fru_fru
Δραστήριο μέλος
Το λαβαμε στο γραφειο και απο εξαιρετικα αξιοπιστη πηγη.
Ελπιζω να μπορεσω να το επισυναψω, αλλοιως θα το στειλω δι 'αλλης οδου! (ναι, εξακολουθω και ειμαι τουβλο στα πισι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

το εστειλα στη Τζουλια και υποθετω θα το προωθησει !!
(ου γαρ ερχεται μονο του και ολα τα σχετικα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος

ευχαριστω ακαρδη μανα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλιώς.... ΣΕ ΠΟΙΟΝ/Α ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?????????

RedCat
Διάσημο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΜΕ *_ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ_* , ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΤΕΟ
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

jasmine
Δραστήριο μέλος
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ
![]()

Θα καίνε και λάδια τώρα ε?
myrtos
Δραστήριο μέλος
Niar !!!! +1
julia
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πρέπει να παρουσιαστούμε ανάλογα με τα κυβικά ή με αλφαβητική σειρά;ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ
![]()
Niarr respect

Το προβλημα ειναι τα προιοντα που χρησιμοποιουν ηλιελαιο οπως γλυκα, φαστ φουντ,σουβλατζιδικα, ταβερνες, πατατακια, γαριδακια, τυροπιτες, μαργαρινες,μαγιονεζες και τοσα αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα στο νου.
Και πως να ξεχωρησεις τον ευσυνειδητο επαγγελματια-εταιρια που χρησιμοποιει πιο καλης ποιοτητας προιοντα και οχι τα πιο φτηνα και πιο υποπτα? Μια λυση ειναι να μην τρως τιποτα απο τα ετοιμα και τυποποιημενα παρα μονο σπιτικο φαγητο.Αντεχεις ομως?

Καλα για μενα που υποτιθεται προσπαθω να κανω διαιτα(λεμε τωρα)
θα ηταν ιδανικη λυση

Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ...ξεζιπαρω μπορω, να ζιπαρω ζεν νοιωθω μπρε καρντια μου![]()
χωρίς να το παίζω ξύπνια, είναι εύκολο:
κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο που θέλεις να ζιπάρεις και το μενού
που βγαίνει επιλέγεις: "ZIP" και μετά "προσθήκη σε αρχείο συμπίεσης".
(ελπίζω να βοήθησα...
)Ευχαριστούμε για το αρχείο πάντως!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Έβλεπα το πρωί μια εκπομπή με συζήτηση το ηλιέλαιο και τα όσα έγιναν...
Ε ρε, ΤΙ ΤΡΩΜΕ τελικά????

Αυτά που μπορούμε να φάμε είναι πιο λίγα από αυτά που είναι επικίνδυνα!!!
Όσο περνάει ο καιρός , τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι θέλω να πάω να ζήσω στο βουνό....μόνη μου με τα ζωάκια μου, με την φάρμα μου, με τον κήπο μου...να τα κάνω ΟΛΑ μόνη μου....να ξέρω τι τρώω εγώ και το παιδί μου!!!
Αλλά έτσι είναι ....ο καπιταλισμός δεν ενδιαφέρεται για τον Άνθρωπο αλλά για το ΚΕΡΔΟΣ
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σωστήηηηηηηηηη!Έβλεπα το πρωί μια εκπομπή με συζήτηση το ηλιέλαιο και τα όσα έγιναν...
Ε ρε, ΤΙ ΤΡΩΜΕ τελικά????
Αυτά που μπορούμε να φάμε είναι πιο λίγα από αυτά που είναι επικίνδυνα!!!
Όσο περνάει ο καιρός , τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι θέλω να πάω να ζήσω στο βουνό....μόνη μου με τα ζωάκια μου, με την φάρμα μου, με τον κήπο μου...να τα κάνω ΟΛΑ μόνη μου....να ξέρω τι τρώω εγώ και το παιδί μου!!!
Αλλά έτσι είναι ....ο καπιταλισμός δεν ενδιαφέρεται για τον Άνθρωπο αλλά για το ΚΕΡΔΟΣ
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!![]()

Εγώ αναρωτιέμαι μήπως όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι πέρασε η ημερομηνία λήξης μας σ' αυτό τον πλανήτη... Είναι δυνατόν να επιζήσουμε ως είδος όταν φερόμαστε τόσο ανόητα;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Τα είπες όλαΑλλά έτσι είναι ....ο καπιταλισμός δεν ενδιαφέρεται για τον Άνθρωπο αλλά για το ΚΕΡΔΟΣ![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σωστήηηηηηηηηη!
Εγώ αναρωτιέμαι μήπως όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι πέρασε η ημερομηνία λήξης μας σ' αυτό τον πλανήτη... Είναι δυνατόν να επιζήσουμε ως είδος όταν φερόμαστε τόσο ανόητα;![]()
Ζbeebz αυτο αναρωτιεμαι και εγω.Εκατο ανθρωποι (γιατι δεν ειναι παραπανω) κανουν οτι θελουν τον πλανητη.Στο ονομα του υπερμετρου κερδους ειτε απο το πετρελαιο ειτε απο φυσικο αεριο ειτε απο οτιδηποτε αλλο θα καταστρεψουν τον πλανητη.Ειναι κριμα ολη αυτη η ομορφια της ζηως να παει χαμενη.Μα καλα αυτοι δεν χορταινουν ποτε απο τα κερδη τους? Για εκατο γενιες εχουν εξασφαλισει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool