Ζωοτροφές και ΦΠΑ

harrisxr650

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
καλησπερα παιδια,
δεν ξερω αν το θεμα κολλαει εδω, αν οχι παρακλω τους moderators να το μετακινησουν,
γνωριζεται τι εχει αλλαξει με το ΦΠΑ για της ζωοτροφες?
αλλου διαβαζω οτι εχει παει 13% αλλα οχι για των κατικοιδιων και αλλου διαβαζω οτι δεν εχει αλλαξει και αλλου οτι εχει παει 23%, γνωριζει κανεις τι ισχυει? ρωταω με αφορμη υπερβολικης αυξησης του κοστους τη τροφης (Origen) που παιρνω για τον γατο μου..απο 27€ στα 32€ μου φενεται λιγο υπερβολικο.
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα φίλε harrisxr650, απ' όσο ξέρω γιατί το συζήτησα κι εγώ με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που ψωνίζω τις τροφές για τις γατούλες μου, πήγαν στο 23% δυστυχώς. Ακρίβυναν αρκετά είναι η αλήθεια.:/:
Εκτός αυτού δεν θυμάμαι να υπήρχε διαφοροποίηση μεταξύ τροφών για κατοικίδια και των άλλων.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back