Η άρρωστη Τερέζα

Απ'οτι είπε ο χουζούρης έχει κάποιον να σου προτείνει. Εγώ μένω Θεσσαλονίκη...
Καλή τύχη και μην χάνεις τις ελπίδες σου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωνσταντίνος Χανδράς, 210 9881717, είναι στο Παλαιό Φάληρο.
Είναι top, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε Χουζούρη! Κι εγώ θα τον χρειαστώ σύντομα (για την ακρίβεια όχι εγώ αλλά θα τον προτείνω στη μητέρα μου που μένει Αθήνα για να πάει τη Ζαν εκεί). :)

Ευχαριστώ πολύ, χουζουρη. Πότε δεχεται;:(

11-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα κάθε μέρα και το Σάββατο το πρωί. Για καλό και για κακό όμως φρόντισε να κάνεις ένα τηλεφώνημα.

Σας λεω τα τελευταια νεα της Τερεζας:Πηρα το γιατρο που μου συστησε ο Χουζουρης, του ειπα τη περιπτωση και με ρωτησε πως λεγεται ο γιατρος που της εκανε την επεμβαση[τον οποιο μου ειχε συστησει μια συναδελφος μου, επειδη ηταν κοντα στη περιοχη μου] και φυσικα του ειπα το επιθετο και αυτος μου λεει '' ποιος ο Στελιος;'' οποτε καταλαβαινετε οτι γνωριζονταν.Φυσικα μου ειπε τα ιδια πραγματα.Μετα απο δυο μερες πηρα τον δικο μου κτηνιατρο ο οποιος συνεργαζεται με μια κλινικη στο Χαλανδρι του ειπα ολη την περιπετεια και κανονισαμε να κανει εκει εναν υπερηχο και αιματος.Τελικα χτες πηγα την Τερεζα και η διαγνωση ειναι καρκινος στο λεπτο εντερο.:( Δεν μπορει να κανει δευτερη εγχειρηση γιατι εχει πολυ χαμηλο αιματοκριτη [11%] και ειδαν στο υπερηχο οτι αρχιζει να προσβαλλει τους λεμφαδενες.:cry: Μου εδωσε να της δινω κορτιζονη.Ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση αλλα προσπαθω να μη το μεταδιδω στη γατουλα μου.Το μεγαλο σφαλμα ειναι του πρωτου γιατρου που μου την ανοιξε χωρις να κανει μια εξεταση αιματος,θα μπορουσε να ειχε μεινει στο χειρουργειο,περα απο αυτο δεν πηρε δειγμα για βιοψια.:mad: Αν ειχαμε αποτελεσματα βιοψιας θα ξεραμε τι ειδους καρκινος ειναι και αν παιρνει θεραπεια. Κοντευω με ολα αυτα να τρελλαθω.:cry: :cry: :cry:

Τί κρίμα... :(
Κουράγιο!!!

δενξερω τινα πω μα τοσο ανευθηνοι ειναι πια οι μεγαλοι κτηνιατροι ντροπη τους υπομονη κοριτσακι μου ποτε δεν ξερεις ειναι μεγαλος ο θεος

τελικα με τους κτηνιατρους δυσκολα βρισκει κανεις ακρη...Εδω θα μου πης δεν βρισκεις ακρη με τους αλλους που λεγονται γιατροι χωρις το κτηνος μπροστα.. Περαστικα και κουραγιο δυσκολη υποθεση

Aχ, Φλώρα μου, πολύ στεναχωρέθηκα..
Φαντάζομαι τον πόνο και την αγωνία σου.... Φαντάζομαι την στεναχώρια σου...
Πραγματικά λυπάμαι πολύ και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η κακομοίρα η Tερεζούλα.
Συμφωνώ να πάρεις και άλλη γνώμη, αλλά το γεγονός ότι έπεσες σε γνωστούς μεταξύ τους γιατρούς, δεν το βλέπω για καλό. Δυστυχώς αλληλοϋποστηρίζονται και αν κάποιος κάνει μια γκάφα, ο άλλος θα τον καλύψει. Έχω ακούσει πάααααρα πολλές τέτοιες ιστορίες και φυσικά, όχι μόνο για κτηνίατρους.
Γνώμη μου, να βρεις κάποιον άλλο που δεν ξέρει τον "Στέλιο". Kαταλαβαίνω ότι με τη στεναχώρια που έχεις, δεν έχεις το κουράγιο να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό. Aλλά σκέψου ότι μπορεί κάποιος άλλος να σου δώσει ελπίδες και μερικά χρονάκια ακόμα στην Tερέζα, και από αυτό πάρε δύναμη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back