Γάτα Η Μάγια που δεν είναι μέλισσα!

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.203 μηνύματα.
Η αληθεια ειανι οτι νομιζω πως δεν ειχα ανοιξει θεμα στην Μαγια μου,καθως ηταν πολυ προωρος ο χαμός της Πουπουλινας μου και δεν ειχα όρεξη για κατι τετοιο.Εψαξα και εδω..δεν βρληκα κατι οποτε λογικα δεν ειχα ανοιξει.
Ε...να μην ανοιξουμε το θεματακι της στο νεο ξεκινημα του παλιου mycat ;
Ε ναι!
Η Μάγια μου λοιπον ειναι ενα σαμιαμιδι.
Ετσι την λεω..διοτι όταν την πηρα ήταν σαν σαμιαμιδι.Λεπτουλι και φοβισμενο.

Την εφερα σπιτι στις 11 / 5/ 2017.
Πως την βρηκα;
Εχει την ιστορια του το ζητημα.
Μετα τον θανατο της πολυαγαπημενης μου πουπουλινας(ηδη ειχα χασει και τον μπουκακο μου το 2014 ) μολις στα 8 της χρονακια...το πληγμα ηταν πολυ μεγαλο.Ειχα ορκιστει να μην ξαναπαρω ζωακι διοτι δεν αντεχα το αγχος μην μου παει κατι και μην το χασω.

Επειδη ομως δεν αντεχα και χωρις γατουλα,το συναισθημα οταν εμπαινα στο αδειο σπιτι χωρις γατα δεν αντεχοταν..πηγαινα στην κτηνιατρο μου εδω στο Λουτρακι,που ειναι ενα εξαιρετικο πλασμα και επειδη φιλοξενει πολλα αδεσποτα σε εναν μικρο χωρο που εχει και πνιγοταν στη δουλεια..αποφασισα να την βοηθαω οσον αφορα την περιποιηση αυτων των φιλοξενουμενων ψυχων.

Ετσι σχεδον καθε απογευμα πηγαινα στο ιατρειο της και καθαριζα τα κλουβακια τους,τα χουφτωνα(εβγαζα το αχτι μου λεμε.. :hehe: ) τους εβαζα φαγακι ,νερακι και γενικα βοηθαγα την Μαρια.

Καποια στιγμη ηρθε αυτο το σαμιαμιδι..ενα μικρο στη χουφτιτσα σου χωραγε,αγελαδι στο χρωμα..σε ενα κλουβακι και ηταν και θρασυτατο.Εκει που περναγα απο διπλα του,το κλουβι ηταν επανω σε ενα τραπεζι..απλωνε το χερακι του και μου επιανε τα μαλλια! Το μανικι..την μπλουζα..οτι εβρισκε!:hehe:

Το κοιταξα..το ξανακοιταξα..μου αρεσε πολυ αλλα ειπα...αποφασισα οτι δεν αντεχω αλλο χαμο...δεν θα σε παρω..ακομα και αν δεν ειχα αποφασισει να μην ξαναπαρω γατα..εσενα δεν θα σε επαιρνα γιατι μοιαζεις πολυ στην πουπουλινα μου και δεν ηθελα να μου την θυμιζει.

Ε..τελικα αυτην πηρα!:hehe:

Οχι ομως αμεσως.
Λοιπον ειχα με μεινει στο οτι δεν θα επαιρνα γατι και οχι αυτην.
Περναγαν οι μερες και γμτ το μικρο μεγαλωνε μεσα σε ενα κλουβακι!:(
Αυτο το ειχε βρει μια γυναικα..αδεσποτακι.Ενος μηνος να ηταν.Ηταν η μαμα του αδεσποτη και εχε και ενα αδελφακι.Στη γειτονια της ηταν.Ενας σκυλος τους επιτεθηκε,Την μαμα την σκοτωσε δυστυχως..το αδελφακι της Μαγιας το εφαγε στον λαιμο(αναρρωσε ομως και εφτιαξε μια χαρα) και η μαγια δεν επαθε τιποτα.
Οποτε μαζεψαν τα 2 ορφανουλια και τα πηγαν στην Μαρια για περιθαλψη και υιοθεσια.
Το αδελφακι της εγιανε και υιοθετηθηκε παρακαλω.
Αυτην για καποιον λογο δεν την επαιρναν..δεν ξερω γιατι πανεμορφο ηταν.

Περασαν 2-3 μηνες τιποτα.Μετα ηρθε Πασχα πηγα διακοπες οταν γυρισα και πηγα στο κτηνιατρειο δεν το βρηκα..λεω τι εγινε..υιοθετηθηκε μου ειπε η Μαρια..το πηρε μια οικογεινεια!
Μπραβο λεω..ευτυχως το καημενο θα ζησει σε σπιτι και οχι σε κλουβι.Περιττο να πω οτι λιγο ακομα και θα επρεπε η μαγια να βγει εξω παλι..στριεωμενη βεβαια,αν δεν την υιοθετουσαν.,δεν γινεται συνεχως να ειναι ενα γατι στο κλουβι.

Ε..ειχα κανα δυο βδομαδες να παω στην μαρια οταν ξανα πηγα τι να δω,Παλι το σαμιαμιδι στο κλουβι!
Λοιπον την εχιαν επιστρεψει πισω..γιατι απο οταν την πηραν για ενα μηνα δεν ξαναβγηκε κατω απο τον καναπε που ειχε κρυφτει.μεχρι και φαγητο και νερο εκει της το εβαζαν.

Ειχε γινει φοβικο το γατακι οχι επειδη δεν εβλεπε κοσμο αλλα επειδη ειχε συνηθισει στον πολυ μικρο χωρο του κλουβιου και ενιωθε απιστευτη ανασφαλεια στο σπιτι που την πηγαν..δεν τους ηξερε κιολλας..ειχαν και παιδια...ε..κατω απο τον καναπε εμεινε.

Μεχρι που μπορεσαν να την πιασουν και να την πανε παλι πισω
ΟΧΙ...δεν αντεχα παλι να την βλεπω στο κλουβακι..ειπα ΤΕΛΟΣ...και εγω δεν μπορω χωρις γατουλα και αυτη δεν γινεται να ζησει ετσι και μετα αδεσποτη.
Το πηρα το σαμιαμιδι μου.

Μου ειπε η γιατρος.,.αν δεν την κανεις εσυ να βγει απο κατω απο τα κρεβατια..κανενας αλλος δεν θα μπορεσει.
Αχμ....περιττο να σας πω οτι σε μια βδομαδα η μαγια οχι μονο δεν ηταν κατω απο τα κρεβατια..αλλα σουλατσαριζε σε ολο το σπιτι σαν την βασιλισσα και εγω η δουλαρα της.:hehe:

Διοτι απο τηνα ρχη δεν τηνα φησα να απομονωθει.Εκανα πολυ ησυχια και ηρεμια,οταν ηταν κατω απο καναπε την επαιρνα αγκαλια μου και καθομασταν μαζι στον καναπε ,σγουλιαζε αυτη εντελως ακινητη παιδια και δεν κουνιοταν και σιγα σιγα ξεθεραψε.

Εδειξα βιντεο της στην κτηνιατρο και δεν το πιστευε.
Τωρα βεβαια...βασικα τι τωρα...απο τοτε εγινε η βασιλισσα του σπιτιου και εγω η δουλαρα της..τα κλασσικα δηλαδη που συμβαινουν σε καθε γατογονιο!
Βουαλα το σκασμενο
Οταν το πρωτοπηρα
P5130002 - Αντιγραφή.JPG
Βασικα καμια βδομαδα μετα
δειτε παρακατω το μυγοχεσμα...ετσι κοιμοταν στον καναοπε,,,ξυπναγε με κοιταζε..δεν κουνιοταν τιποτα..μονο τα ματια της κουναγε για ωρα..:hehe:

P5140006 (640x480).jpg

P5140010 (640x480).jpg

P5250022.JPG

Σοβαρη εδω..

20180206_095318.jpg

Και προσφατη

20250702_153758.jpg

Παλι σεντονι εγραψα γμτ.:hehe:

Τελευταία επεξεργασία:
Πώς μεγάλωσε ετσι..πώς περασαν τα χρόνια. Σαν χθες το θυμάμαι εγώ, που την πήρες δηλαδή και αναρωτιόμουν αν θα'χει το ίδιο χούι με την Πούπι (μιας και μοιάζουν) να πίνει νερό από τον νεροχύτη :lol:
Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται! Τι ωραία σήμερα..χόρτασε το μάτι μας γάτες και σκυλιά!

Πώς μεγάλωσε ετσι..πώς περασαν τα χρόνια. Σαν χθες το θυμάμαι εγώ, που την πήρες δηλαδή και αναρωτιόμουν αν θα'χει το ίδιο χούι με την Πούπι (μιας και μοιάζουν) να πίνει νερό από τον νεροχύτη :lol:
Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται! Τι ωραία σήμερα..χόρτασε το μάτι μας γάτες και σκυλιά!
Αστα βρε ουλτρα μου...εγινε 9 χρονων η σκατουλα μου! Πωπω τι μνημη που εχεις ρε συ..εγω καν δεν θυμομουν οτι το ειχα γραψει αυτο για την μαγια και ουτε καν που!
Με κουφανες λεμε!:alljumpy:

Ναι ειδες τι ωραιαααααααααααααααααα....γατακια,σκυλακια..ενα σεκτιον με χνουδομπαλες βρε συ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back