Η γάτα μου έχει περιτονίτιδα, γνωρίζει κανείς κάποια κλινική;

pitsi

Νεοφερμένο μέλος

Η pitsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 74 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας,

Πριν από μία βδομάδα, η γάτα μου- η Πιτσίλω- αρρώστησε. Εμφάνισε διάρροια, πρήξιμο στον έναν λεφθαδένα και από ότι μας είπε ο γιατρός είχε και πυρετό. Της έκανε πολλές εξετάσεις κυρίως για το Aids της γάτας και για περιτονίτιδα. Εντέλει διέγνωσε περιτονίτιδα υγρού τύπου σε ελαφριά, όμως, μορφή. Από ότι μας είπε θα της περάσει προς το παρόν αλλά ενδέχεται να το εμφανίσει ξανά καθώς δεν πρόκειται να θεραπευτεί πλήρως.
Το πρόβλημα είναι πως με τον συγκεκριμένο γιατρό δεν έχουμε και την καλύτερη επικοινωνία γι' αυτό θα θέλαμε να την πάμε και κάπου αλλού για μία δεύτερη γνώμη.
Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό κτηνίατρο ή κάποια κλινική να την πάμε?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H περιτονίτιδα υγρής μορφής εάν την είχε δεν θα πέρναγε...θα χάνατε το γατί.:hmm:

Υποθέτω ότι έγιναν εξετάσεις αίματος, και όχι διάγνωση δια του φλιτζανιού ή με το μάτι. Είναι μεγάλη ιστορία η συγκεκριμένη αρρώστια, και θέλει πολύ μελέτη και ενημέρωση απο τον ιδιοκτήτη του ζώου.

Εσένα για να του "πέρασε" λογικά θα είχε καμία λοίμωξη του αναπνευστικού απλά...

Παραθέτω σχετικά λίνκ
Λίστα κτηνιάτρων
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36866
Απο αναζήτηση όλα τα θέματα με τη λέξη περιτονίτιδα.
https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=671052

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς βρίσκομαι μακριά από την Πίτσι μου. Μόλις έφυγα για ακαδημαικούς λόγους, αρρώστησε, μένει με την μητέρα μου, η οποία έχει πάθει πανικό. Οι αιματολογικές εξετάσεις της έδειξαν περιτονίτιδα ξηρού τύπου σε αναλογία 1 προς 200. Από ότι μου είπε ο γιατρός θεωρείται φορέας, γεγονός, βέβαια, που δεν αποκλείει να αρρωστήσει σοβαρά στο μέλλον. Γάτα σπιτιού που έβγαινε λίγο στον κήπο πως γίνεται να κόλλησε? Λέω να την πάω και κάπου άλλου. Εάν έχει περάσει και κάποιος άλλος ανάλογη κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει.

Στο μήνυμά μου πιο πάνω έχω βάλει λίνκ απο άλλες περιπτώσεις.:redface:

Δυστυχώς βρίσκομαι μακριά από την Πίτσι μου. Μόλις έφυγα για ακαδημαικούς λόγους, αρρώστησε, μένει με την μητέρα μου, η οποία έχει πάθει πανικό. Οι αιματολογικές εξετάσεις της έδειξαν περιτονίτιδα ξηρού τύπου σε αναλογία 1 προς 200. Από ότι μου είπε ο γιατρός θεωρείται φορέας, γεγονός, βέβαια, που δεν αποκλείει να αρρωστήσει σοβαρά στο μέλλον. Γάτα σπιτιού που έβγαινε λίγο στον κήπο πως γίνεται να κόλλησε? Λέω να την πάω και κάπου άλλου. Εάν έχει περάσει και κάποιος άλλος ανάλογη κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει.

Εγώ γνωρίζω έναν πολύ καλό κτηνίατρο ο οποίοσ με έχει σώσει πολλέσ φορέσ με τα ζωάκια μου. έχει το ιατρείο του στο Περιστέρι και μου έχει κάνει καλά μια γατούλα που δεν έτρωγε τίποτα ένα μήνα τωρα, ένα σκυλάκι που βρήκα με καλααζάρ στον δρόμο, ένα σκυλάκι που έχω κι είχε πέτρα, όπωσ και τον εμπιστεύομαι για όλα τα ζωάκια μου... αν δεν έχεισ βρει κτηνίατρο καλό ακόμη να σου πω που θα τον βρείσ.

παντωσ είναι πολύ οικονομικόσ σε σχέση με άλλουσ, και πολύ εμπιστοσ.

Σε αναλογία 1/200 είναι δύσκολο να νοσήσει απλά είναι φορέας:hmm:
Εμένα έχουν και τα 4 γατάκια μου, ό,τι χρειαστείς στείλε μου πμ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back