Η Νανά...

marialovepets

Νεοφερμένο μέλος

Η marialovepets αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Η Νανα ειναι μια πολυ γλυκια κ ησυχη γατουλα.Ειναι του πεθερου μου.Ειναι μεγαλος κ δεν το παρατηρησε αλλα με τον ανδρα μου ειδαμε οτι η γατουλα (και λογω μεγαλης ηλικιας) εχει μονο 4 δοντια.Τι μπορουμε να κανουμε για να την περιθαλψουμε κ πως θα κανουμε τη ζωη της πιο ευκολη???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα πρότεινα να την πάτε στον κτηνίατρο για γενικό τσεκ-απ. Εκείνος θα σας πει αν μπορεί να γίνει κάτι για τα δόντια της, δηλαδή για να μη χάσει κι αυτά που έχουν μείνει. Στο μεταξύ, αν δυσκολεύεται να μασήσει, μπορείτε να της δίνετε μαλακή τροφή όπως κονσέρβα με κομματάκια κρέας ή σε μορφή "μους" ή "πατέ". Πάντως, μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να σας συμβουλέψει σωστά, ειδικά αν η ψιψίνα είναι στην τρίτη ηλικία.
Τι ηλικία έχει, αλήθεια; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η Νανα...

Θα σε συμβούλευα ότι και η Ζωή παραπάνω.

Αν γνωρίζεις, καλό θα ήταν να μας πεις την ηλικία της.
Επίσης, επειδή θέλω να ξέρω, βλέπεις άλλα προβλήματα πχ πρόβλημα όταν πάει στη τουαλέτα, στο περπάτημα στον ύπνο, αν ζαλίζετε, λιγότερη ενεργητικότητα;
Πάντως καλά θα ήταν αύριο (ελπίζω να δεις σήμερα το μήνυμα) να πας στον κτηνίατρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back