katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Για δες εδώhttps://www.mypetz.gr/threads/Ζώα-και-παιδιά.221716/Παιδιά βοηθήστε με λίγο σε αυτό δεν είναι για εμένα για την αδερφή μου είναι!!Να μάθουν τα ανηψάκια μου που είναι ακόμα μικρά το πως πρέπει να φέρονται σε ζωάκια...![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
vi2ka ο παπουτσωμένος γάτος του Σρεκ που έπαιρνε εκείνο το δήθεν "λυπηθείτε με" ύφος, στο avatar σου, είναι όλα τα λεφτά!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι...ναιvi2ka ο παπουτσωμένος γάτος του Σρεκ που έπαιρνε εκείνο το δήθεν "λυπηθείτε με" ύφος, στο avatar σου, είναι όλα τα λεφτά!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ήθελα κάτι γενικό για ζώα!!!!Για ότι να ναι ζώα.Η αδερφή μου παίρνει στα μικρά σκιουρους και δεν είναι και η καλύτερη επιλογή!Τα μικρά τους φέρονται σαν παιχνίδια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ Γιασμίν!!!Αγγλικά και Ισπανικά!!!διαβαζεις αγγλικα? εχω κατι σαν ενχειρίδιο , ετοιμαζουμε κατι τετοιο απο του χρονου στο www.psychanimal.com, αν θελεις μπορεις να βοηθησεις
Κάτι τέτοιο έψαχνα αν έχετε κι άλλα θέλω να την προμηθεύσω..
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ψαχνω παιδαγωγους και μεταφραστες να καουμε και στα ελληνικα ενα
katerina10
Περιβόητο μέλος
Παιδαγωγός δεν είμαι αλλα για μετάφραση έχω 2 που τελείωσαν αγγλική φιλολογία και εγώ έχω το Proficiency αν θες κάποια βοήθεια!!Δες το ΑniCare εδώ https://www.psyeta.org/
ψαχνω παιδαγωγους και μεταφραστες να καουμε και στα ελληνικα ενα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Στείλε μου πμ τι ακριβώς θες..Τώρα που το σκέφτομαι θα ψάξω και στα ισπανικά μήπως υπάρχει κάτι να το αναλάβω και να στο στείλωΑν θέλω λέει!!!!
..Θα σου απαντήσω το βράδυ όμως είμαι δουλειά και μπαινοβγάινω!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool