Αναγκαστηκα να αγορασω γαλα απο κτηνιατρο κ αρχισε ο γολγοθας. Ξυπνουσα καθε 3 ωρες το βραδυ και δεν το ειχα μεσα στο σπιτι γιατι οι γονεις μου δεν ηθελαν. Το ειχα στη γειτονισσα που προανεφερα. Δυσκολευοταν πολυ να πιει απο το μπιμπερο και αναγκαζομουν να του σταζω σταγονες στο στομα του. Το καθε ταισμα επαιρνε περιπου μιση ωρα. Πραγματικη κουραση. Τελοσπαντων η γατουλα μεγαλωσε κ εγω ημουνα περηφανη για μενα και για εκεινη. Παρατηρω κατι ομως οσο καιρο εχω αυτο το γατι. Ενω περιμενα οτι θα με αγαπαει σα μαμα του,αφου το ταιζα το καθαριζα το χαιδευα καθε μερα για τοσο καιρο αυτο δειχνει να με απεχθανεται. Στη αρχη σκεφτηκα οτι ισως το πιεζα πολυ με το μπιμπερο κ με εχει παρει με ασχημο ματι. Αλλα δεν καταλαβαινω προς τι τοση απεχθεια. Με βλεπει κ ερχεται με μυριζει κ παω να τη χαιδεψω και τεντωνει χαμηλα την πλατη της για να μην την ακουμπαω. Δεν παιζει καν μαζι μου. Που κ που με γρατζουναει οταν τη σηκωνω. Και με τους αλλους ειναι πολυ πιο δεκτικη. Να τη χαιδεψουν δεν μπορουν αλλα μπορουν να τη σηκωσουν κ να παιξουν μαζι της ναι. Τι μπορει να εχει,λετε να ειναι εκ φυσεως αδιαφορη σα γατα; αλλα και παλι,γιατι ιδιαιτερα με εμενα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν μεγαλώσουν δεν είναι τόσο χαδιάρικα. Να είσαι σίγουρη πως εσένα θεωρεί μαμά της. Επίσης περνάν και φάσεις τα γατιά. Κι του δικού μου δεν του αρέσουν τα χάδια και κάνει όλα αυτά που περιγράφεις, παρά μόνο όταν τα ζητάει. Επίσης στην ηλικία της εφηβείας ήταν πολύ αγριμάκι και είχε σταματήσει να έρχεται στην αγκαλιά μου. Τώρα ξαναείναι πιο δεκτικός. Παίξε πιο πολύ μαζί της, δώσε και καμιά λιχουδιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άμα την πάρεις θα σε συνηθίσει πιο πολύ. Αν κατάλαβα καλά μένει ακόμα με την γειτόνισσα?
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως αργησε να κοινωνικοποιηθει;
Το λεω γιατι η μενια μου δεν ειχε συναντηθει με αλλο ζωο μεχρι 2 ετων περιπου.
Ηταν κλεισμενη στο διαμερισμα συνεχως, και ολο αγαπες, αν και μετα την στειρωση εγινε λιγοτερο δεκτικη στα χαδια παρα μονο οταν ηθελε εκεινη.
Οταν ομως χρειαστηκε να μετακομισω για ενα διαστημα σε σπιτι που εβγαινε και εξω, τοτε παρουσιασε μια τελειως διαφορετικη συμπεριφορα.
Και οταν εφερα στο σπιτι τον Fluffy μου, οσο ειναι στον ιδιο χωρο ακομα και τωρα μετα απο 4 μηνες δεν καθεται να την χαιδεψω με τιποτα και μου αγριευει, τοσο που μπορει να με γρατζουνισει η και να με δαγκωσει!
Οταν ομως δεν ειναι ο μικρος μπροστα, ειναι και παλι ολο αγαπες.
Το κακο ειναι πως καποια στιγμη της την επεσε ενας αρσενικος, και την δαγκωσε.
Οποτε η γατουλα μου ειδικα απο τοτε, φοβαται τα αλλα γατια.
Τοσο που μπορει να γινει επιθετικη προς ολους.
Μηπως εχει συμβει κατι αναλογο με την γατουλα σου;
Πραγμα πολυ πιθανον αν δεν την εχεις συνεχεια υπο την επιτηρηση σου, οποτε δεν μπορεις να ξερεις τι την εχει κανει να αντιδραει ετσι.
Κατα την γνωμη μου χρειαζεται πολυ υπομονη και σταθερη συμπεριφορα απο μερους σου μεχρι να ξεπερασει την φοβια που ενδεχομενα εχει.
Αν την παρεις μαζι σου και ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι ισως την βοηθησει, μιας και δεν θα υπαρχει το ερεθισμα που την κανει επιφυλακτικη.
Ισως δεις πραγματικα μια αλλη γατουλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki