλλα δεν μπορούμε να την κρατήσουμε λόγω ελλειψης χώρου (υπάρχει ήδη σκύλος και γάτα στα σπίτια μας).
Αν είστε αποφασισμένος/η να την πάρετε μπορούμε να τη φέρουμε και στο σπίτι σας κατόπιν συννενόησης.
Αθήνα. τηλεφωνο 6977714080
το θεμα γραφει..."ζητω για υιοθεσια"...πρεπει να ανοιξεις δικη σου αγγελια στα χαριζονται..επισης βοηθαει πολυ να μπουνε και φωτο..καλη τυχη..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool