emma_1988
Νεοφερμένο μέλος
Η emma_1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
04-07-08
12:56
κ αυτη τη μαζεψα, βεβαια ηταν ηδη 2 μηνων.
την ειχαν αφησει μεσα σε μια σακουλα κρεμασμενη στα καγκελα της δουλειας της μητερας μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
04-07-08
13:55
Είναι πανέμορφη!
Να τη χαίρεσαι!
Όσο γι' αυτούς που την παράτησαν μ' αυτό τον τρόπο, τι να πω...
Να τη χαίρεσαι!Όσο γι' αυτούς που την παράτησαν μ' αυτό τον τρόπο, τι να πω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma_1988
Νεοφερμένο μέλος
Η emma_1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
04-07-08
14:06
εγω λεω παλι καλα που πρωτον ειχε απογαλακτηστει κ που δεν την αφησαν να περιφερεται αφου διπλα ειναι η εθνικη οδος.....
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
04-07-08
14:15
Να τη χαίρεσαι,είναι μια γλύκα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum