Η Μαίρη άλλαξε 100%

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
Εδω και λιγες μερες ισως εχετε δει να γραφω διαφορα για τη συμπεριφορα της Μαιρης μου,που αλλαξε τωρα που εχει οιστρο..Οκ καταλαβαινω μια νευρικοτητα,μια α επιθετικοτητα,τα ξεσπασματα της σε κουρτινες κτλ..ομως ο οιστρος μπορει να αλλαξει μια γατα και απο΄΄ κυρια΄΄ να γινει αλλο πραγμα? η Μαιρη ποτε δεν ειχε ζητιανεψει απο το φαγητο μας,ποτε δεν εχωσε τη μουρη της σε πιατο,ποτε δεν ανεβηκε σε παγκο κουζινας και γενικα δεν ηταν τοσο ατακτη..μπορει ο οιστρος να την επηρεσε και εδω και λιγες μερες να κανει ολα αυτα που προανεφερα??η η ηλικα?θα αλλαξει μετα τη στειρωση η θα εξακολουθησει να εχει αυτη τη συμπεριφορα και μετα τη στειρωση???Μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι αλλαξε 100% μεσα σε λιγες μονο μερες,πανω που ελεγα οτι δεν εχει καμμια σχεση με τον μικρο[που εδειξε τι ειναι απο την αρχη:lol:] σε αυτα τα θεματα συμπεριφορας..Εχετε κατι να μου πειτε πανω σε αυτο?καποια προσωπικη εμπειρια σε τετοια ζητηματα συμπεριφορας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ν;αι ναι εγω να δεις τι περασα με την πατουνα μεχρι να την στειρωσουμε ενα γατι βερζεβουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ν;αι ναι εγω να δεις τι περασα με την πατουνα μεχρι να την στειρωσουμε ενα γατι βερζεβουλα
Μετα ηρθε στα ισια της?:lol:Να ξερω τι να περιμενω...μα μεσα σε λιγες μερες εχει κανει πραγματα που δεν εκανε ποτε,,που τη χανεις που τη βρισκεις σκαρφαλωμενη καπου,σε παγκο,νεροχυτη,προσπαθει να βαλει μουσουδα,ποδια -οτι μπορει τελος παντων στο φαι μας,,αυτη που κ κατω να ηταν το πιατο μας ουτε το πλησιαζε...νευραααα που εχει..οκ λογικο αυτο..αλλα αυτη η τσαρκα στους παγκους κ τα πιατα μπορει κ να σταματησει μετα τη στειρωση???μου εχει σπασει ηδη 3 ποτηρια:blink:δεν τολμαμε να αφησουμε ποτηρι στον παγκο

ναι μετα ολα σταματανε κ ξαναγινετε το τρυφερο γατι που ειχες οι ορμονες φταινε για ολα

μακαρι,,τρυφερη πραμενει μονο μαζι μου κι αυτο κυριως το βραδυ στο κρεβατι,,,εκει ειν αι μεσα στα μελια..χθες ηταν μεσα στο νεροχυτη και πηγε ο αντρας μου να τη βγαλει..του εδειξε τα νυχακια της το πουλακι μου και γενικα αυτες τις μερες τη φοβαται γιατι δεν τον θελει,μονο εγω την πιανω..νευριασε κι αυτος κ πηγε να ανοιξει τη βρυση μπας κ φοβηθει να φυγει...ελα ομως που της αρεσει το νερο και ηταμν ετοιμη για μπανακι στο νεροχυτη,,,:lol::lol:

Ειναι απολυτα λογικο να εχει αλλαξει τοσο πολυ η συμπεριφορα της.Η σιεννα μου οταν ηταν σε οιστρο δεν αφηνε τιποτα ορθιο!Ηταν σε μια μονιμη ανησυχια και αταξια,και ηταν παρα πολυ στοργικη οταν ηθελε να κουρνιασει.Δεν ειχε ομως ησυχια τις περισσοτερες ωρες της μερας.Ασε δε οταν αρχισε να ουρλιαζει,Πρωι μεσημερι βραδυ το ιδιο πραγμα,ανυποφορο για μενα και πολυ βασανιστικο για τη γατουλα,ταλαιπωρουνταν ασχημα το καημενο.Πρεπει να κανονισεις αμμεσα να τη στειρωσεις,γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρειται η ψυχουλα.Μετα τη στειρωση,θα ειναι απολυτα φυσιολογικη,πολυ στοργικη μαζι σου,και θα γινει και παλι κυρια!Οι ορμονες την κανουν να αναστατωνεται γιαυτο εχει αλλαξει εντελως.

Ειναι απολυτα λογικο να εχει αλλαξει τοσο πολυ η συμπεριφορα της.Η σιεννα μου οταν ηταν σε οιστρο δεν αφηνε τιποτα ορθιο!Ηταν σε μια μονιμη ανησυχια και αταξια,και ηταν παρα πολυ στοργικη οταν ηθελε να κουρνιασει.Δεν ειχε ομως ησυχια τις περισσοτερες ωρες της μερας.Ασε δε οταν αρχισε να ουρλιαζει,Πρωι μεσημερι βραδυ το ιδιο πραγμα,ανυποφορο για μενα και πολυ βασανιστικο για τη γατουλα,ταλαιπωρουνταν ασχημα το καημενο.Πρεπει να κανονισεις αμμεσα να τη στειρωσεις,γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρειται η ψυχουλα.Μετα τη στειρωση,θα ειναι απολυτα φυσιολογικη,πολυ στοργικη μαζι σου,και θα γινει και παλι κυρια!Οι ορμονες την κανουν να αναστατωνεται γιαυτο εχει αλλαξει εντελως.
εχω ηδη μιλησει εδω και πολλες μερες με το γιατρο..το ειχα γραψει κ εδω,οτι περιμενω να ηρεμησει πρωτα οπως μου ειπε ο κτηνιατρος...ουτε εγω θελω να την ταλαιπωρω μωρε:/:αλλα πρεπει να περιμενω ακομη 15 μερες το λιγοτερο,,μεχρι τοτε ευχομαι να μην εχει φαει τον αντρα μου,ο οποιος τη βλεπει και τη φοβαται πλεον,,ασε που πηγε να μου πει χθες να μη την κοιμιζω μαζι μας γιατι πλεον φοβαται μη του κανει τιποτα το βραδυ,,φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω..ακου εκει τη φοβαται:confused:

LIFE, κλασικά πράγματα, τι παθαίνουμε με την περίοδο; Νεύρα, βουλιμία, μας φταίνε ολα!
Θα ηρεμίσει πιστεύω κι εγώ με την στείρωση.

Άμα του έχει αγριέψει καλή μου και δεν έχει και μεγάλη εμπειρία απο γάτες ο άνθρωπος λογικό ειναι να τη φοβάται. Αφού γίνοτναι σαν μικροί δαίμονες.
Πες του να μην φοβάται το βράδυ, στον ύπνο δεν πρόκειται να του κάνει τίποτα έτσι κι αλλιώς, εδώ δεν μου έχει κανει ποτέ ο Ραούλ που είναι όντως επικίνδυνος και μειωμένης εμπιστοσύνης.

Άμα του έχει αγριέψει καλή μου και δεν έχει και μεγάλη εμπειρία απο γάτες ο άνθρωπος λογικό ειναι να τη φοβάται. Αφού γίνοτναι σαν μικροί δαίμονες.
Πες του να μην φοβάται το βράδυ, στον ύπνο δεν πρόκειται να του κάνει τίποτα έτσι κι αλλιώς, εδώ δεν μου έχει κανει ποτέ ο Ραούλ που είναι όντως επικίνδυνος και μειωμένης εμπιστοσύνης.
Μα δεν του εκανε και πολλα το κοριτσακι μου:lol::lol::lol:μονο τα νυχακια της του δειχνει οταν παει να την πιασει και μια φορα που τον χτυπησε με το 1 νυχακι της στο κεφαλι οταν κοιμοταν:lol:ε,τιποτα σοβαρο δηλ...ισως το εκανε γιατι ειχε ερθει πολυ κοντα μου και αυτη ηθελε να με προστατεψει:lol::lol:

Του την έχωσε στον ύπνο του;! :lol::lol:
Ήρωας ο άνθρωπος, χαρά στην υπομονή του...

ε,μωρε σιγα ενα νυχακι του εχωσε λιγο στο κεφαλι..δεν του εγβαλε αιμα,απλα τρομαξε..τωρα την βλεπει που ειναι κολλημενη το βραδυ στο προσωπο μου και δεν με πλησιαζει:lol::lol:περναει φαση η κακομοιρα,τι να κανουμε?

εγώ δεν πιστεύω να ησυχάσει μετά την στείρωση, αυτές οι συμπεριφορές δεν κόβονται αν γίνουν συνήθεια χρειάζεται να τις δείξεις τα δικά σου νύχια τώρα που είναι αρχή γιατί μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα. η δικια μου η μεγάλη η Μπρίζα είναι στειρωμένη 2 χρόνια άλλα να πίνει νερό απο το ποτήρι μου ή να ανεβαίνει σε νεροχύτες όταν το πεδίο είναι ελεύθερο, είναι η καλύτερη της. χρειάζεσαι δραστικά μέτρα απο τώρα!!!!!

εγώ δεν πιστεύω να ησυχάσει μετά την στείρωση, αυτές οι συμπεριφορές δεν κόβονται αν γίνουν συνήθεια χρειάζεται να τις δείξεις τα δικά σου νύχια τώρα που είναι αρχή γιατί μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα. η δικια μου η μεγάλη η Μπρίζα είναι στειρωμένη 2 χρόνια άλλα να πίνει νερό απο το ποτήρι μου ή να ανεβαίνει σε νεροχύτες όταν το πεδίο είναι ελεύθερο, είναι η καλύτερη της. χρειάζεσαι δραστικά μέτρα απο τώρα!!!!!
Μεταξυ σοβαρου και αστειου τωρα,προσπαθω ,,αλλα εχει γινει πολυ επιμονη με οτι θελει να κανει,ενω δεν ηταν ετσι μεχρι πριν λιγες μερες...100% αλλαγη...δεν της περνουσε απο το μυαλο να κανει πραγματα που κανει τωρα...ουτε την επεφτε στον αντρα μου οπως τωρα...

Κάντε υπομονή μέχρι τη στείρωση. Ας μην υποτιμάμε τις ορμόνες ,πολύ άτιμο πράγμα!

Κάντε υπομονή μέχρι τη στείρωση. Ας μην υποτιμάμε τις ορμόνες ,πολύ άτιμο πράγμα!
Δεν τις υποτιμω τις ορμονες..καθε αλλο..απλα καποια πραγματα οπως με τους νεροχυτες η τη ζητιανια στο φαγητο και τις βουτες σε πιατα κ ποτηρια μεσα,δεν ξερω αν οντως ειναι εξαιτιας απο αυτο η απλα αρχισε να αλλαζει συνηθειες λογω ηλικιας...παντως μεσα σε πολυ λιγες μερες εγινε αγνωριστη,,,ευτυχως που σε εμενα ειναι πιο καλη,γιατι οπως ειπα κανενας αλλος δεν τολμαει να την πιασει και ειδικοτερα ο Νικος...Εχει γινει ο φοβος και ο τρομος του

:D:D:D
ομως ο οιστρος μπορει να αλλαξει μια γατα και απο΄΄ κυρια΄΄ να γινει αλλο πραγμα?
:lol::lol::lol:

.. Δεν συμβαινει μονο στα ζωα αυτο...!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back