Η αδέσποτη μαμάκα του Βύρωνα!!

tzoutzou

Διάσημο μέλος

Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα.
Πολλοι απο εσας ξερετε ηδη για την περιπτωση της Μαμακας,μιας αδεσποτης γατουλας που κατοικοεδρευει στην Αγορα του Βυρωνα,δηλαδη κατω απο το σπιτι μου και την ταιζουν οι χασαπηδες και οι ψαραδες της γειτονιας.Ενα απο τα γατια της,τον Ατρομητο,τον ειχαμε υιοθετησει αλλα μας εφυγε προτου τον στειρωσουμε:(
Η Μαμακα λοιπον γεννησε πριν απο μερικους μηνες(τον Ιανουαριο) και την εψαχνε η Πηνελοπη απο το φορουμ.Ηταν στον δικο μου ακαλυπτο με τα 3 της μικρα.Το ενα ειχε πεσει στη διπλανη αυλη και ειχαμε προβει σε μια αποστολη διασωσης με την Πηνελοπη.Απο αυτα,τα δυο σκοτωθηκαν απο ροδες αυτοκινητου και το ενα,η Τρωει,ειναι ακομα στον ακαλυπτο μου και την ταιζω.Δυστυχως δε μ αφηνει να την πλησιασω..

Η Μαμακα εχει παλι μικρα!!!!Και αυτην τη φορα ειναι 5,περιπου 1 μηνα!!!Η φωλια τους,οπως και τις αλλες φορες,ειναι σε ενα εγκαταλελειμενο σπιτι που επικοινωνει με τον ακαλυπτο μου.Τα βλεπω αλλα δεν μπορω να τα πλησιασω.Η Μαμακα ερχεται κοντα και την ταιζω αλλα και αυτη δε με αφηνει να την πιασω.

Ζητω τη βοηθεια οποιουδηποτε,μηπως καταφερουμε να την πιασουμε και να τη στειρωσουμε(τα εξοδα δικα μου) αρκει να σταματησει να γενναει μικρα χωρις μελλον!!!Το ιδιο ισχυει και για την Τρωει.Οσο για τα καινουργια 5,αν τα πιασουμε βλεπουμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχές Σεπτεμβρίου που θα γυρίσω Αθήνα να επικοινωνήσουμε να βρούμε τρόπο να τα πιάσουμε γιατί πάλι όλο τον χειμώνα θα γεννωβολάει η ψιψίνα καί το μικρούλη της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε με τηλ η στειλε μου πμ να συνεννοηθουμε.
Κ οποιος αλλος "γειτονας" θελει να βοηθησει καλοδεχουμενος ειναι!!!

Κορίτσια δοκιμάστηκε με φαγητό σε γατοφόρο, αλλιώς να δοκιμάσουμε με γατοπαγίδα.
Στείλτε μου κι εμένα πμ αν χρειάζεστε κάτι οταν βάλετε μπρος την επιχείρηση. :)

Παιδιά η γατούλα δεν είναι άγρια από ότι ξέρω. Εδώ μας είχε αφήσει να πιάσουμε τα μωρά της:)

Oχι τωρα καλη μου Ουρανια:( Δυστυχως εχουν μεγαλωσει αρκετα (πρεπει να ειναι 1 με 1μιση μηνα) και φευγουν αυτα απο μονα τους.Οσο για τη μαμα,ερχεται κοντα αλλα μολις πας να την αγγιξεις,φευγει και αρχιζει τα "χου"(αν και οχι απειλιτικα,ετσι για εφε)
Σημερα,για καποιο λογο,τα μικρα ειναι χωριστα.2 ειναι στον ακαλυπτο μου με τη Μαμακα και τα αλλα δεν τα βλεπω πια,πρεπει να ειναι στο εγκαταλελειμενο.
Αφηστε που χθες εγινε και τσακωμος μεταξυ Μαμακας και Τρωει και η τελευταια δεν εχει ξαναερθει:(.Μαλλον την εδιωξε λογω των μικρων...Ελπιζω οτι μολις πεινασει αρκετα θα ξαναβρει το δρομο της για εδω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back