Ζητώ μικρό γατάκι, περιοχή ΠΑΤΡΑΣ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

gatotinaki

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Όποιος ή όποια έχει μικρό γατουλίνι, το οποίο δεν μπορεί να κρατήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ήδη μια γατούλα, την betyboo, είναι στειρωμένη και υγειέστατη. Θα προτιμούσα να είναι όσο πιο μικρό γίνεται, θυληκό αρσενικό δεν με ενδιαφέρει. Σας περιμένω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα Γιαννη! Χαριζω ενα γατακι 3,5 μηνων αν σε ενδιαφερει δες την αγγελια του! Ειναι εξαιρετικο γατακι και απο αποψη χαρακτηρα και απο χρωματος! Δεν υστερει σε τιποτα απο τα αλλα γατακια παρολο που το ενα ματακι του ειναι τυφλο!:)
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%AD-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-2-5-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD.231403/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιάννη είναι κουκλί το γατάκι που σου λέει,αχ μακάρι να το πάρεις!!!:)

Αυτά τα δύο ταλαιπωρημένα αλλά υγειή μωρά χρειάζονται σπίτι. κοίτα
Και βρίσκονται στην Πάτρα!!

Τελικά μπερδεύετηκα...βρίσκονται Πάτρα ή Θεσσαλονίκη??? :P

Έκανα λάθος Γιάννη μου, Θεσσαλονίκη βρίσκονται :redface::redface:
Ψάξε το λιγάκι αν θες εδώ
Ολο και κάτι προκύπτει κάθε μέρα :)
Εύχομαι σύντομα να βρεις το γατάκι σου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back