maxi2
Δραστήριο μέλος
εκεί λοιπόν στα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις on line έχει και το Bouncin' Bop και το οποίο όλη η ιστορία είναι να αποφύγεις την γάτα που κόβει βόλτες και τα ποντικάκια...
αυτό λοιπόν που με εκνεύρησε είναι ότι άντε εγώ είμαι 39 ετών και δεν δίνω σημασία στο ότι παίζοντας αν πέσω πάνω στην γάτα χάνω μια "ζωή"... αλλά τα μικρά παιδιά (που τώρα πια χειρίζονται τον υπολογιστή καλύτερα απο εμάς), τι μηνύματα θα πάρουν με ενα τέτοιο game;;;
'Οτι οι γάτες σκοτώνουν;;; και γιατί να μην βάλουν σκυλί στη θέση της γάτας που στο φινάλε οι επιθέσεις σε παιδιά γίνονται απο σκυλιά.. έχετε ακούσει ποτέ "Γάτα δάγκωσε παιδάκι";;;;;;;
Μετά μου λέτε για' δε σου γράφω...........
https://www.asxetos.gr/games.aspx?i=1389
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
?Ειδικα στο Τομ και Τζερι γιατι παντα να νικαει το ποντικι? Η γατα δλδ ειναι χαζη? Τι ηλιθιοτητες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανένα ζώο να μην βάλουν... τα ζώα πρέπει να είναι έξω από τέτοιες καταστάσεις. Τα σκυλιά που δαγκώνουν είναι αυτά που έχουν εκπαιδευτεί και ΄΄εκπαιδευτεί΄΄ να δαγκώνουν, ή όταν δεν έχουν άλλη επιλογή.Αρχική Δημοσίευση από maxi2:Καθώς έκανα μια βόλτα στο internet, έπεσα πάνω σε ενα site το οποίο νομίζω είναι γνωστό σε όλους..εκεί λοιπόν στα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις on line έχει και το Bouncin' Bop και το οποίο όλη η ιστορία είναι να αποφύγεις την γάτα που κόβει βόλτες και τα ποντικάκια...
![]()
αυτό λοιπόν που με εκνεύρησε είναι ότι άντε εγώ είμαι 39 ετών και δεν δίνω σημασία στο ότι παίζοντας αν πέσω πάνω στην γάτα χάνω μια "ζωή"... αλλά τα μικρά παιδιά (που τώρα πια χειρίζονται τον υπολογιστή καλύτερα απο εμάς), τι μηνύματα θα πάρουν με ενα τέτοιο game;;;
'Οτι οι γάτες σκοτώνουν;;; και γιατί να μην βάλουν σκυλί στη θέση της γάτας που στο φινάλε οι επιθέσεις σε παιδιά γίνονται απο σκυλιά.. έχετε ακούσει ποτέ "Γάτα δάγκωσε παιδάκι";;;;;;;
ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως επειδή το ποντίκι είναι ο αδύναμος και η γάτα ο δυνατός, και το κάνανε στην ταινία να νικάει ο αδύναμος με την εξυπνάδα του. Οι χειρότερες ταινίες είναι νομίζω αυτές που δείχνουν τα ζώα ως δολοφόνους που επιτίθενται στους καλούς ανθρώπους. Ζώα δολοφόνοι δεν υπάρχουν. Επικίνδυνα στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν… ναι, αλλά δολοφόνοι όχι.Αρχική Δημοσίευση από Ευριπιδης:Εμενα γενικα τα παιχνιδια και οι ταινιες που περιεχουν γατες και τις περιγραφουν σαν χαζες μου τη σπανε!?
Ειδικα στο Τομ και Τζερι γιατι παντα να νικαει το ποντικι? Η γατα δλδ ειναι χαζη? Τι ηλιθιοτητες![]()
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Θέλει προσοχή γιατί τα παιδιά είναι σαν 'σφουγγάρια' και ότι μήνυμα τους δώσεις το υιοθετούν τις περισσότερες φορές, ειδικά σε τρυφερές ηλικίες.Τώρα θυμήθηκα πως έβλεπα την ταινία "Μαγαδασκάρη" που είναι για παιδιά με ήρωες ζώα που κατοικούν σε ζωολογικο κήπο και έδειχνε ότι τα λοντάρια ένιωθαν νοσταλγία για τα κλουβιά τους και τους άρεσε να τους κοιτούν οι άνθρωποι. Ή στο "Dogs and Cats" πάλι οι γάτες είναι οι χαζές της υπόθεσης και οι πανούργες...
Λάθος εικόνες για τα ζωάκια - λάθος συμπεράσματα στα μυαλουδάκια των μικρών.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Απ'ότι βλέπω, το παιχνίδι στο www.asxetos.gr, και τα ποντίκια είναι θανάσιμα για τη μπαλίτσα μας, αν και... παρουσιάζονται κάπως κακιές...
