jass_gr
Νεοφερμένο μέλος
Ο jass_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Κόρθιο (Άνδρος). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
22-03-07
12:00
Ζητω γατακι τιγρε-κιτρινο αν γινεται μωρο εως 40ημερων...ειμαι στη κορινθο..
Να αναπληρωσει το χαμο του Ριντζακου μου...Δεν μπορω πλεον χωρις γατακι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
22-03-07
12:04
Γιατί το θες τόσο μωρό; 40 ημερών είναι πάρα πολύ μικρό... Όταν αποχωρίζονται τη μαμά τους τόσο νωρίς παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριφοράς κ.λπ.
Στις αγγελίες του stray κοίταξες;
Στις αγγελίες του stray κοίταξες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jass_gr
Νεοφερμένο μέλος
Ο jass_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Κόρθιο (Άνδρος). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
22-03-07
14:57
εχεις δικιο Αretha..
Καλα ας ειναι και πιο μεγαλο δεν με πειραζει,απλα θελω να το μεγαλωσω εγω....
οχι δεν κοιταξα,θα κοιταξω τωρα...
Καλα ας ειναι και πιο μεγαλο δεν με πειραζει,απλα θελω να το μεγαλωσω εγω....
οχι δεν κοιταξα,θα κοιταξω τωρα...
zoyzoy
Νεοφερμένο μέλος
Ο zoyzoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
22-03-07
15:39
jass_gr γειά σου. Έχω βάλει αγγελία για τη Roxy μου γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα το παιδί μου(αν θέλεις μπορείς να δεις την σχετική αγγελία μου-ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ-και την φωτογραφία της Roxy μόνο που είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά πολύ καλόβολη και χαδιάρα.
Περιμένω νέα σου αν δεν έχεις βρει τίποτα μέχρι τώρα.
Περιμένω νέα σου αν δεν έχεις βρει τίποτα μέχρι τώρα.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
23-03-07
00:41
Jass_gr μακάρι να έπαιρνες την Roxy... Είναι πραγματικά άτυχη γατούλα... Την έχουν διώξει 2 φορές, λόγω εγκυμοσύνης κλπ... Χρειάζεται πολλή αγάπη... και θα το ανταποδώσει πολλαπλάσια!
csj
Νεοφερμένο μέλος
Η csj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
23-03-07
01:37
μήπως έχω αυτό που ζητάς?
Είναι 40 ημερών, τρώει ξηρά τροφή, και γνωρίζει τι θα πει άμμος...Η μαμά του είναι (ελαφρώς αλανιάρα) εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη...Σου στέλνω και φωτογραφία του θείου του.
Είναι 40 ημερών, τρώει ξηρά τροφή, και γνωρίζει τι θα πει άμμος...Η μαμά του είναι (ελαφρώς αλανιάρα) εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη...Σου στέλνω και φωτογραφία του θείου του.
Ζητω γατακι τιγρε-κιτρινο αν γινεται μωρο εως 40ημερων...ειμαι στη κορινθο..
Συνημμένα
CANDYBABY
Νεοφερμένο μέλος
Η CANDYBABY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
24-06-10
19:33
Απάντηση: Ζητω τιγρε-κιτρινο γατακι εως 40ημερων
Αν ψάχνεις ακόμα για γατάκι έχω τον μερλιν πορτοκαλογατουλης γύρω στον ενα μηνα ειναι κυριως με τα ολα του
Σας παρακαλω μην μου πειτε οτι η αγγελια ειναι παλια το βλεπω
Αλλιώς ενημερώστε την κυρία κυριο να σας ενημερωσει τι εχει κανει και κλειδωστε την αγγελια
Για ναμην ταλαιπωρείτε κανένας
Ευχαριστώ
Αν ψάχνεις ακόμα για γατάκι έχω τον μερλιν πορτοκαλογατουλης γύρω στον ενα μηνα ειναι κυριως με τα ολα του
Σας παρακαλω μην μου πειτε οτι η αγγελια ειναι παλια το βλεπω
Αλλιώς ενημερώστε την κυρία κυριο να σας ενημερωσει τι εχει κανει και κλειδωστε την αγγελια
Για ναμην ταλαιπωρείτε κανένας
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum