Ηρθε το καλοκαιράκι! Μες στο καταχείμωνο!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
την ιδια μερα που εδωσα τον δον στη καλη κοπελιτσα ετρεξα και πηρα το καλοκαιρακι που ηταν κλεισμενο για μερες στο γατοφορο στον κτηνιατρο που το φιλοξενουσε. το ειχα συμπαθησει τρεις μερες πριν και δεν αντεχα να το σκεφτομαι εκει μεσα αλλο... το βρηκα βεβαια σε κακη κατασταση ακομα κρυωμενο με ρινοτραχιιτιδα και βρωμικουλι με ψυλλους μιας και τα ζωα που φροντιζε ηταν πολλα και δε προλαβαινε. Πρωτη φορα ειδα τοσο ευγνωμων γατακι! Αφου ψοφησε στα τεντωματα μετα απο τοση κλεισουρα ριχτηκε στο ποδι μου για χαδια , φανταστειτε ενω ηταν λιμασμενο μονο οταν το χαιδευα ετρωγε κι αν το χαιδευα ενω ετρωγε τα παρατουσε κι ερχοταν για χαδια. Φυσικα το τομπρεξ βιμπραμυσιν κι ενα καλο μπανιο επεσαν συννεφο πανω του και ειναι χαρακτηριστικο δειγμα του καημενου γατιου πριν κι αστραφτερου μετα. Φανηκε το τριχωμα του απιτελουσ και προς μεγαλη του χαρα το περνω αγγαλια πια κανονικα( δε ξεκολαει) οποτε τα ονοματα που σκεφτηκα ητα καλοκαιρακι και χρυσο μουσμουλι γιατι ειναι χρυσαφι και πολυ μπερμπαντικο.;) :D Ειναι προς το παρον σε γκαραντινα κατασκηνωμενο στο μπανιο μεχρι να γιανει εχω ομως την εντυπωση οτι μια ιστορια αγαπης γεννιεται αναμεσα στο μελινακι και το καλοκαιρακι;) :P :up: δεν ειναι κουκλακι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• καλοκαιρακι.jpg
    καλοκαιρακι.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 86
αχουτο ομορφουλι :) να το χαιρεσε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εχει το πιο ωραιο ονομα

:) yasmin καλημέρα,

θέλω να σου κάνω μια ερώτηση καθώς απ'οτι έχω καταλάβει έχεις αρκετά γατιά στο σπίτι, τα οποία φαντάζομαι δεν τα πήρες όλα μαζί. εδώ και καιρό φλερτάρω πολύ με την ιδέα ενός δεύτερου γατιού, ο μόνος μου προβληματισμός είναι ο ήδη υπάρχον γάτος. Είναι 2 χρονών, αστείρωτος και αρκετά "εξαρτημένος" (όσο μπορεί μια γάτα να είναι) από μένα. Ποια είναι η απόψή σου και η εμπειρία σου σχετικά? σε καμμια περίπτωση δεν θα ήθελα φέρνοντας ένα αλλο γατί σπίτι, να νιώσει άσχημα ο Τσε.
σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
Νότα

βρε κουκλα....!!!!

εβδομη???

εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται..

κουκλα η γατουλα παντως..

ειναι γατος και ουσιαστικα τον φιλοξενω μεχρι να υιοθετηθει απο τον Αργο εκτος αν δεν υιοθετηθει οποτε θα μου μεινει ο κουκλος μαζι με τ αλλα στο μπαλκονι, να δεις μεχρι προχτες που ειχα και τη μαμα του Δον μετα απο στειρωση τι γινοτανε!! πανικος!:D :P

:) yasmin καλημέρα,

θέλω να σου κάνω μια ερώτηση καθώς απ'οτι έχω καταλάβει έχεις αρκετά γατιά στο σπίτι, τα οποία φαντάζομαι δεν τα πήρες όλα μαζί. εδώ και καιρό φλερτάρω πολύ με την ιδέα ενός δεύτερου γατιού, ο μόνος μου προβληματισμός είναι ο ήδη υπάρχον γάτος. Είναι 2 χρονών, αστείρωτος και αρκετά "εξαρτημένος" (όσο μπορεί μια γάτα να είναι) από μένα. Ποια είναι η απόψή σου και η εμπειρία σου σχετικά? σε καμμια περίπτωση δεν θα ήθελα φέρνοντας ένα αλλο γατί σπίτι, να νιώσει άσχημα ο Τσε.
σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
Νότα
Εχω γινει εξπερ στην συμβιωση γατων με γατες και ανθρωπων με γατες οντως :D κοιτα ειναι πολυ απλο α εισαι εσυ σιγουρη οτι θελεις δευτερο ο γατουλης υστερα απο μια φαση εχθριοπραξιων θα γλειφει τα δαχτυλατου που ηρθε σευτερο. Αν εσυ αντεξεις και χειριστεις καλα τη κατασταση χωρις να του αφησεις περιθωρια να αμφισβητησει την αγαπη σου η να εινα κακομαθημενος θα προσαρμοστει. Ακομη και η χουχουδιτσα με το μελινακι που εχουν μια επιθεση τη μερ οοταν ειναι στον ιδιο χωρο τις εχω τσακωσει να κοιμουνται μαζι το βραδυ... Στην ουσια μετα απο μια βδομαδα θα δεις την εχθροπραξια να μετατρεπεται σε παιχνιδι αν τα χαιδευεις ταυτοχρονα και σιγα σιγα τα βαλεις να φανε μαζι (βασικα) και δεν τα παιξεις ,αλλα τα μαλωνεις οταν πεφτουν ψιλες στην αρχη. Μετα θα εχεις δυο τρισευτυχισμενα γατακια αλλα ειναι αληθεια οτι εχουν τισ συμπαθειες τουσ πχ το μελινακι δεν πηγαινε μια τον Δον ενω εχει ερωτευτει το καλοκαιρακι;) :P.. εστω κι αν ειναι αρωστος αυτη τον γουσταρει τι να κανουμε,

Αλλα ειναι επειγον να στειρωσεις το γατο μη φοβασαι κ μετα εξαρτημενος θα ειναι αλλα ετσι υποφερει το ζωντανο ειναι κριμα.

:) κι αλλες φωτο,,, πριν το μπανιο

Συνημμένα

• kalok5.jpg
    kalok5.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 73
  • kalok 4.jpg
    kalok 4.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 340
  • kalok3.jpg
    kalok3.jpg
    3,4 KB · Εμφανίσεις: 60
Καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό :inlove:! Φαντάσου όταν θα το κάνεις και μπάνιο τι ωραίο που θα γίνει!

περιμενω να σιαξει το τριχωματακι του μολις γιανει και φαει καλα γιατι αν και μακρυτρυχουλι απο μεσα ειναι σκελετωμενο θα επιχειρησω δευτερο μπανακι και τοτε θα σας βαλω φωτο γιατι τωρα τρεχουνε μυτουλες και ματακια και κανει αμψουδακια ακομη ...ευτυχως μολις τον χαιδεψω τρωει τον περιδρομο, πηρα και κονσερβα hills a/d για αναρωση:) φανταστειτε απο το πολυ κρυωμα δεν μυριζε να κρυψει τα κακακια του χθες μπορεσε και δεν ανεπνεε σωστα για να καθαριστει μοναχο του

αχ,ειναι κουκλακι:up: !!

σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το καλοκαιράκι σου είναι πανέμορφο και φαντάζομαι οτι θα γίνει καταπληκτικός γάτος. :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back