Κείρα
Δραστήριο μέλος
Επίσης θέλει προσοχή αν τα χαλιά έχουν κρόσσια, γιατί το ποδαρακι της σκούπας που "χτυπαει" το χαλί τα παίρνει εύκολα μεσα του και μπερδευονται στον μηχανισμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Η καταπληκτικότερη σκούπα ever! Χάρις στην ενημέρωσή σας το σπίτι αστράφτει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βασικά ακούγεται πολύ καλή..Πόσο την δίνεις????Κατερίνα θέλεις την δικιά μας; Πρόσφατα πήραμε την cat and dog και την παλια μας δεν την χρειαζομαστε πια. Είναι 1800 και κάνει αρκετα καλή δουλειά. Δεν έχει τα αξεσουαρ για χαλια της άλλης αλλα ειανι δυνατη
ΚΑι σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την προσφορά!!
(ξέχασα να το γράψω πριν)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαροιστώ πολύ Κύκα...εγώ βρήκα μια πολύ φτηνή με 1600 αλλά φοβάμαι μην μου τιναχτεί στον αέρα...Από εμπειρία ξέρω ότι τα 1500 watt δε φτάνουν για να αφαιρούν τις τρίχες από τα χαλιά..Για παραπάνω δε γνωρίζω...

kyka
Δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα να ζεις με τις τρίχες, παρά να πας από ηλεκτρική σκούπα!![]()

Σωστό κι αυτό!!!!Αν και όλοι μου είπαν να την πάρω...Το σκέφτομαι.
.ΘΑ δω και της Κείρα!!
Voula
Διάσημο μέλος
Και μιας και λέμε για ηλεκτρική σκούπα, σας έχω πει ότι ο μεγάλος μου γάτος, ο Ρούντυ, κάθεται και τον σκουπίζω? Και μετά έχει ένα τρίχωμα άψογο. Κάποια στιγμή θα σας βάλω βιντεάκι.
kyka
Δραστήριο μέλος
Έχει 3 πέλματα: ένα κανονικό για πατώματα και χαλιά, ένα ειδικό με βούρτσες για χαλιά που έχουν πιάσει τρίχα κι ένα πιο μικρό, πάλι με βούρτσες για έπιπλα, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ..
Με ένα πέρασμα φεύγει η τρίχα κατευθείαν! (θυμήθηκα το χρώμα του καναπέ μου
)Κι έχει και 10 χρόνια εγγύηση!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κατερινα σου έστειλα πμ αλλα δεν πηρα την απαντησή σου γιατι ήταν γεματος ο φάκελός μου. Θες να μου πεις τί αποφάσισες; Η σκούπα σε περιμένει κάνοντας βρουουουουμμμμμΒασικά ακούγεται πολύ καλή..Πόσο την δίνεις????ΚΑι σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την προσφορά!!
(ξέχασα να το γράψω πριν)
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΘΑ έρθω την άλλη βδομάδα λέω..!!!Κατερινα σου έστειλα πμ αλλα δεν πηρα την απαντησή σου γιατι ήταν γεματος ο φάκελός μου. Θες να μου πεις τί αποφάσισες; Η σκούπα σε περιμένει κάνοντας βρουουουουμμμμμ

Και όχι μόνο καφέ αλλά και για φαί θα σε βγάλω...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ εγώ και η συγκάτοικος μου!!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ωραία περιμένω τηλέφωνο από Τρίτη. Πάντως μην περιμένεις το σουπερ ντουπερ μοντελο, ενταξη; Φιλιά στα μουστάκια της συγκατοικου σου (εκτος κι αν εννοείς ανθρώπινη συγκατοικο επομενως μαλλον δεν θα χαρεί να της φιλήσεις τα μουστακιαΘΑ έρθω την άλλη βδομάδα λέω..!!!Και όχι μόνο καφέ αλλά και για φαί θα σε βγάλω...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ εγώ και η συγκάτοικος μου!!!
![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ωραία περιμένω τηλέφωνο από Τρίτη. Πάντως μην περιμένεις το σουπερ ντουπερ μοντελο, ενταξη; Φιλιά στα μουστάκια της συγκατοικου σου (εκτος κι αν εννοείς ανθρώπινη συγκατοικο επομενως μαλλον δεν θα χαρεί να της φιλήσεις τα μουστακια)

Καλέ της ανρώπινης εννοώ..

Έκανε πρόσφατα αποτρίχωση οπότε οκ!!
Καλέ σίγουρα θα είναι καλύτερη από αυτό το πράγμα..Ρουφάει αμμο και μόλις το αφήσεις κάτω, τσουπ την βγάζει

(οκ όχι όλη..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μου είπαν μερικοι μερικοί να μην ανησυχώ με τον Φρέντυ και έχω χαρεί ο ανθρωποςΓράφει σήμερα η Κείρα!![]()

agatoula
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Πήρα πρόσφατα καινούργια ηλεκτρική σκούπα και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν γάτες - σκυλιά με πολυ τρίχα στο σπίτι και ψάχνουν ηλεκτρική σκούπα αυτό το διάστημα. Δε θαπ ώ τη μάρκα (αν και φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι / -ες θα την ξέρετε) για να μη θεωρηθεί διαφήμιση - είναι το μοντέλο cat & dog με ειδικό πέλμα για χαλιά και καναπέδες και έχει φοβερό αποτέλεσμα στο μάζεμα της τρίχας. Βέβαια, η τιμή της είναι κάπως πιο τσιμπημένη από τις απλές ηλεκτρικές σκούπες, αλλά νομίζω οτι αξίζει τον κόπο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλοριζικη λοιπον και καλα σκουπισματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Διακτινιστηκαμε

ουδεν κρυπτον!
Miele λοιπον

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool