MissKit
Επιφανές μέλος
(Έψαξα στο forum και δε βρήκα κάτι σχετικό, αν υπάρχει ενώστε τα
)Ξεκινάω με το δικό μου αγαπημένο που δεν είναι άλλο από τη λευκή τίγρη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Επιβλητικό και υπέροχο ζώο που αναπτύσει πολύ γρήγορες ταχύτητες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
δελφινι!
μοναχους-μοναχους
θαλασσια χελωνα καρετα-καρετα!
αλκυονη!
ισως να ζηλευω την επαφη τους με την φυση...την ελευθερια τους!που προσπαθουμε να τους χαλασουμε...επιδη διαλεξαμε να χαλασουμε την δικη μας ....
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλλά καμαρώνω τα λιοντάρια
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
καλά δεν μιλάω για την λευκή τίγρη
όταν την είδα στα σπάτα στο ζωολογικο κήπο
έπαθα πλάκα...
MissKit
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
συμπεθερουλα δεν το πιστευω....και εμενα το τσιταχ ειναι το πιο αγαπημενο μου(γιατι ολα τα αιλουροειδη ειναι αγαπημενα)..αλλα με το τσιταχ εχω ψυχωση...δεν αφηνω ντοκιμαντερ για ντοκιμαντερ...ασε το κλαμα που ριχνω οταν διχνει κατι ασχημο...Εμένα το αγαπημένο μου είναι το ΤσιτάχΕπιβλητικό και υπέροχο ζώο που αναπτύσει πολύ γρήγορες ταχύτητες!!
![]()
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αγγελε...για ελα κατα ζακυνθο μερια....σχεδον ολα..καποια που ξεχωριζω καιοταν βλεπω στην φυση με ποιανει ενα δεος...ενα ριγος θαυμασμου....
δελφινι!
![]()
μοναχους-μοναχους
![]()
θαλασσια χελωνα καρετα-καρετα!
![]()
αλκυονη!
![]()
ισως να ζηλευω την επαφη τους με την φυση...την ελευθερια τους!που προσπαθουμε να τους χαλασουμε...επιδη διαλεξαμε να χαλασουμε την δικη μας ....

...η πλακα ειναι οτι καρετα-καρετα δεν εχω δει ποτε (εννοειται ζωντανα),ενω αντιθετα μοναχους μοναχους,παρολο που εχει πολυ λιγες...εχω δει!!!!!!!!!!

..ειναι φανταστικα ζωα με τερααααααααααασται ματια!!!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
θηλαστικα
- αιλουροειδη: cougar
- υπολοιπα σαρκοφαγα: ermine, fennec fox, grizzly
κητη
- blue whale, dall's porpoise, beluga και το manatee παρολο που δεν ανηκει στην κατηγορια με τα κητη
τρωκτικα
- chipmunk, vole, degu, kangaroo rat, pika
νυχτεριδες
μαρσιποφορα
πτηνα
ερπετα
αμφιβια
ψαρια
εντομα
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλλά το κακό είναι ότι δεν είναι τόσο
δυνατά απλά μπορούν να τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα...
MissKit
Επιφανές μέλος
Κάθε ζώο έχει μια αρετή που να ισορροπεί με κάποια αδυναμία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και γενικα αγαπαω ολα τα ζως, εχω μια τεραστια αδυναμια στα αιλουροειδη, απο μικρη

Ενα δειγμα των αδυναμιων μου:
Λυγκας
Αγριογατα της ερημου (Sand cat, δεν ειμαι σιγουρη για την μεταφραση)
Λευκη λεοπαρδαλη (του χιονιου)
caracal
θα βρω κι αλλα

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθε λιγους μηνες ρωτουσα για το πανθηρα στο μπαμπα μου και ο κυριος εβρισκε συνεχεια δικαιολογιες..αυτη η ιστορια αποτελει ακομα ενα αστειο μεταξει μας και ακομα τον ρωταω ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΘΗΡΑς ΜΟΥ???να πω επισης πως γυρω στα 10 μου ο κυριος μου εφερε ενα μαυρο γατακι και προσπαθησε να με αποπλανησει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρα από τα αγαπημένα μας κατοικίδια, η φύση έχει δημιουργήσει ονειρεμένα πλάσματα τα οποία για πολλούς λόγους δεν είναι εξημερωμένα και δε μπορούν να ζήσουν μαζί μας. Εσείς έχετε ερωτευθεί ποτέ ένα άγριο ζώο; Ποιο είναι;
(Έψαξα στο forum και δε βρήκα κάτι σχετικό, αν υπάρχει ενώστε τα)
Ξεκινάω με το δικό μου αγαπημένο που δεν είναι άλλο από τη λευκή τίγρη..
![]()
αννα τωρα καταλαβαινω γιατι εχεις ενα γατουλι σαν τον marc

MissKit
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool