Luv
Νεοφερμένο μέλος
Προφανώς η Καλυψώ "Δεν έχει σταματημό, τα έχει κάνει όλα λίμπα και τους είχε καταγδάρει".
Οκ. Γνωρίζω ότι η Καλυψώ είναι λίγο "δύσκολο" γατάκι (υπερκινητική όχι επιθετική) αλλά αυτό που εγώ προσωπικά ακούω είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν τα ζώα για διακοσμητικά στο σαλόνι τους και δεν καταλαβαίνουν ότι το "ζώο" αυτό είναι ζωντανό, έχει ενέργεια, έχει ανάγκη να παίξει και να επικοινωνήσει.
Η Καλυψώ λοιπόν είναι και πάλι μαζί μας και ψάχνει ακόμα μια καλή οικογένεια για να μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά και όχι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο με ελάχιστη επαφή.
Είναι πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη κι έχει microchip το οποίο θα πάει στο όνομα του νέου κηδεμόνα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Πέρα από ένα πρόβλημα ακμής στο πιγούνι (το οποίο θα λυθεί με τη στείρωση) είναι υγιέστατη.
Θα δοθεί εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και απαραίτητες προϋποθέσεις το να ζει μέσα στο σπίτι και να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.
Αριθμός microchip: 900062000234344.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Luv
Νεοφερμένο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Την πάτησε και η αδερφή μου με 3 παρόμοιες υιοθεσίες, όπου δυστυχώς τα γατιά χάθηκαν. Ο ένας "βγήκε βόλτα και χάθηκε" (μετά από διαβεβαιώσεις ότι ο γάτος θα είναι ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και αφού τα γατιά πρωθούνταν για υιοθεσία ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), η άλλη γάτα "κλάπηκε από τον κήπο της γιαγιάς στο χωριό" (ενώ η γάτα υιοθετήθηκε για ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ, και φυσικά η ηλίθια δικαιολογία της κλοπής...) και η τρίτη απλά δεν έστειλε ποτέ καμία ενημέρωση, καμία φωτογραφία, ποτέ, με τη δικαιολογία "δεν προλαβαίνω". Η μόνη φωτογραφία ήταν από την πρώτη μέρα της υιοθεσίας, μαντέψτε, η γάτα να ποζάρει μέσα στα πουρνάρια, ενώ πάλι είχε συμφωνηθεί μόνο για ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Δεν ξέρω, τότε είχα μείνει κάγκελο με την ανωριμότητα και τα ψέματα κάποιων, μία από τις τρεις περιπτώσεις μάλιστα έλεγε ότι "στην αυλή μόνο με σαμαράκι υπό επίβλεψη" και τελικά κατέληξε η γάτα σε κήπο στο χωριό. Εξακολουθώ όμως να σκέφτομαι μήπως υπάρχουν "στοιχεία" που προδίδουν τις προθέσεις ή τα μυαλά του υποψήφιου γατογονιού;
Συγγνώμη, δε θέλω να σας/μας βγάλω εκτός θέματος, απλά πραγματικά πώς τα κάνουν αυτά τα πράγματα κάποιοι άνθρωποι; Να επιστρέψεις το ζωντανό επειδή τρέχει και γρατζουνάει; Μέσα σε ούτε μισή μέρα; Αυτοί τουλάχιστον μπαίνουν σε κάποια black list ώστε να μην πάρουν άλλο ζώο αργότερα;
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά, ειλικρινής ερώτηση, χωρίς ίχνος ξερολισμού, πραγματικά ρωτάω. Τα άτομα αυτά δε "φαίνονται" καθόλου; Δε λένε ή δεν κάνουν τίποτα που να προδίδει ότι θέλουν μια γάτα για να λένε ότι έχουν γάτα; Και ότι τη φαντάζονται σα λούτρινο, ήσυχη, κούκλα, ακίνητη σε έναν καναπέ;
Την πάτησε και η αδερφή μου με 3 παρόμοιες υιοθεσίες, όπου δυστυχώς τα γατιά χάθηκαν. Ο ένας "βγήκε βόλτα και χάθηκε" (μετά από διαβεβαιώσεις ότι ο γάτος θα είναι ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και αφού τα γατιά πρωθούνταν για υιοθεσία ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), η άλλη γάτα "κλάπηκε από τον κήπο της γιαγιάς στο χωριό" (ενώ η γάτα υιοθετήθηκε για ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ, και φυσικά η ηλίθια δικαιολογία της κλοπής...) και η τρίτη απλά δεν έστειλε ποτέ καμία ενημέρωση, καμία φωτογραφία, ποτέ, με τη δικαιολογία "δεν προλαβαίνω". Η μόνη φωτογραφία ήταν από την πρώτη μέρα της υιοθεσίας, μαντέψτε, η γάτα να ποζάρει μέσα στα πουρνάρια, ενώ πάλι είχε συμφωνηθεί μόνο για ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Δεν ξέρω, τότε είχα μείνει κάγκελο με την ανωριμότητα και τα ψέματα κάποιων, μία από τις τρεις περιπτώσεις μάλιστα έλεγε ότι "στην αυλή μόνο με σαμαράκι υπό επίβλεψη" και τελικά κατέληξε η γάτα σε κήπο στο χωριό. Εξακολουθώ όμως να σκέφτομαι μήπως υπάρχουν "στοιχεία" που προδίδουν τις προθέσεις ή τα μυαλά του υποψήφιου γατογονιού;
Συγγνώμη, δε θέλω να σας/μας βγάλω εκτός θέματος, απλά πραγματικά πώς τα κάνουν αυτά τα πράγματα κάποιοι άνθρωποι; Να επιστρέψεις το ζωντανό επειδή τρέχει και γρατζουνάει; Μέσα σε ούτε μισή μέρα; Αυτοί τουλάχιστον μπαίνουν σε κάποια black list ώστε να μην πάρουν άλλο ζώο αργότερα;
Καμιά φορά και οι πιο έμπειροι στις υιοθεσίες,την πατάνε.
Καλή τύχη στην πανέμορφη Καλυψώ!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Luv
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όσο και να προσέχεις κι όσα συμβόλαια και να κάνεις ποτέ δε μπορείς να είσαι 1000% σίγουρος.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι "κακοί" απλά δεν είχαν καμία εμπειρία με ζώο στο παρελθόν, δεν είχαν μάθει σε αυτήν την επαφή και προφανώς με το να έχουν ξαφνικά ένα γατάκι να σκαρφαλώνει πάνω τους (η συγκεκριμένη γατούλα είναι πάρα πολύ επικοινωνιακό πλάσμα) έπαθαν πανικό.
Αυτό δε το κάνει να μην είναι λάθος όμως γιατί πραγματικά σε 7 ώρες πως περιμένεις να προσαρμοστεί ένα ζώο? Δεν της έδωσαν ούτε καν ένα 24ωρο να συνηθίσει λίγο.. Και μιλάμε για ένα ζωντανό πλάσμα που ήθελες να κάνεις κομμάτι της οικογένειας σου. Δεν είναι ένα έπιπλο που δε ταίριαξε με την εικόνα που είχες στο μυαλό σου και το επιστρέφεις...
Υγ. Αυτό με τη μαύρη λίστα το έχω σκεφτεί κι εγώ, γιατί φιλοξενώ άλλη μια γατούλα που την πήρα πίσω από απαράδεκτη υιοθεσία και πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να τους λιστάρουμε κάπου κι όταν κάποιος δίνει ένα ζώο να μπορεί να βλέπει εκεί αν ο ενδιαφερόμενος έχει ήδη κριθεί ακατάλληλος..
Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια και τις ευχές όλους... Μακάρι να βρεθεί ένα καλό σπίτι για το κορίτσι μας γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό και αγαπησιάρικο πλάσμα..
Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος

