Η άρρωστη Τερέζα

ΦΛΩΡΑ

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
Εχω και γω ενα πρόβλημα υγείας με τη γατούλα μου Τερέζα.Είναι 11,5 χρονων και εδω και ενα μήνα σχεδόν εχει διαρροια.Στη αρχή εκανε και εμμετο και νομιζαμε οτι είχε γαστρεντερίτιδα.Ο εμμετος τωρα εχει σταματήσει αλλά η διάρροια συνεχίζεται ακόμα.Ο κτηνίατρος που την είδε μου είπε οτι πιάνει κατι σαν μαζα κοντα στο έντερο.Αυριο θα παω να της κάνω εξέταση αιματος και ακτινογραφια.Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημένη και φοβάμαι μήπως μου πεί οτι έχει ογκο.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φλώρα καλωσόρισες. Σου χώρισα το μήνυμα γιατί δεν είχε σχέση ούτε με το "Αίμα στα περιττώματα" στο οποίο είχες γράψει, ούτε αμιγώς με διάρροια ώστε να το πάω στο αντίστοιχο θέμα περι διάρροιας.

Ο κτηνίατρος τι σου είπε οτι υποψιάζεται για αυτή τη μάζα; Ανέφερε ο ίδιος τίποτα για όγκο;

ΥΓ: Αν δεν ξαναγράψεις μέχρι αύριο (κατα το "αν δεν σε δώ μέχρι αύριο" που λέμε στην καθομιλουμένη) εύχομαι ολόψυχα σε σένα και την Τερέζα καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Αρρωστη Τερέζα

Μου είπε οτι πρέπει να κάνει εξέταση αίματος και ακτινογραφία για να είναι σίγουρος,τι έχει. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Ωχχ. Πες μας τι έγινε!!
Και πάλι καλά αποτελέσματα!!

Πήγα στο γιατρό τη Τερεζούλα μου και της έκανε ακτινογραφία και είδαμε οτι πράγματι υπάρχει ογκος στη κοιλιακή χώρα,αλλα προς το παρόν δεν έχει πειράξει κανένα όργανο. Μας είπε για εγχείρηση ,αφου το σκεφτούμε πρώτα γιατί μπορει να κάνει μετάσταση σε αλλο όργανο.Αν δεν γίνει εγχείρηση μεγαλώνει τοσο γρήγορα που μέσα σε λίγους μήνες θα φύγει.Σκέφτομαι να γίνει εγχείρηση αλλά δεν ξέρω πόσο θα παραταθεί η ζωή της.Εχετε ακούσει κανένα παρόμοιο περιστατικό;:(

Ωχχχ κρίμα ρε γμτ... :( :(
Νομίζω οτι η εγχείριση είναι μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις. Το είπες και μόνη σου οτι αν δεν γίνει θα φύγει σε λίγους μήνες. Καλύτερα να ξέρεις οτι προσπάθησες και έκανες τα αδύνατα δυνατά για να τη σώσεις παρά να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν και να νιώθεις τύψεις.

Αυτό σκέφτομαι και γώ και μέσα στη βδομάδα θα της τη κάνω.Οσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο:( :(

Κι εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα...
Το καημενούλι... :( :cry:
Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Παρεπιπτόντως επειδή (ευτυχώς) δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, πόσο σου είπε οτι κοστίζει η εγχείριση; Απο περιέργεια κυρίως ρωτάω.

Σοκαρίστηκα τοσο πολύ σήμερα που δεν σκέφτηκα να ρωτήσω ποσο κοστίζει η εγχείρηση.:(

Δεν πειράζει, απλά σκέφτηκα οτι (εκτός της περιέργειας μου) θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε κάποιον που θα μπει στο site...
Βέβαια στη θέση σου, κι εγώ θα ήμουν τόσο σοκαρισμένη που αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα μου πέρναγε απο το μυαλό... :/:
Κουράγιο... :/:

Εύχομαι τα καλύτερα για το γατούλι σου.
Ελπίζω να βγει νικήτρια από όλη αυτή την περιπέτεια.
Η σκέψη μου θα είναι μαζί σας...
Ενημέρωσε μας πως πάει...
Φιλάκια από εμένα και τη Λουκρητία :kiss:

Ευχαριστώ πολύ όλους σας, για τη συμπαράσταση που δείχνετε στη Τερεζούλα μου και για τα καλά σας λόγια!:(

κουραγιο καλο μου ολα θα περασουν δςσε ενα φιλι κ απο εμας ολουσ εδω τις τερεζας μοιαζει πολυ με τις φιλες μας

ευχομαι ολοψυχα να παν ολα καλα

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη συμπαράσταση.Μήπως μπορεί η Kony επειδή είχε η γατούλα της την ίδια περίπτωση με τη Τερέζα μου,να μου πει μετά απο την εγχείρηση περνάει αρκετό διάστημα για να κάνει μετάσταση σε άλλο όργανο ή η εξέλιξη είναι ραγδαία;:(

Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!!! Και αν το πιστέψεις, ΘΑ ΠΑΝΕ! :rolleyes: Φρόντισε μόνο να αισιοδοξείς!!!

Tη Τετάρτη 11.00 π.μ θα γινει η εγχείρηση στη Τερεζούλα.Ρώτησα το γιατρό πόσο θα κοστίσει και μου είπε 120ευρω και αναλόγως τι θα βρεί κατα την εγχείρηση θα πάει λίγο παραπάνω η τιμή.Μου είπε ότι πρόκειται για όγκο εξωηπατικό.Ελπίζω να πάνε ολα καλά.Εχω παρα πολύ αγχος.:( :(

Στο ευχομαι ολόψυχα! Σε 2 μέρες ε; Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις πως πήγε!!! Νομίζω οτι εκτός απο μένα, όσοι διάβασαν το θέμα θα έχουν αγωνία για την Τερεζούλα :)

καλα αποτελεσματα να εχετε αντε κ να αναρςση γρηγορα κ κρατα μας ενημερους για την πορεια τις υγειας της

:eek: ελπιζω να πιασουν οι ευχες ολων μας και να πανε ολα θετικα:| :) ......κουραγιο σε σενα και δυναμη στη γατουλα σου...:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back