gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα.
25-07-10
22:04
γεια σας..οι γατες ποσα χρονια ζουνε περιπου?εσεις που εχετε γατακια ποσα χρονια τα εχετε?εγω την δικια μου την εχω 2 μιση χρονια...την αγαπαω την λατρευω και εχω δεθει υπερβολικα μαζι της...ειναι απο τις πρωτες φορες που μπαινω στο συγκεκριμενο site με τις γατες..και ειπα να σας γραψω μιας κ λειπω απο το σπιτι αρκετο καιρο και μου λειπει η μπουμπου μου..φυσικα δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αλλα θα σας παρακαλουσα να μου γραψετε οσοι μπορειτε..δεν θελω να χασω με τιποτα το κοριτσι μου...εαν δεν παθει τιποτα ελπιζω οτι εχει να ζησει πολλα χρονια ακομη..μακαριι...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-07-10
22:07
Απάντηση: ηλικια γατας
Καλησπερα.
Εξαρταται απο τις συνθηκες διαβιωσης της γατουλας,τη φροντιδα που δεχεται,αν ειναι στειρωμενη,κτλ.Κατα μεσο ορο ζουν 12-15 χρονια,οποτε λογικα θα τη χαιρεσαι για πολυ ακομα.
Καλωσηρθες!
Καλησπερα.
Εξαρταται απο τις συνθηκες διαβιωσης της γατουλας,τη φροντιδα που δεχεται,αν ειναι στειρωμενη,κτλ.Κατα μεσο ορο ζουν 12-15 χρονια,οποτε λογικα θα τη χαιρεσαι για πολυ ακομα.
Καλωσηρθες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα.
25-07-10
22:09
Απάντηση: ηλικια γατας
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...την φροντιζω παρα πολυ..οτι θελει το εχει!και την εχω και στειρωμενη..και τα εμβολια ολα της τα κανω...
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...την φροντιζω παρα πολυ..οτι θελει το εχει!και την εχω και στειρωμενη..και τα εμβολια ολα της τα κανω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum