Η Λευκή ψάχνει απεγνωσμένα για σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Αυτή η γλυκιά γατούλα ψάχνει σπιτάκι εδώ κ πολύ καιρό! Είναι στειρωμένη, τα πάει καλά κ με σκυλιά. Φιλοξενείται σε ένα άδειο στούντιο μαζί με άλλες γάτες, αλλά δεν της είναι αρκετό...ζητάει συνεχώς την προσοχή κ τα χάδια της κοπέλας που τα φροντίζει. Είναι δυστυχισμένη χωρίς την ανθρώπινη παρουσία. Πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη από 1 έτους.

"Είμαι 12 μηνών και ψάχνω να βρω ένα σπιτάκι παντοτινό -όχι σαν αυτά των καλών ανθρώπων που με φιλοξένησαν μέχρι σήμερα....και ήταν πολλά αυτά τα σπίτια Από μικρή "κατσικώθηκα" με το ζόρι κοντά στους ανθρώπους και με πείσμα προσπάθησα να βρω γονείς! Δεν το κατάφερα όμως μέχρι σήμερα, αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Θα προσπαθήσω ξανά, θα με βοηθήσετε;

Είμαι πολύ χαριτωμένη, παιχνιδιάρα αλλά και χαδιάρα γατούλα, σωστή κυρία!! Μ'αρέσει να ακολουθώ από πίσω τη θετή μου μαμά σαν σκυλάκι και να κοιμάμαι στα πόδια της όταν είναι στον καναπέ και στο λαιμό της όταν κοιμάται το βράδυ τρίβοντας το κεφαλάκι μου στο μάγουλο της!! Είμαι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και μπορούν να με μεταφέρουν οπουδήποτε εντός αττικής."
Θα τη βοηθήσετε;

Τηλ.Επικ.6949448516

https://www.facebook.com/photo.php?f...703035223.8427.100002158802812&type=3&theater

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΓΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Υπο την αιγίδα της
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσνίκης 47320/ 2/9/2010

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• leyki_1.jpg
    leyki_1.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 96
Τι γλυκό μουτράκι είναι αυτό!! Καλή τύχη Λευκή :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι την καλύτερη τύχη στην όμορφη Λευκή! :)

Αγαπουλα μου..καλη σου τυχη..

αχ ψυχουλίτσα μου!!!!!! τόσο όμορφη και χαδιάρα που είναι σίγουρα θα βρεθεί σπιτάκι σύντομα!!!!!!
καλή τύχη!!!!!

Κι όμως αγαπημένοι cat people, τη Λευκή τη βλέπω στη γύρα για ανεύρεση σπιτιού εδώ κ πάρα πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν είναι γκαντέμω ή συμβαίνει κάτι άλλο, γιατί λογικά κι εγώ θα περίμενα να βρει σπιτάκι ειδικά αν είναι έτσι ο χαρακτήρας της όπως την περιγράφουν...Τέσπα, εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η τυχερή της κ να βρει επιτέλους μια μόνιμη αγκαλιά. :(

Είναι μια πανέμορφη γατούλα και μακάρι να βρει την αγάπη που της αξίζει :)
Βασικά νομίζω πως αυτό που φταίει είναι ότι είναι μεγαλούτσικια ενώ οι περισσότεροι ψάχνουν για μωρό γατάκι...Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που απορρίπτουν τα γατάκια μόλις μεγαλώσουν λίγο...

Μακάρι να ήταν αυτό, αλλά βλέπω την αγγελία από τότε που ήταν αρκετά μικρή. Άρα κάτι άλλο φταίει...ή δεν γίνεται...

Βασικά νομίζω ότι είναι λάθος να επιλέγεις ζωάκι με αυτό το τρόπο.
Αν το δεις από κοντά θα δεις το χαρακτήρα του και μπορεί να σε κερδίσει ακόμα κι αν αρχικά δεν σου τράβηξε την προσοχή! Αν και για εμένα το πιο κατάλληλο είναι αυτό που εσύ έσωσες.
Δεν χρειάζεται να χαθούν οι ελπίδες όμως. Μπορεί να μην στάθηκε τυχερή μέχρι τώρα, αλλά στο μέλλον η τύχη να της χαμογελάσει :)

Σωστό κι αυτό. Εγώ έτσι μάζεψα τη μικρή μου γατούλα, από το δρόμο. Τον γατούλη μου τον είδα πρώτα σε φωτό μαζί με τον αδερφούλη του, κι όταν τα είδαμε από κοντά μου άρεσε κιόλας οπότε τον πήρα επιτόπου (παρόλο που ο αδερφούλης του ήταν θεωρητικά ο πιο ανεπτυγμένος κ πιο όμορφος κ μπορούσα να επιλέξω όποιο θέλω).

Κι εγώ τη δικιά μου έξω τη βρήκα. Ναι αλλά ο δικός σου είχε αυτό το κάτι που σε κέρδισε :) Γι' αυτό νομίζω ότι πρώτα πρέπει να τα βλέπουμε από κοντά..

Αλήθεια, νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο αν θα δεις ένα γατάκι από κοντά ή όχι. Βλέπετε, έτυχε σε μένα να ερωτευτώ τον γατούλη μου με την πρώτη ματιά καθώς βρισκόταν μέσα σε κλουβί κτηνιατρείου, και σ' ένα φίλο μου να ερωτευτεί την γατούλα του από μια αγγελία. Το αν στάθηκε άτυχη η Λευκή δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα ;)
Απλά δεν ήρθε η τύχη της ακόμα, αυτό πιστεύω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back