λούλα
Νεοφερμένο μέλος
Ο λούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
28-03-12
15:18
καλησπερα μολις μου χαρισαν ενα γατακι σιαμ(3 μηνων) και δεν ξερω τιποτα απο την φροντιδα της.της εχω παρει αμμο, τροφη,λεκανη για την αμμο της,παιχνιδακια,κλουβι μεταφορας και πλαστικα πιατακια για νερο και φαι(καπου διαβασα πως ειναι καλυτερα τα κεραμικα ή τα μεταλλικα,αλλα δεν εχει προβλημα η δικια μου.ειχα ενα θεμα με το οτι δεν πηγενε τουαλετα αλλα τωρα πιστευω ειναι καλα(παει 2-3 φορες και το ψιλο της την ημερα και 1 φορα τις 2 μερες για το αλλο).και τωρα οι ερωτησεις,ποση ωρα παιχνιδι την ημερα,ενα θεμα που με εκνευριζει πολυ ειναι πως δεν την βλεπω να πινει πολυ νερο και σκαλιζει συνεχεια το μερος που της εχω τα πιατακια της και ριχνει το νερο κατω,γιατι αραγε να το κανει αυτο και πως θα της το σταματησω?αμμο της πηρα απο τα jumbo και βλεπω πως δεν εχει προβλημα,αρα μαλλον θα συνεχισω απο κει.ααααα και καμια συνταγουλα να της κανω φαγητο 1-2 φορες την βδομαδα διοτι λιγο δυσκολο να αγορασω πολυ καλες τροφες και μαλλον θα χρειαζετε εξτρα βιταμινες κ.α.τωρα αν θελετε να δωσετε καμια ακομα συμβουλη σε πραματα που δεν ρωτησα γραψτε το.ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool