Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
"Είμαι 12 μηνών και ψάχνω να βρω ένα σπιτάκι παντοτινό -όχι σαν αυτά των καλών ανθρώπων που με φιλοξένησαν μέχρι σήμερα....και ήταν πολλά αυτά τα σπίτια Από μικρή "κατσικώθηκα" με το ζόρι κοντά στους ανθρώπους και με πείσμα προσπάθησα να βρω γονείς! Δεν το κατάφερα όμως μέχρι σήμερα, αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Θα προσπαθήσω ξανά, θα με βοηθήσετε;
Είμαι πολύ χαριτωμένη, παιχνιδιάρα αλλά και χαδιάρα γατούλα, σωστή κυρία!! Μ'αρέσει να ακολουθώ από πίσω τη θετή μου μαμά σαν σκυλάκι και να κοιμάμαι στα πόδια της όταν είναι στον καναπέ και στο λαιμό της όταν κοιμάται το βράδυ τρίβοντας το κεφαλάκι μου στο μάγουλο της!! Είμαι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και μπορούν να με μεταφέρουν οπουδήποτε εντός αττικής."
Θα τη βοηθήσετε;
Τηλ.Επικ.6949448516
https://www.facebook.com/photo.php?f...703035223.8427.100002158802812&type=3&theater
ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΓΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Υπο την αιγίδα της
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσνίκης 47320/ 2/9/2010
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλή τύχη!!!!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά νομίζω πως αυτό που φταίει είναι ότι είναι μεγαλούτσικια ενώ οι περισσότεροι ψάχνουν για μωρό γατάκι...Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που απορρίπτουν τα γατάκια μόλις μεγαλώσουν λίγο...
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το δεις από κοντά θα δεις το χαρακτήρα του και μπορεί να σε κερδίσει ακόμα κι αν αρχικά δεν σου τράβηξε την προσοχή! Αν και για εμένα το πιο κατάλληλο είναι αυτό που εσύ έσωσες.
Δεν χρειάζεται να χαθούν οι ελπίδες όμως. Μπορεί να μην στάθηκε τυχερή μέχρι τώρα, αλλά στο μέλλον η τύχη να της χαμογελάσει

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γι' αυτό νομίζω ότι πρώτα πρέπει να τα βλέπουμε από κοντά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Απλά δεν ήρθε η τύχη της ακόμα, αυτό πιστεύω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool