Η Ρέα ψάχνει σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vtsib

Νεοφερμένο μέλος

Ο vtsib αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Την Ρέα την γνωρίσαμε πρώτη φορά στις 26 Αυγούστου, όταν την ακούγαμε να νιαουρίζει παρατεταμένα με παράπονο. Την αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα μωρό μόνο του, πολύ τρομαγμένο για να μας αφήσει να την πιάσουμε και να την ταΐσουμε. Για καλή της τύχη κοντά της βρισκότανε μία γατομαμά με δύο μικρά γατάκια. Η μικρή Ρέα προσέγγισε την γατο-οικογένεια και άρχισε να τρώει και αυτή από την τροφή που ρίχναμε για την μαμά και τα δύο μωρά της. Τα πράγματα πήρανε καλύτερη τροπή όταν η Ρέα μετά από 3 μέρες υιοθετήθηκε από την γατομαμά και έγινε ισότιμο μέλος της γατο-οικογένειας. Δυστυχώς όμως το παρελθόν της δεν την ξέχασε και την βρήκαμε πριν μία εβδομάδα με πρόβλημα στο πίσω πόδι της. Νομίσαμε σπάσιμο ή στραμπούληγμα και όλο χειροτέρευε ώσπου τις τελευταίες μέρες την βλέπαμε ακίνητη να σιγοκλαίει. Χθες καταφέραμε να την πιάσουμε και την πήγαμε στον γιατρό. Τελικά το πόδι της δεν έχει σπάσει, αλλά πληγές που είχε από παλιά, πιθανώς χτυπήματα από άλλες γάτες, μολύνθηκαν και έχουν δημιουργήσει απόστηματα. Ο κίνδυνος σηψαιμίας είναι μεγάλος και η μικρούλα από χθες νοσηλεύεται σε κλινική λαμβάνοντας αγωγή με αντιβιοτικά. Ο γιατρός πιστεύει πως έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να την κρατήσω καθώς έχω ήδη 2 γάτες.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να της χαρίσει ένα σπιτικό και την αγάπη που τόσο πολύ αξίζει για τον αγώνα που έχει δώσει μέχρι σήμερα και συνεχίζει να δίνει για να κρατηθεί στην ζωή μπορεί να επικοινωνήσει μαζι μου στο fb ή να μου τηλεφωνήσει στο 6932759521.

Τα έξοδα νοσηλείας και ότι χρειαστεί από ιατρική φροντίδα, εμβόλια κλπ μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της τα αναλαμβάνουμε εμείς. Θα δωθεί με chip και δήλωση υιοθεσίας.

Σύλλογος Φίλοι των Ζώων Χαλαδρίου (Αρ. Πρωτ. 7064/2002)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Ρεα.jpg
    Ρεα.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 64
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη να έχει η όμορφη Ρέα, εύχομαι σύντομα να βρει το σπίτι που θα της δώσει απλόχερα την αγάπη που της αξίζει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στη μπεμπούλα! Και όλα περαστικά να είναι! :)

Mωρο μου.. Τι κουκλαρα ειναι αυτη.. Ελπιζω ολα να πανε καλα, να ειναι δυνατη και να τα καταφερει!! :)

Ευχαριστούμε για τις ευχές!
Πιστεύω πως θα γίνει καλά και θα αποκατασταθεί η υγεία της.
Μακάρι να βρει ένα σπίτι όμως!!!

Τελικά το γατάκι ήταν αγοράκι. Το όνομά του είναι πλέον Μέρλιν, είναι πολύ καλά στην υγεία του και από χθές είναι στην νέα του οικογένεια στο Καλαμάκι.
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία σας και καλή τύχη σε όλα τα ζωάκια που ψάχνουν σπίτι!!!

Συνημμένα

• DSC_1345.jpg
    DSC_1345.jpg
    502,6 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC_1343.jpg
    DSC_1343.jpg
    513,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC_1318.jpg
    DSC_1318.jpg
    325,5 KB · Εμφανίσεις: 50
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back