NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Μένω σε μία πολυκατοικία που είναι γεμάτη περιστέρια!Η Ντάλια μου εχει μία δική της πετσέτα χοντρή πάνω στο καλοριφέρ ακριβώς μπροστά στο παράθυρο!Ολη μέρα κάθεται εκεί και επιτίθεται στο παράθυρο,τα περιστέρια είναι ακριβώς απο έξω και δε φοβούντε καθόλου!Η Ντάλια(10 μηνών) δεν είχε ποτέ επαφή με άλλα ζώα και όσο κάθεται εκεί βγάζει ήχους σαν να τα μιμείτε!Ανοιγοκλείνει το στόμα της πολύ γρήγορα και βγάζει κάτι ήχους περίεργους!Εχει απίστευτη πλάκα φυσικά μα μήπως τα πουλιά της σπάνε τα νεύρα κα θα ήταν καλύτερα να της κλείνω τη θέα πιο συχνά?Ολο εκει τη βγάζει!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω τον ήχο αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
κνιακ, κνιακκκ νιακ.....
ΟΛΕΣ οι γάτες τις κάνουν

όταν παραμονεύουν, ιντριγκάρονται.... και γενικά είναι σε εγρήγορση!!!
Εμένα το κάνει και οταν παραμονεύει το λειζερ!!!! και γελάμε πολύ γιατί το λεμε οτι το ΒΡΗΖΕΙ!!!

georgia alex
Δραστήριο μέλος

Λες να μεταλλαχθει κ να γινει γατοπεριστερο;

Παντως ο Roberto κανει ακριβως το ιδιο πραγμα οταν του κανω αντανακλαση του καθρεφτη πανω στον τοιχο η' οταν παρακολουθει μυγες..!Ανοιγοκλεινει το στομα του,τα μουστακια του τρεμουλιαζουν κ βγαζει κατι κραυγουλες τυπου ''νια..νια..νια..'' η' ''α..α..α..αου.αου..''....εχει τρελο γελιο!!
Μην του κλεισεις την κουρτινα,μαλλον το ευχαριστιεται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Όχι στο καϋμενούλι, μην κλείσεις το παράθυρο, όπως σου είπαν οι γατοσυνάδελφοι, οι κραυγούλες αυτές είναι ήχοι κυνηγίου και, όντως, έχει πολύ πλάκα να τις ακούς.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Joulia τα βιντεακια ειναι εκπληκτικα.Προς στιγμης νομισα οτι στο δευτερο βιντεο ειναι ο Κικης!

Η δικη μου οταν βλεπει πουλι κανει σαν την γατα στο πρωτο βιντεο

Luna
Περιβόητο μέλος
μπορω να πω κι εγω το ιδιο!!η Luna κανει σαν να τους μιλαει και εχει τοση πολυ πλακα που καθομαι κι εγω εκει και πινω τον καφε μου!!!

cofouli
Νεοφερμένο μέλος
Μην την περιορισεις απο το παραθυρο με τι θα ασχολειται μετα το καημενο το ζωντανο??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool