Η Ελπίδα Αριδαίας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Στα πλαισια της προβολης και εγσυγχρονισης της δουλειας αξιόλογων σωματειων το psychanimal τους φτιαχνει δωρεαν σαιτ και τους βοηθα να υιοθετουνται τα ζώα τους. Σημερα σας παρουσιάζω την Ελπίδα στην Αριδαια. Κανουν πολύ καλη δουλεια μαζί με το σωματειο εδεσσας και Γιαννιτσων, εχουν κι ενα ολοδικο τους αυτοκίνητο για περισυλλογη ζώων.

Οποτε αν ειστε κοντα στην αριδαια και βρηκατε ζωακι μη διστάσετε εξισου θελουν εθελοντες

https://elpidafs.webs.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ενδιαφέρον.:up:Θα επικοινωνήσω μαζί τους με την πρώτη ευκαιρία μήπως στειρώνουν αδέσποτα.:hmm:Εχουμε έναν γάτο αρσενικό που έρχεται στο κτήμα μας(ευρύτερη περιοχή Αριδαίας) και το ταίζουμε και τώρα άρχισαν να έρχονται και κανά δυό άλλα.:)
Ευχαριστώ yasmin:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατι πρεπε να κανουν και για γατες αν και τα περισσοτερα σωματεια ειναι για σκυλια αλλα τελευταια ακουω πολλα και για γατες. Εχουν ενα κατπληκτικο γιατρο στην εδεσσα.

Κατι πρεπε να κανουν και για γατες αν και τα περισσοτερα σωματεια ειναι για σκυλια αλλα τελευταια ακουω πολλα και για γατες. Εχουν ενα κατπληκτικο γιατρο στην εδεσσα.

στην εδεσσα η κατασταση ειναι τραγικη (τουλαχιστον οσο ζουσα εκει ηταν). Υπαρχει σωματειο εκει?
Αν λες για τον **** τον κτηνιατρο, εχω να πω οτι ειναι μ**ακας. Ειχα ασχημες εμπειριες και δεν θα πηγαινα ποτε ξανα καποιο ζωο μου εκει. Στον σκυλο μου του ειχε αφαιρεσει κατι σαν ελια/σπυρακι στο στομα με καυτηριασμο και χωρις να γινει τοπικη αναισθησια. Ο καημενος εκλαιγε και αυτος στριφογυριζε το εργαλειο για να το κοψει και χειροτερευε την κατασταση. Στο τελος πηρε ενα ψαλιδι και του το εκοψε ετσι στην ψυχρα. Σε μια αλλη περιπτωση οταν ειχα παει να κανω στειρωση στην γατα μου, τον ακουγα που μιλουσε με εναν τυπο και του εδινε οδηγιες για μια 'τροφη' πολυ αποτελεσματικη για τα αδεσποτα του και μαλιστα του εδειχνε πως να βγαλει την τροφη απο την συσκευασια για να μην αφησει μυρωδια πανω της και δεν την φανε τα αδεσποτα. Πρεπει να ηταν φολα.

Ο αλλος ο κτηνιατρος κοντα στο γηπεδο μου φαινεται καλυτερος παρολο που δεν τον ξερω γιατι οταν ειχα στειλει την μανα μου να μου παρει χαπια για τα παρασιτα (επειδη εδω ειναι πανακριβα), καθισε και της εξηγουσε διαφορα πραγματα και εκανε διαφορες ερωτησεις για τον γατο μου και γενικα εδειχνε ενδιαφερον.

Απο την γειτονια μου εχουν εξαφανισει ΟΛΕΣ τις γατες με φολες. Ο διπλανος μου μου σκοτωσε παρα πολλες γατες και επισης την γατα μου που δεν μπορουσε να δηλητηριασει της ειχε σπασει το ποδι. Λιγο παραπερα καποιοι αλλοι δηλητηριαζαν αλλες γατες (υπηρχαν καμμια δεκαρια calico και τωρα δεν υπαρχει ουτε μια). Για ενα διαστημα ειχε κυκλοφορησει οτι ο δημος ριχνει φολες. Επισης δεν πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα να εξαφανιστουν ολες οι γατες απο την περιοχη γιατι υπαρχουν πολλα ποντικια και αρουραιοι απο το ποταμι και αν φυγουν οι γατες θα γινει χαμος. Παντως στο παρελθον ειχα δει πολλα σκελετωμενα σκυλια και σκυλια σε αγελες που ηταν πολυ επιθετικα :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back