Η Κοντέσσα μου...

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Πριν περιπου ενα μηνα-3βδομαδες πηγα στο pet-shop της φιλης μου για καφε.Μπαινει μεσα μια γιαγια στα μαυρα της τα χαλια και ειπε στην φιλη μου οτι χαριζει τα γατια της και τα 2, 7 μηνων.Ειπε οτι ηταν και τα 2 αρσενικα και μακρυτριχα και ο λογος που τα χαριζε ηταν οτι τα ειχε σε μια εσωτερικη αυλη και μια γειτονισσα τρελλη τα βασανιζε.Οποτε πηγα σπιτι της και τα ειδα.Και τα δυο ειχαν μεγαλη κοιλιτσα.Ρωτησα γιατι εχουν μεγαλη κοιλια και μου πε οτι μολις φαγανε.Πηρα το ενα και πηγα σπιτι μου.Αυτο φοβοτανε οποτε δεν μπορουσα να το πολυ-κοιταξω.Το βραδυ η κοιλια απτοητη στην θεση της(δεν ειχε χωνεψει?)και καταλαβα οτι κατι τρεχει.Την αλλη μερα το πρωι την πηγα στην φιλη μου και μου πε οτι οχ μονο ηταν θυληκια αλλα και εγκυος και μαλιστα στισ μερες της!Εγω τι να κανα,εκει που νομιζα οτι ειχα ενα γατι τελικα ειχα 6 στην συσκευασια του ενος!Την επομενη αρχισε να γενναει...αλλα ελα που ηταν 7 μηνων μικρη γατουλα και δεν μπορουσε να τα βγαλει!Το 1ο βγηκε και του βγαλα εγω τον σακο τα υπολοιπα σφινωνανε και προσπαθουσα να τα βγαλω ετσι πως μου χε πει η κτηνιατρος απο το τηλ(δεν αξιωθηκε να ρθει να με βοηθησει)αλλα το καθε ενα εκανα να το βγαλω κανα 10λεπτο και πεθαινανε απο ασφυξια.Στο τελος πολυ κουρασμενη η γατα δεν μπορουσε να σπρωξει αλλο για το τελευταιο γατακι και επειδη ητανε αργα το βραδυ περιμενα μεχρι το πρωι να την παω στο κτηνιατριο.Την αφησα εκει ολην την μερα και το απογευμα πηγα να την παρω.Η κτηνιατρος της ειχε κανει καισαρικη(ειχε μεινει ενα μεγαλο πεθαμενο μεσα)κα μετα την στειρωσε.Το μικρο που ειχα σωσει δεν το θηλασε καθολου και οτι και να εκανα(μπιμπερο,σκονες καθε 3 ωρες κλπ)δεν εζησε παραπανω απο 5 μερες.Μετα απο 2 μερες σπασανε τα ραμματα και της κρεμοτανε κατι απο κει που με τρομαξε.Την πηγα ευθης στην κτηνιατρο και της εβαλε καινουργια ραμματα σκυλου για να μην τα βγαλει.Εδω και μια βδομαδα βρηκαμε στο δρομο εγω και η φιλη μου 3 γατακια και πηρα το ενα για να το σωσω(τα υπολοιπα ειναι στην αγγελια "χαριζονται"που εχω βαλει.Το γατακι αρχισε να θηλαζει την δικια μου αλλα ετρωγε και ξηρα τροφη.Επειδη ειχε δοντια(ειναι το πολυ 1ος μηνων)την πληγωσε και της εκανε αν θυμαμαι καλα μαστιτιδα(καλα το λεω?)και η γατα ανεβασε χθες πυρετο 41!!!Την πηγα στην κτηνιατρο κλπ.Τωρα η καημενη εχει ψιλοβρει το κεφι της,αναρωτιεμαι ποτε θα τελιωσουν τα βασανα της.........:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να είναι το τελευταίο βάσανο που της τυχαίνει. Είναι πολύ ταλαιπωρημένη η καημενούλα. Να της πάνε όλα καλά από δω και πέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ ευχαριστω πολυ...εχεις και νιαουριτα απο την Κοντεσσα!

Ε, το φουκαριάρικο! ελπίζω να ησυχάσει το ζωάκι πιά!!

Tυχερή μέσα στην ατυχία της. Αν δεν είχε τη βοήθειά σου δε θα τα κατάφερνε. Και θυλάζοντας τα άλλα γατάκια έκανε κάτι καλό! Τώρα για να καταλάβω, την κράτησες???:hmm:

Ε ΦΥΣΙΚΑ!Μαζι μου θα μεινει αυτη και το καινουργιο μωρο

Tυχερή μέσα στην ατυχία της. Αν δεν είχε τη βοήθειά σου δε θα τα κατάφερνε. Και θυλάζοντας τα άλλα γατάκια έκανε κάτι καλό! Τώρα για να καταλάβω, την κράτησες???:hmm:
Ναι το αναφέρει σε παλαιότερο θέμα.;)

Η γατα εχει κενα στο τρυχωμα της(και πισω απο τα αυτια και γενικα),η κτηνιατρος μου πε οτι ειναι μυκητας.Αλλα επειδη ειχα τα γνωστα προβληματα μαζι της δεν προλαβα να ασχοληθω και με αυτο,μπορειτε να μου πειτε πως αντιμετωπιζεται ο μυκητας?

Photo-0068.jpg
[/IMG]το γατακι

Για τον δικό μου τον Σίμπα η Pevaril εκανε θαύματα με δυο φορές την ημέρα . Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ειχε ξαναβγάλει τριχούλες. Τη βρίσκεις σε φαρμακεία
περαστικά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back