hondapcx
Νεοφερμένο μέλος
Ξερω(μιας και τα εχω διαβασει ολα απο 2 φορες)οτι αυτη η αγγελια ειναι αρκετα συνηθισμενη αλλα αφου ειδα οτι ειχατε βοηθησει και τους προηγουμενους ειπα να κανω την προσπαθεια μου...
Μπαινω στο ψητο.Μετα απο πολυ διαβασμα και αφου πρωτα εχω αγορασει τα παντα για την γατα(λεκανη αμμο παιχνιδια κρεβατια κτλπ)θα ηθελα να βρω ενα γκρι-μπλε γατακι,δεν με νοιαζει αν θα ειναι καθαροαιμο η οχι(προτειμω αδεσποτο μιας και θελω να σωσω μια ψυχη)κυριως μικρης ηλικιας...
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο και το ενδιαφερον σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Η αγγελία σου είναι ελπιδοφόρα γιατί πολύ σύντομα, ένα ακόμα πλασματάκι που χρειάζεται αγάπη και φροντίδα θα βρει μια ζεστή αγκαλιά. Εύχομαι σύντομα να χεις στην αγκαλιά σου μια ψυχούλα αγνή που θα σε κοιτάζει στα μάτια και συ θα λυώνεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
hondapcx
Νεοφερμένο μέλος

Tinkaki οντως ο ultear ειναι πανεμορφος και μακαρι να μπορουσα να υοθετησω και αυτον λογω του οτι ειναι κακοπερασμενος, αλλα μιας και θα ειναι η πρωτη μου γατα την ειχα αλλιως στο μυαλο μου(χρωματος περιπου ρωσικης μπλε)...Που ξερεις αφου περασει λιγος καιρος και μαθω να συμβιωνω και με γατες(εχω αρκετα ζωακια σπιτι)μπορει να παρω ενα πιο κακοπερασμενο γατακι που θα θελει λιγη παραπανω φροντιδα απο μενα...Αν εχετε κατι υποψιν σας για τους χρωματισμους που σας ειπα,θα σας ημουν υποχρεος....Ευχαριστω πολυ και παλι...
moukelis
Επιφανές μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?...10446667693.194036.51254607693&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?...2859452151.219380.353427217151&type=3&theater
hondapcx
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool