Η Άγρια Ζωή

• Thread starter Thread starter MissKit
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
Πέρα από τα αγαπημένα μας κατοικίδια, η φύση έχει δημιουργήσει ονειρεμένα πλάσματα τα οποία για πολλούς λόγους δεν είναι εξημερωμένα και δε μπορούν να ζήσουν μαζί μας. Εσείς έχετε ερωτευθεί ποτέ ένα άγριο ζώο; Ποιο είναι;
(Έψαξα στο forum και δε βρήκα κάτι σχετικό, αν υπάρχει ενώστε τα :redface: )

Ξεκινάω με το δικό μου αγαπημένο που δεν είναι άλλο από τη λευκή τίγρη.. :inlove:
white-tiger-cubs-l.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Τσιτάχ:worship: Επιβλητικό και υπέροχο ζώο που αναπτύσει πολύ γρήγορες ταχύτητες!!:)

%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%871.bmp
01.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σχεδον ολα..καποια που ξεχωριζω καιοταν βλεπω στην φυση με ποιανει ενα δεος...ενα ριγος θαυμασμου....

δελφινι!
hubert--klein-two-dolphins.jpg

μοναχους-μοναχους
monachus-monachus-seal.jpg

θαλασσια χελωνα καρετα-καρετα!
tar_Caretta03.jpg

αλκυονη!
eisvogel_520x300px.jpg

ισως να ζηλευω την επαφη τους με την φυση...την ελευθερια τους!που προσπαθουμε να τους χαλασουμε...επιδη διαλεξαμε να χαλασουμε την δικη μας ....

τα λατρεύω όλα το ίδιο μα όοοολα μέχρι και τα φίδια
αλλά καμαρώνω τα λιοντάρια
aslannn.jpg

γενικά καμαρώνω τα αιλουροειδή

καλά δεν μιλάω για την λευκή τίγρη
όταν την είδα στα σπάτα στο ζωολογικο κήπο
έπαθα πλάκα...

Λίγκας!
Lynx_230209.jpg

new-lynx.jpg

Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Τσιτάχ:worship: Επιβλητικό και υπέροχο ζώο που αναπτύσει πολύ γρήγορες ταχύτητες!!:)

%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%871.bmp
01.jpg
συμπεθερουλα δεν το πιστευω....και εμενα το τσιταχ ειναι το πιο αγαπημενο μου(γιατι ολα τα αιλουροειδη ειναι αγαπημενα)..αλλα με το τσιταχ εχω ψυχωση...δεν αφηνω ντοκιμαντερ για ντοκιμαντερ...ασε το κλαμα που ριχνω οταν διχνει κατι ασχημο...

σχεδον ολα..καποια που ξεχωριζω καιοταν βλεπω στην φυση με ποιανει ενα δεος...ενα ριγος θαυμασμου....

δελφινι!
hubert--klein-two-dolphins.jpg

μοναχους-μοναχους
monachus-monachus-seal.jpg

θαλασσια χελωνα καρετα-καρετα!
tar_Caretta03.jpg

αλκυονη!
eisvogel_520x300px.jpg

ισως να ζηλευω την επαφη τους με την φυση...την ελευθερια τους!που προσπαθουμε να τους χαλασουμε...επιδη διαλεξαμε να χαλασουμε την δικη μας ....
Αγγελε...για ελα κατα ζακυνθο μερια....:D:D:D...η πλακα ειναι οτι καρετα-καρετα δεν εχω δει ποτε (εννοειται ζωντανα),ενω αντιθετα μοναχους μοναχους,παρολο που εχει πολυ λιγες...εχω δει!!!!!!!!!!:D:D:D:D..ειναι φανταστικα ζωα με τερααααααααααασται ματια!!!!!:D

χμμ, δεν υπαρχει καποιο ζωο που να μου αρεσει περισσοτερο απο καποιο αλλο, μπορω ομως να ξεχωρισω μερικα:
θηλαστικα

κητη

τρωκτικα

νυχτεριδες

μαρσιποφορα

πτηνα

ερπετα

αμφιβια

ψαρια

εντομα

όντως τα τσιταχ είναι απίστευτα
αλλά το κακό είναι ότι δεν είναι τόσο
δυνατά απλά μπορούν να τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα...

Μα δεν είναι κακό αυτό. :) Κάθε ζώο έχει μια αρετή που να ισορροπεί με κάποια αδυναμία.

σωστά ... ;)

Ααααχ, Αννουλα ανοιξες ενα υπεροχο θεμα :inlove:

Αν και γενικα αγαπαω ολα τα ζως, εχω μια τεραστια αδυναμια στα αιλουροειδη, απο μικρη :inlove:
Ενα δειγμα των αδυναμιων μου:
Λυγκας
Lynx.jpg

Αγριογατα της ερημου (Sand cat, δεν ειμαι σιγουρη για την μεταφραση)
3315058654_21e2a68080.jpg

Λευκη λεοπαρδαλη (του χιονιου)
1c76390973cecbb2d3b8f296d0446968.jpg

be57b7c4a54ccb8bb709846b73cf6933.jpg

caracal
Smiling_baby_caracal_by_woxys.jpg

θα βρω κι αλλα :inlove:

οταν ημουν 6-7 χρονων χρειαστηκε να περασω ενα αρκετο μεγαλο διαστημα στο νοσοκομειο αχεπα.εκει λοιπον ειδα ενα ντοκιμαντερ για τους πανθηρες..τοτε λοιπον ερωτευτηκα..μερικες μερες αργοτερα,λιγο πριν μπω για εγχειρηση,με ρωτησε ο μπαμπας μ τι ηθελα να μου φερει οταν βγω απο το χειρουργιο..και γω τελειως φυσικα του απαντησα εναν πανθηρα..αν και φρικαρε λιγο ο ανθρωπος μου ειπε οκ.οταν λοιπον συνηλθα ρωτησα το μπαμπα μου που ειναι ο πανθηρακος μου και μου ειπε πως περιμενει να γεννησει η μαμα του να μου το φερει μικρουλι..και γω τον πιστεψα:whistle: καθε λιγους μηνες ρωτουσα για το πανθηρα στο μπαμπα μου και ο κυριος εβρισκε συνεχεια δικαιολογιες..αυτη η ιστορια αποτελει ακομα ενα αστειο μεταξει μας και ακομα τον ρωταω ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΘΗΡΑς ΜΟΥ???να πω επισης πως γυρω στα 10 μου ο κυριος μου εφερε ενα μαυρο γατακι και προσπαθησε να με αποπλανησει..

Συνημμένα

• 2166.jpg
    2166.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 1.837
  • 2171.jpg
    2171.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 1.780
Πέρα από τα αγαπημένα μας κατοικίδια, η φύση έχει δημιουργήσει ονειρεμένα πλάσματα τα οποία για πολλούς λόγους δεν είναι εξημερωμένα και δε μπορούν να ζήσουν μαζί μας. Εσείς έχετε ερωτευθεί ποτέ ένα άγριο ζώο; Ποιο είναι;
(Έψαξα στο forum και δε βρήκα κάτι σχετικό, αν υπάρχει ενώστε τα :redface: )

Ξεκινάω με το δικό μου αγαπημένο που δεν είναι άλλο από τη λευκή τίγρη.. :inlove:
white-tiger-cubs-l.jpg

αννα τωρα καταλαβαινω γιατι εχεις ενα γατουλι σαν τον marc;)

Η αλήθεια είναι ότι μου μοιάζει πολύ με μικρό τιγράκι. :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back