googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
Λεω,δε μπορει να ειναι τοσο ηλιθια η Μουτζουρα(παλιοτερα ειχαμε Siam στο σπιτι,μεγαλο τσακαλι,δε λερωνε ποτε,κρατιοτανε μεχρι να σκασει,νιαουριζε επιμονα οταν ηθελε τουαλετα!)ωστε ουτε να δειχνει οτι κατι τρεχει,αλλα ουτε και να μπορει να κρατηθει πανω απο τρια λεπτα και να τα αμολαει οπου βρει...
Δευτερη φαση:Παιρνω την τουαλετα μεσα,αλλα,αναγκαιο κακο,βαζω το καπακι λογω οσμων(και παλι ζορικα τα πραγματα,πουφ...).Εχω κανει απιθανες προσπαθειες να της δειξω πως να μπαινει,αλλα τιποτα.Καθε φορα που νιωθω οτι θελει πιπι την παιρνω ηρεμε ηρεμα και της δειχνω πως γινεται.Τζαμπα σαλιο.Το καλυτερο που κανει ειναι να ανεβοκατεβαινει στο κουτι,να το δαγκωνει και το καπακι,ενιοτε βαζει το μπροστινο ποδι μεσα(η υπολοιπη απ εξω)και σκαβει....Η υπομονη μου δεν εχει εξαντληθει γιατι τη βλεπω και κλαιω απο το γελιο!!!
Απο Δευτερα ειναι να παρω και δευτερη γατα μικροτερης ηλικιας.Πιστευω οτι θα γελαει και αυτη με τη Μουτζουρα....Ερε γλεντια..............
Τελικα:Βγαλτε μια διαγνωση,ειναι παντελως ηλιθια η γατα μου?Ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως?Ειναι UFO?Τι ακριβως ειναι?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι ηλίθια η καημένη, θα μπει στο νόημα σιγά σιγά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Πόσων μηνών ειναι δεν θυμάμαι...
Ειναι και μεγάλο θέμα τώρα τουαλέτα με καπάκια, πορτάκια, και αηδίες.
Δείξε κι εσύ κατανόηση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά όμως δε την ήθελε και αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε άλλη με διάφανο πορτάκι που να φένετε τη έχει μέσα και τώρα πάει. Ασε που καλάρεσε και στα άλλα δύο και δεν πάνε σε αυτή με το σκούρο πορτάκι και έχουμε αναγκαστεί να το βγάλουμε

Θέλει καιρό αυτό είναι όλο...

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ μην κάνεις τον κοσμο να νιώθει άσχημαΚαλέ η Καραμέλα την πρώτη μέρα που ήρθε σπίτι πήγε απευθείας στην κλιστή παρόλο που είναι 6 μηνών και ζούσε στο δρόμο.![]()
επειδή το δικο σου παιδί ειναι πρώτο στα μαθηματα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ μην κάνεις τον κοσμο να νιώθει άσχημαεπειδή το δικο σου παιδί ειναι πρώτο στα μαθηματα
![]()
Βρε Όλγα στην αρχή καλά ήταν μετά...

είχαμε πρόβλημαΜας το φίλαγε μέχρι να αποφασίσουμε να την κρατήσουμε

Αν δεν πενέσεις το σπίτι σου....

googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
Η Μουτζουρα μολις εκανε το θαυμα της και μπηκε χωρις καμια βοηθεια και προωθηση στην τουαλετα...
Ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα της χαλασω το παιχνιδι??
drusilia
Διάσημο μέλος

Εμένα πάντως του πήρε 1-2 μέρες να καταλάβει πώς δουλεύουν τα γατοπορτάκια στα πατζούρια.
jasmine
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Απλα ήθελε λιγο χρόνο..... εμένα το τερας μου να δω πως θα του μάθω να σπρόχνει το πορτάκι..... που το βλέπει σαν παιχνίδι... και το κοπανάει με το χέρι...κουνια-μπελα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool