Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
10-04-09
11:26
μια χαρα θα πανε ολα!!! Εσυ σκεφτεσαι οτι θα υποφερει, αλλα στην πραγματικοτητα δεν θα νιωθει τιποτα απο την αναισθησια και τα παυσιπονα. Αδικα ανησυχεις! Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
10-04-09
11:29
Έλα, βρε Κάτια μου, σκέψου πως τελειώνουν τα βάσανα της μικρούλας σου, της στερνοκόρης σου!
Και τα δικά σου μαζί
Μια χαρά θα πάνε όλα, το λέει άλλωστε και το όνομα της μικρής
Θέλουμε σύντομα τα νέα σας κι εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση!
Και τα δικά σου μαζί
Μια χαρά θα πάνε όλα, το λέει άλλωστε και το όνομα της μικρής

Θέλουμε σύντομα τα νέα σας κι εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
10-04-09
13:46
Μίλησα με τον γιατρό της προ ολίγου. Όλα πηγαν μια ΧΑΡΑ!!!!
Αφου με τρέλανε στο δούλεμα και εκείνος, γιατί μάλλον έκανα σαν υστερική, μου είπε ότι μικρή μου είναι πολύ καλά και μπορώ το απόγευμα να την πάρω στο σπίτι.

ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Αφου με τρέλανε στο δούλεμα και εκείνος, γιατί μάλλον έκανα σαν υστερική, μου είπε ότι μικρή μου είναι πολύ καλά και μπορώ το απόγευμα να την πάρω στο σπίτι.

ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum