Η Γκριζούλα μας μας έφερε δύο δωράκια

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Η Γκριζούλα, η γατούλα που ταϊζουμε στον κήπο μας και δεν καταφέραμε να της βρούμε σπίτι, ούτε να την στειρώσουμε (δραπέτευσε 2 φορές από τη γατοφόρο που την είχαμε πιάσεις για στείρωση) μας έφερε μόλις χθες τα δύο μικράκια της: το ένα είναι κατάμαυρο και το άλλο γκρι τιγρέ. Γεννήθηκαν 23.8.2007 και τώρα μόλις αρχίζουν να τσιμπάνε από την κονσέρβα... Είναι κουκλάκια, μακρύτριχα νομίζω, όπως η μαμά τους...
Θα βάλω φωτογραφίες όταν μπορέσω!
Καλώς τα δεχτήκαμε!

Πρέπει σύντομα να την στειρώσουμε ωστόσο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως τα δεχτηκατε!:)παλι καλα που ειναι μονο δυο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ζήσουν τα μικράκια!
Ελπίζω αυτά να εξοικειωθούν περισσότερο με τους ανθρώπους, μήπως καταφέρουν να υιοθετηθούν (αν είναι και μακρύτριχα, έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες);)
Μήπως χρειάζεσαι βοήθεια για να πιάσουμε τη Γκριζούλα;

Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ μπορώ να την πιάσω... Ακόμα τα έχει υπό την προστασία της. Λογικά σε κανα μήνα θα μπορώ, έτσι δεν είναι;;;;;
Φοβάμαι μήπως είναι ΗΔΗ έγκυος. 20 ημέρες μετά την γέννα την περιτριγύριζε ο αρσενικός.... :(

Να σας ζήσουν, τελεία και παύλα !!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: (Έβαλα πολλές φατσούλες μην και ξεχάσω καμιά γατούλα σας. Οι δύο όπως και να έχει πάντως είναι για σένα και το Δημήτρη)

να σας ζησουν τα μικρουλια!:happy::happy::happy:

Καλώς τα δεχτήκατε τα μικρουλάκια!!!!
:):):)

να σας ζήσουν τα μικρά:baby::baby::inlove:

Καλως τα δεχτηκατε και να ειναι καλα!!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove::up::up::up:

Είμαι πολύ στενοχωρημένη... Το βράδυ στις 4 μας ξύπνησαν τα μικρά. Για κάποιο λόγο φώναζαν. Βγήκαμε έξω και βάλαμε φαγητό. Το μαυράκι είχε πάει στο διπλανό οικόπεδο και είχε κρυφτεί. Πήγαμε να το πιάσουμε να το φέρουμε πίσω στον κήπο μας και έκανε κχχχχ. Η Γκριζούλα δε το έψαχνε... Τελικά μετά από λίγο ηρέμησε. Αφού είχε ξυπνήσει την γειτονιά. ΦΟΒΑΜΑΙ μην τα σκοτώσουν έτσι που φωνάζουν.
Τώρα το πρωί ήρθε η Γκριζούλα με το γκρι τιγρέ... Το μαυράκι άφαντο!!! :(
Λέτε να έχει συμβεί κάτι κακό;;;;;;;;

Μήπως απλά κρύβεται ακόμα στο διπλανό οικόπεδο; Μπορεί να βρήκε καμιά "φωλιά" και να το 'χει ρίξει στον ύπνο...:hmm:

Αχ δεν ξέρω... ΑΝΗΣΥΧΩ.

Μην ανησυχείς Βικτώρια, κάπου γύρω θα είναι....:cool:
Την περασμένη εβδομάδα ετοιμαζόμουν να κατέβω κι εγω να μαζέψω ένα μικρό που φώναζε..αλλά ευτυχώς ηρέμησε! Μάλλον εξαιτίας του αέρα έκανε έτσι, γιατί το βλέπω μια χαρά τώρα!

Και στη μαμά μου ένα από τα γατάκια τα μικρά που είχε συνέχεια έφευγε από το μπαλκόνι και μετά φώναζε γιατί δεν μπορούσε να ξαναπάει...Το πιάναμε και πάλι τα ίδια ....Τελικά του είχε μείνει συνήθειο και ήταν μόνο του συνέχεια και η μαμά του πήγαινε εκεί και τι θύλαζε!!:blink:

Και εγω πιστεύω πως κάπου εκεί θα είναι:)

μηπως το τρομαξε κανενα αλλο απο τα γατακια που εχεις στην αυλη?

και εγώ πιστεύω ότι κάτι το τρόμαξε! μην ανυσηχείς θα γυρίσει!

Μην αγχώνεσαι Βικτόρια. Σ' αυτή την ηλικία αρχίζουν και σουρτουκεύουν. Το νωρίτερο που μπορείς να στειρώσεις την μαμά είναι στις 6 εβδομάδες μετά τη γέννα, βιάσου όμως γιατί θα ταλαιπωρηθεί πολύ η κακομοιρούλα αν ξαναμείνει έγκυος.

να σασ ζησουν τα μικρακια σας!!! :D

Να σου ζησουν τα κουκλακια.Μην ανησυχεις για το μαυρουλι,τωρα ειναι πυ αρχιζει να ανακαλυπτει τον κοσμο του,ασε που θα πεινασει και θα αναζητησει τη μαμα του,η αυτη θα ψαξει το μωρο της.Δεν θα αργησει να γυρισει.Παντως αυτο που πρεπει να κανεις συντομα ειναι να στειρωσεις τη μαμα.Αφου τα μικρουλια παρουν το απαραιτητο γαλα μετα μπορεις να τη στειρωσεις.Και ποσο μαλλον που κυκλοφορει εξω,ειναι πολυ πιο ευκολο να ξαναμεινει εγκυος πιο γρηγορα και ασ θηλαζει ακομα τα μωρα της.

Είχατε δίκιο τελικά!!! Ήρθε το Μαυρούλι!!!

Παραθέτω φωτό της μαμάς του.
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=710869&postcount=2

Το πρόβλημα είναι ότι σκούζουν τα δύο μικράκια. Μήπως έχετε ιδέα γιατί;;; Πεινάνε μήπως;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back