Η γάτα κάνει πιπί της όπου βρει.

bourboulh8ra

Νεοφερμένο μέλος

Ο bourboulh8ra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Εδω και λιγο καιρο ειχα προβλημα με τη γατα μου η οποια ειχε κανει πιπι της εκτος της αμμου, κυριως πανω σε παπουτσια. Τις τελευταιες ομως μερες, χωρις να ξερω γιατι κατουρα συνεχεια πανω σε ρουχα, τσαντες και σε πολυθρονες. Δεν ξερω τι κανω. Η γατα ειναι ενος ετους και ειναι ενος μηνος και κατι μερες εγγυος. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε για να λυσω αυτο το προβλημα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες.
Είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, οπότε καλύτερα να την πάς μια βόλτα από τον κτηνίατρο. Επίσης, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο.
Εύχομαι να είναι καλά και να το ξεπεράσετε γρήγορα. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν προκειται για προβλημα υγειας, αφου την πηγα πολυ προσφατα στον κτηνιατρο και εκανε ολες τις εξετασεις. Το θεμα ειναι οτι δεν κανει το πιπι της απλα στο πατωμα αλλα μονο πανω σε δικα μου ρουχα και ποτε στα ιδια. Και αν οντως ειναι απο στρες οπως λεει και το αρθρο, μηπως ξερετε πως μπορει αυτο να λυθει?

μηπως ειναι αρσενικο...εχει ορεξουλες και ψεκαζει για να αφησει το αρωμα του ερωτα παντου????

μηπως ειναι αρσενικο...εχει ορεξουλες και ψεκαζει για να αφησει το αρωμα του ερωτα παντου????

Οχι καλέ...αφού λέει ότι είναι έγκυος!!!:P
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε διακοπές μου φαίνεται , εεεε:hmm::D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back