Όσο για το Tom n' Jerry, δεν χρειάζεται να το κατηγορείτε... Δεν βρίσκω το λόγο δηλαδή...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα δει οταν επαιζα παιχνιδια στο internet ενα παιχνιδι που απικονιζε γατακι κι εβαλα να το παιξω.Μονο να δειτε τι παιχνιδι ητανε.Αφηστε ηταν ενασ με μια σφεντονα και πετυχενεσ τα γατακια με τις πετρες και φενοντουσαν αιματα τουσ κοβοντουσαν ποδια κεφαλια.Ειμαι πολυ θυμομενη
.Τι φτιαχνε ο κοσμος ρε παιδι μου.Αιδιες σκετες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Θα σας πω κάτι αλλά κρατηθείτε, μιας και αναφέρθηκε σε κάποιο από τα πάρα πάνω post (κανένα ζώο να μην έβαζαν), επειδή ασχολούμαι περίπου από το τέλος του δημοτικού με τα video game, έχω μια αρκετά μεγάλη γνώση πάνω σ’αυτά, υπάρχει μια εταιρία που πέρα από τα απλά video game platform που βγάζει για όλες της κονσόλες νέας γενιάς, έχει βγάλει και μια σειρά που ονομάζεται Cabelas, μιλάμε ότι είναι πολύ ηλίθιοι η άνθρωποι
, και αυτοί που το έφτιαξαν αλλά και αυτοί που δεχθήκαν να κυκλοφορήσει στην Παγκόσμια αγορά ολόκληρη η σειρά, σχεδόν ανά δυο χρόνια βγαίνει άλλο.Το σενάριο είναι ότι είσαι ένας κυνηγός που καλείσαι να σκοτώσεις στην Αφρική όσα περισσότερα άγρια ζώα μπορείς.

Το παιχνίδι φυσικά ποτέ δεν το πήρα για δοκιμή, και ούτε θα το δοκιμάσω ποτέ.
της λεπτομέρειες της ξέρω από video που έχω παρακολουθήσει στο you tube, εντωμεταξύ το έχουν κάνη πολύ αληθινό και είναι σκέτη απογοήτευση, πέφτει το ζώο μετά την πιστολιά με τέτοια φυσική κίνηση που νομίζεις ότι γίνονται όλα live.
https://www.youtube.com/watch?v=4jml2rlR3D8
https://www.youtube.com/watch?v=ewAhvKPT454&feature=related
Είναι μιλάμε πολύ μακακες η άνθρωποι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή βλέπω ότι το κατέχεις το άθλημα, θα σου θυμίσω και μια άλλη βλακεία που είχε κυκλοφορεισή και πούλαγε πολύ.Επειδή η αγορά λειτουργεί με μόνο κριτήριο το κέρδος ακόμα κ στα games βγάζουν ότι πουλάει. Κάποτε τα παιχνίδια που έπαιζε τουλάχιστον η δική μου γενιά ήταν RPG κ Adventure ενώ σήμερα υπάρχουν κ πουλάνε τέτοια παιχνίδια αυτό σημαίνει ότι υπάρχει από τη μία αρκετή παθογένια κ από την άλλη ότι προσπαθούν να φτιάξουν γενιές με τα συγκεκριμένα πρότυπα τάχα οργισμένη γενιά αλλά επι της ουσίας μιλάμε για άτομα με παραβατική συμπεριφορά κ όλα παίζουν το ρόλο τους. Τα παιχνίδια, η τηλεόραση, τα διάφορα "περίεργα μπλοκ" ακόμα κ η επιλογή ειδήσεων κ το σινεμα.
Armagedon λεγόταν αλλά έχουν βγει πολλές παραλλαγές του, παίρνεις ένα αμάξι και όποιον πέτυχες πρέπει να τον πατάς, γιαγιάκα με μαγκούρα 300 πόντους, άνθρωπος με το που βγαίνει από ΤΑXI 200 πόντους, αδέσποτο σκυλί που περνάει απέναντι 150 πόντους.
Ούτε αυτό το έχω δοκιμάσει ποτέ, έχω δει όμως να το παίζει φίλος μου, μα καλά τι ηλιθιότητα απαρχή, μετά λένε ότι τα Αμερικανάκια αυτοκτονούν και σκοτώνονται επειδή ταυτιστήκαν με κάποιο videogameη κάποια ταινία, μα αφού ρε ΜΑΛ/ΕΣ τους δίνεται τέτοια τι θα κάνουν;
elvenstar
Επιφανές μέλος
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Σωστάμήπως εννοείς το Carmageddon ;
, φαντασου που δεν θυμάμαι ολόκληρο το όνομα του γιατί το έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνη με το που το είδα.Τι βλακεία θεέ μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool