xristinserenata
Νεοφερμένο μέλος
Η χριστινα-μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
04-05-11
22:19
γεια σας ειμαι απο θεσσαλονικη κ εχω ηδη μια γατουλα αλλα δεν μου φτανει θελω κ αλλη γατουλα ειμαι ερωτευμενη με τισ περσιας! για αυτο θα η8ελα να βρουμε καμια περσιδα η περση για υιο8εσια
που μπορω να βρω?μηπως εχει κανεις εδω στο φορουμ?
που μπορω να βρω?μηπως εχει κανεις εδω στο φορουμ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
05-05-11
22:39
Χαριζεται η Περσα και ειναι και στη Θεσαλονικη!!! βρεθηκε παρατημενη και εγκυος!!! Στειρωθηκε και ειναι υγειεστατη και ετοιμη να παει σε σπιτι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
05-05-11
22:49
Μαγικο πλασμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
05-06-11
11:53
Πω πω! Ειναι πανεομρφη! Την πηρε τελικα η χριστινα μαρια?
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
05-06-11
21:59
Η Περσα ειναι ακομα διαθεσιμη....!!!
Στειλτε μου μηνυμα οποιος ενδιαφερεται!!!!

Στειλτε μου μηνυμα οποιος ενδιαφερεται!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum