Subject to change
e-steki.gr Founder
Καλή τύχη και μην χάνεις τις ελπίδες σου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι top, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορει να κανει δευτερη εγχειρηση γιατι εχει πολυ χαμηλο αιματοκριτη [11%] και ειδαν στο υπερηχο οτι αρχιζει να προσβαλλει τους λεμφαδενες.:cry: Μου εδωσε να της δινω κορτιζονη.Ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση αλλα προσπαθω να μη το μεταδιδω στη γατουλα μου.Το μεγαλο σφαλμα ειναι του πρωτου γιατρου που μου την ανοιξε χωρις να κανει μια εξεταση αιματος,θα μπορουσε να ειχε μεινει στο χειρουργειο,περα απο αυτο δεν πηρε δειγμα για βιοψια.
Αν ειχαμε αποτελεσματα βιοψιας θα ξεραμε τι ειδους καρκινος ειναι και αν παιρνει θεραπεια. Κοντευω με ολα αυτα να τρελλαθω.:cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Κουράγιο!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαντάζομαι τον πόνο και την αγωνία σου.... Φαντάζομαι την στεναχώρια σου...
Πραγματικά λυπάμαι πολύ και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η κακομοίρα η Tερεζούλα.
Συμφωνώ να πάρεις και άλλη γνώμη, αλλά το γεγονός ότι έπεσες σε γνωστούς μεταξύ τους γιατρούς, δεν το βλέπω για καλό. Δυστυχώς αλληλοϋποστηρίζονται και αν κάποιος κάνει μια γκάφα, ο άλλος θα τον καλύψει. Έχω ακούσει πάααααρα πολλές τέτοιες ιστορίες και φυσικά, όχι μόνο για κτηνίατρους.
Γνώμη μου, να βρεις κάποιον άλλο που δεν ξέρει τον "Στέλιο". Kαταλαβαίνω ότι με τη στεναχώρια που έχεις, δεν έχεις το κουράγιο να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό. Aλλά σκέψου ότι μπορεί κάποιος άλλος να σου δώσει ελπίδες και μερικά χρονάκια ακόμα στην Tερέζα, και από αυτό πάρε δύναμη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool