Ζητώ να μου χαρίσουν σιάμ γατούλη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AnastasiaFox76

Νεοφερμένο μέλος

Η AnastasiaFox76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Ζητώ να μου χαρίσουν αρσενικό σιάμ γατάκι από 6 μηνών μέχρι 9 μηνών!Τηλ.6955417731 & 6942078660 (Θεσσαλονίκη).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ζητώ να μου χαρίσουν αρσενικό σιάμ γατάκι από 6 μηνών μέχρι 9 μηνών!Τηλ.6955417731 & 6942078660 (Θεσσαλονίκη).

Πάρε τηλέφωνο τη γατοομάδα Θεσσαλονίκης. Χαρίζουν Σιαμ καθαρόαιμα και ημίαιμα γατάκια που μάζεψαν από συλλέκτρια.
Στειρωμένα και περίπου 1 έτους και άνω.
Θα δώσεις αγαπη σε ενα αδεσποτάκι και θα έχεις και την όμορφη γάτα που θες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Σάββατο ήμουν με την γατοομάδα αλλά δεν έχουν μικρό 6 μηνών που θέλω αλλά έχουν μόνο από 2 ετών και πάνω δυστυχώς.

Γιατί πρέπει να είναι μεταξυ 6-9 μηνων;
Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να είναι γατάκι μικρό, οπότε τι πειράζει αν είναι 2 ετων;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back