Η γάτα μου έφαγε ένα μολυντήρι. Είναι επικίνδυνο;

Emily22

Νεοφερμένο μέλος

Ο Emily22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σήμερα το βράδυ η γάτα μου έφαγε ένα μολυντήρι (σαμιαμίδι)και πιο συγκεκριμένα μάσησε απλώς το σώμα και το άφησε αλλά έφαγε την ουρά. Διαβάζω πολλά στο διαδίκτυο ότι μπορεί να πάθει σαλμονέλα έως και περίπτωση που πέθανε μια γάτα βρήκα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι επικίνδυνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη φύση κανονικά οι γάτες τρέφονται με τέτοια ζώα.Δεν νομίζω ότι κινδυνεύει απο κάτι..παρα μόνο να βγάλει σκουλικάκια.Απλά κοίτα τα κακάκια της.Για σαλμονέλες κλπ..δεν έχω ακούσει κάτι
Παντως στο παλιό μου σπίτι,μια εξωτερική μου γάτα είχε φαει κεφαλι οχιάς παρακαλώ και τιποτα δεν επαθε,αν και,όταν επικοινώνησα με τον γιατρό,μου είχε πει ότι το πιο πιθανό ήταν να μην πάθει...αλλα δεν ήταν και 100/100 σίγουρος.Μιλάμε όμως για οχιά..που έχει το δηλητήριο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ πουπουλίνα. Είχα πολύ άγχος και επικοινώνησα πρωί-πρωί με το γιατρό, αλλά μου είπε να μην ανησυχώ, εκτός αν την δω να μην τρώει και να πρήζεται το κεφαλάκι της. Αλλά είπε ότι δεν νομίζει γιατί τα μολυντήρια που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι επικίνδυνα... Μα και αυτά τα άτιμα δεν είναι να τα αφήσεις λίγο μόνα τους και δουν κάτι να κινείται στο χώρο τους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back