Luv
Νεοφερμένο μέλος

Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Τελικα βρεθηκε ενδιαφερομενος για υιοθεσια?Στις αγκελιες στο ιντερνετ γρεφει οτι η γατουλα υιθετηθηκε! Να το διωρθωσετε εαν ειναι λαθος!Καλη τυχη!
Νομίζω πως δεν έχει βρεθεί...απλά ήταν ενημερωμένη τότε που την είχαν πάρει για λίγο και την επέστρεψαν.... μακάρι να κάνω λάθος!!
Luv
Νεοφερμένο μέλος
Luv
Νεοφερμένο μέλος

Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλότυχη να είναι!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι σύντομα η αγκαλιά και η αγάπη που περιμένει, να τη οδηγήσουν σ'ένα σπιτάκι ονειρεμένο.

Luv
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος

Luv
Νεοφερμένο μέλος
Αχ αυτό το υπέροχο κοριτσάκι....ακόμα ψάχνει;; μα είναι τόσο όμορφο....τι και αν είναι ζωηρό;;;; και η Κίρα μου είναι πολύ ζωηρό κοριτσάκι μωρέ....σιγά σιγά με την αγάπη του γονιού όλα ξεχνιούνται....ευχομαι ολόψυχα να βρει αυτόν που θα την βάλει στη ζωή του και θα την λατρέψει για τη σπιρτάδα της και την ομορφιά της!!!![]()
Να σαι καλά!! Ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool