παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
26-05-14
12:54
μπορεί να χρειάστηκε να αποχωριστώ το παμαμπουκάκι για 3-4 μέρες..αλλά γνώρισα δύο νέες φάτσες στη γατοπαρέα..τα δύο νεα ξαδερφάκια της παμαμπού γλίτωσαν από το δρόμο και την..πολτοποίηση(δε θέλετε λεπτομέρειες πιστέψτε με)και τώρα απολαμβάνουν τη θαλπωρή του νέου τους σπιτιού..
ο μπατμαν και η μπίρζιτ είναι ακριβώς αυτό που δηλώνουν τα ονοματά τους!ο ένας αρχοντικός κ μυστηριώδης και η άλλη μες τη τσαχπινιά και την πόζα!
ο μπάτμαν μάλλον έχει κ κάποια στοιχεία ράτσας..αν κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει ποια..ευπρόσδεκτος.
δε σταματάνε να παίζουν να σκαρφαλώνουν..να χαιδεύονται κ να γουργουρίζουν όπως κάθε γνήσιο τρελογατάκι.
καλωσήρθατε ξαδερφάκια..
ο μπατμαν και η μπίρζιτ είναι ακριβώς αυτό που δηλώνουν τα ονοματά τους!ο ένας αρχοντικός κ μυστηριώδης και η άλλη μες τη τσαχπινιά και την πόζα!
ο μπάτμαν μάλλον έχει κ κάποια στοιχεία ράτσας..αν κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει ποια..ευπρόσδεκτος.
δε σταματάνε να παίζουν να σκαρφαλώνουν..να χαιδεύονται κ να γουργουρίζουν όπως κάθε γνήσιο τρελογατάκι.
καλωσήρθατε ξαδερφάκια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
26-05-14
20:31
Πανέμορφα τα ζουζουνάκια και τυχερά που σώθηκαν, που βρήκαν την αγάπη και τη θαλπωρή 

Πάντα γερά και τυχερά να είναι

Πάντα γερά και τυχερά να είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
27-05-14
01:23
αχου μωρε<τι μωραααααααααααααα
Καλη ζωουλα
βρε παιδια δεν ειμαι καθολου καλα τελευταια
τα θελωωωωωωωωω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλααααααααααααα
Καλη ζωουλαβρε παιδια δεν ειμαι καθολου καλα τελευταια
τα θελωωωωωωωωω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλααααααααααααα

παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
27-05-14
16:51
κι εγώ τα ίδια..από θαύμα γλίτωσαν κ δεν τα έκλεψα..είναι απίστευτες φάτσες.
28-05-14
20:06
Είναι απλά υπέροχαααα!!!
Αχ ειδικά ο batman...πόσο θα ήθελα να με σώσει!
Αχ ειδικά ο batman...πόσο θα ήθελα να με σώσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum