Ζωάκια & γατάκια (πώς θα μάθουν να τους συμπεριφέρονται)

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Θα ήθελα να βρω έναν οδηγό - άρθρο που να λέει πως μπορείς να διδάξεις σε μικρά παιδιά να φέρονται σωστά σε ζωάκια(δεν μιλάω μόνο για γατάκια ή σκυλάκια).Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά βοηθήστε με λίγο σε αυτό δεν είναι για εμένα για την αδερφή μου είναι!!Να μάθουν τα ανηψάκια μου που είναι ακόμα μικρά το πως πρέπει να φέρονται σε ζωάκια...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά βοηθήστε με λίγο σε αυτό δεν είναι για εμένα για την αδερφή μου είναι!!Να μάθουν τα ανηψάκια μου που είναι ακόμα μικρά το πως πρέπει να φέρονται σε ζωάκια...:)
Για δες εδώhttps://www.mypetz.gr/threads/Ζώα-και-παιδιά.221716/

vi2ka ο παπουτσωμένος γάτος του Σρεκ που έπαιρνε εκείνο το δήθεν "λυπηθείτε με" ύφος, στο avatar σου, είναι όλα τα λεφτά! :up:

vi2ka ο παπουτσωμένος γάτος του Σρεκ που έπαιρνε εκείνο το δήθεν "λυπηθείτε με" ύφος, στο avatar σου, είναι όλα τα λεφτά! :up:
ναι...ναι:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ αυτό το έχω !!!:)Ήθελα κάτι γενικό για ζώα!!!!Για ότι να ναι ζώα.Η αδερφή μου παίρνει στα μικρά σκιουρους και δεν είναι και η καλύτερη επιλογή!Τα μικρά τους φέρονται σαν παιχνίδια!!!

διαβαζεις αγγλικα? εχω κατι σαν ενχειρίδιο , ετοιμαζουμε κατι τετοιο απο του χρονου στο www.psychanimal.com, αν θελεις μπορεις να βοηθησεις

διαβαζεις αγγλικα? εχω κατι σαν ενχειρίδιο , ετοιμαζουμε κατι τετοιο απο του χρονου στο www.psychanimal.com, αν θελεις μπορεις να βοηθησεις
Ευχαριστώ Γιασμίν!!!Αγγλικά και Ισπανικά!!!:PΚάτι τέτοιο έψαχνα αν έχετε κι άλλα θέλω να την προμηθεύσω..:D

Δες το ΑniCare εδώ https://www.psyeta.org/
ψαχνω παιδαγωγους και μεταφραστες να καουμε και στα ελληνικα ενα

Δες το ΑniCare εδώ https://www.psyeta.org/
ψαχνω παιδαγωγους και μεταφραστες να καουμε και στα ελληνικα ενα
Παιδαγωγός δεν είμαι αλλα για μετάφραση έχω 2 που τελείωσαν αγγλική φιλολογία και εγώ έχω το Proficiency αν θες κάποια βοήθεια!!:)

Αν θέλω λέει!!!!

Αν θέλω λέει!!!!
Στείλε μου πμ τι ακριβώς θες..Τώρα που το σκέφτομαι θα ψάξω και στα ισπανικά μήπως υπάρχει κάτι να το αναλάβω και να στο στείλω:)..Θα σου απαντήσω το βράδυ όμως είμαι δουλειά και μπαινοβγάινω!!!;)

Δεν ειναι κατι για αυριο μην ανχωνεσαι κυριως με ενδιαφερουν τα αγγλικα, το θεμα ειναι να μεταφραστουν καποια καλά αρθρα για παιδια και ζωα και να μπουν στο ειδικό βιβλίο ωστε να κατεβάζονται ευκολα.

Ok απλά αν θες στείλε μου τι ακριβώς ψάχνεις σαν τίτλους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back