Ζωή μετά τον θάνατο...

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Λιγο πολυ ολοι μας εχουμε χασει καποιο αγαπημενο μας γατακι και μεσα απο αυτο το φορουμ εχουμε πολλες φορες συμπαρασταθει ο ενας στον αλλο γιαυτο... τι γινεται ομως οταν λογο θανατου του ιδιοκτητη του ενα γατακι μενει μονο του, με αβεβαιη την μοιρα του??
ενα αρθρο που διαβασα σε ενα Αγγλικο περιοδικο για γατες, ελεγε οτι εχουν φροντισει καποιοι ενα ειδος αποκαταστασης για τα αγαπημενα τους κατοικιδια σε περιπτωση θανατου.. κατι σαν διαθηκη δηλαδη που αντι περιουσιας αναθετουν σε καποιο φιλοζωικο σωματειο να βρεθει μια οικογενεια στα "ορφανα" ζωακια.
λιγο μακαβριο βεβαια αλλα το εχετε σκεφτει ποτε??
εχετε ακουσει τι γινεται με τα ζωακια σε τετοια περιπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που δε θέλω σε καμιά των περοπτώσεων να συμβεί είναι να βρεθούν στο δρόμο απροστάτευτα . :bye: Για τα κατοικίδια είναι σίγουρος θάνατος : από αυτοκίνη ή άλλο ζώο . Επίσης για τα στειρωμένα είναι απικίνδυνο . Ή φαντάσου ένα γατάκι ή σκυλάκι που τυχαίνει να είναι άρρωστο και χρειάζεται θεραπεία !!! :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκείνη η γυναίκα που λέγααμε με τις πολλές γάτες σκέφτομαι αν πεθάνει , πού θα πάνε όλα τα γατιά ;

στις περισσοτερες περιπτωσεις οι συγγενεις δεν ενδιαφερονται και απλα τα αφηνουν στον δρομο...

Αυτό είναι κάτι που με απασχολεί πολύ συχνά, τι θα γίνει δηλαδή στην περίπτωση που πάθω κάτι, πώς θα μπορούσα να εξασφαλίσω τις γάτες μου. Είμαι σίγουρη πως όσο κ να τους παρακαλέσω οι γονείς δεν πρόκειται να αναλάβουν τις γάτες μου ή τουλάχιστον να τις προσέχουν στο βαθμό που θα ήθελα. Δεν έχω καταλήξει κάπου, έχει κανείς άλλος τίποτα ιδέες για το τι θα μπορούσε να γίνει σε τέτοια περίπτωση;

εγω σκεφτομαι τι θα γινει οταν φυγει η θεια μου.εχει 6-7 σκυλια,30-40 γατες κι αλλα τοσα πουλια,κοτες κτλ.τα ζωα δυστυχως ζουν πολυ ασχημα(ταιζονται με πολυ χαμηλης ποιοτητας τροφη,δεν τους παρεχεται επαρκης ιατρικη περιθαλψη κτλ),αλλα σκεφτομαι οτι οταν πεθανει τι θα γινουν ολα αυτα??ποιος θα δεχτει να τα παρει:/: ??

Ο θείος μου που έχει 5 σκυλιά έχει βάλει όρο στη διαθήκη του ότι θα υπάρχει κάποιος άνθρωπος (που θα πληρώνεται) για να τα φροντίζει όσο ζουν. Πάντως είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά αν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν πολλά ζώα.

Παιδια όντως ειναι θέμα αυτό.... Κι εγω το εχω σκεφτει. Ελπίζω να βρεθει κανενα ανηψι ή κανενας συγγενης ή φίλος που να θελει να κληρονομήσει κάτι σε ανταλλαγμα του να φροντισει τα ζωακια μου αν εχω τότε. Και για τον πατερα μου το σκεφτομαι στο χτημα που εχει ζωακια και τον περιμενουν με λαχταρα να παει καθε πρωι. αν γινοταν κατι, μακρυα και ξορκισμένο, θα πηγαινα εγω!

και μένα περνάει αρκετά συχνά από το μυαλό μου..ενα πλάσμα που εξαρτάται τόσο πολύ απο σένα, που δεν έχει βγει ποτέ του έξω..τι θα απογίνει χωρίς εσένα..? Σ'οποιον αφήσω το σπίτι θα βάλω τον όρο να αφήσω και το γατί ή τα γατιά..

Ευτιχως ειμαι μικρη ακομα και ετσι το ντινακι μου εχει εμενα και το φιλο μου που την αγαπαει πολυ τωρα πλεον να σκεφτητε χτες μου ελεγε να τη παρει στο κρεβατι να κοιμιθουν μαζι χαχαχ (βρε πος αλαζουν οι ανθρωποι):) .Παντος εγω θα αφησω τα pc μου και το γατο σε καλα χερια και θα την εξασφαλισω.Ελπιζω οτι μεχρι τοτε να εχω παιδια και να βγουν σα και μενα με αγαπη για τα ζωα:D

και μενα ο δικος μου δεν μπορω ουτε να φανταστω τι θα γινοταν αν με εχανε...:(

Ελπιζω οτι μεχρι τοτε να εχω παιδια και να βγουν σα και μενα με αγαπη για τα ζωα:D
purina μην ανησυχείς. Όπως λένε, το μήλο κάτω απ'τη μηλιά θα πέσει...!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back