Ημίαιμο Σιαμεζάκι! <3

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
0053-1.jpg

0054-1.jpg

DSC_0054.jpg

DSC_0056.jpg

Χαριζεται αυτο το ημαιμο σιαμεζακι! Ειναι περιπου 5 μηνων και το εχει η ιδια γιαγια που εχει και τα Σμαραγδι Ματια(βλ.αγγελειες). Ειναι θηλυκο αλλα επιφυλακτικο με τους ανθρωπους επειδη καποιος το εγκατελειψε γιαυτο και χρειαζεται υπομονη απο τον ιδιοκτητη.

Θα δοθει με συμβολαιο υιοθεσιας που οριζει τη στειρωση της (κατοπιν συμφωνιας με εμας) και κατα προτιμιση να ζει αποκλειστικα εντος σπιτιου ή σε περιφραγμενο κηπο/αυλη.
Θα δοθει αποπαρασιτωμενο και πιθανον στειρωμενο.

Θα προτιμηθουν εμπειροι γατογονεις.

ΤΗΛ 6934996903

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακομα περιμενει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκπληκτικά όμορφο.. Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το μικρούλι. Λίγη υπομονή χρειάζεται και να μην τα παρατήσεις :)

Μεγάλη φάτσα ο μικρός! Θα υιοθετηθεί σίγουρα, τέτοια γατουλίνια έχουν πέραση...με τις ευχούλες μας για ένα όμορφο σπιτάκι σαν κι αυτόν :1eye:

Είναι πανέμορφο γατάκι!!! Το θέλω το θέλω το θέλωωωωω!! Είναι στειρωμένο;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι πανέμορφο γατάκι!!! Το θέλω το θέλω το θέλωωωωω!! Είναι στειρωμένο;
οχι,δεν εχει στειρωθει ακομα. Αν το θελεις,το θελεις,το θελεις παρε τηλεφωνο.

Τι έγινε τελικά?βρήκε σπίτι το όμορφο φατσόνι?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα είναι δυνατόν να μην έχει βρει ακόμα σπίτι αυτό το πλάσμα; Μου φαίνεται απίστευτο!

Βάλε καμιά πρόσφατη φωτό να ξετρελάνεις τον κόσμο! Είμαι σίγουρη ότι αυτό το φατσόνι θα βρει σπίτι! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει!

Μα ειναι είναι τόσο γλυκουλι και γι'αυτο απόρησα που δεν έχει δωθεί ακόμα!:(
Συμφωνω με την Myrtle βάλτε και άλλες φωτο αν μπορείτε!!:D

Δεν ειναι από τα γατιά που θα δυσκολευτούν να βρουν σπίτι,μην ανησυχείς. Μονάχα μην τα παρατήσεις. Ανανέωνε την αγγελία του συνέχεια, κράτα τη ζωντανή. Θα ρθει η στιγμή που με την πρώτη ματιά θα τον ερωτευτεί ο μελλοντικός του γατογονιός. :)

Κι είναι και πολύ όμορφο αυτό το γατόνι! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back