Ζητώ κι εγώ να μου χαρίσουν ένα περσάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

xristinserenata

Νεοφερμένο μέλος

Η χριστινα-μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
γεια σας ειμαι απο θεσσαλονικη κ εχω ηδη μια γατουλα αλλα δεν μου φτανει θελω κ αλλη γατουλα ειμαι ερωτευμενη με τισ περσιας! για αυτο θα η8ελα να βρουμε καμια περσιδα η περση για υιο8εσια :D που μπορω να βρω?μηπως εχει κανεις εδω στο φορουμ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαριζεται η Περσα και ειναι και στη Θεσαλονικη!!! βρεθηκε παρατημενη και εγκυος!!! Στειρωθηκε και ειναι υγειεστατη και ετοιμη να παει σε σπιτι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Persa and Ivan 005.JPG
    Persa and Ivan 005.JPG
    330,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Persa and Ivan 007.JPG
    Persa and Ivan 007.JPG
    325,1 KB · Εμφανίσεις: 34
Μαγικο πλασμα!

Πω πω! Ειναι πανεομρφη! Την πηρε τελικα η χριστινα μαρια?

Η Περσα ειναι ακομα διαθεσιμη....!!!;);) Στειλτε μου μηνυμα οποιος ενδιαφερεται!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back