Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα μου φτερνίζεται εδώ και 2 μήνες.. Την πήρα από ένα Σωματείο πριν από 2 μιση μήνες, έμεινε 2 βδομάδες σπίτι μου και άρχισε να φτερνίζεται.
Η κτηνίατρος μου είπε ότι έχει αλλεργία και της έκανε μια ένεση. Σταμάτησε για 2-3 μέρες αλλά μετά ξανά.
Η καημένη είναι μπουκωμένη και έχει μυξάκια και πολύ τη λυπάμαι αλλά έχει γεμίσει τον τόπο μυξούλες (χαλιά, τοίχους, έπιπλα, τον κόσμο που κάθεται στα πόδια τους και τη χαϊδεύει).
Η κτηνίατρος μου είπε ότι θα ναι για πάντα έτσι κι ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Ισχύει αυτό ή να πάω σε άλλο γιατρό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αλεξάνδρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Astarti
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω όλα να πάνε καλά για το γατάκι σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Astarti:από ότι έχω ακούσει τα προβλήματα αλλεργίας ελέγχονται με τη σωστή φαρμακευτική αγωγή.
Ούτε εμένα μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο, συνήθως το αντίθετο έχω δει να συμβαίνει!

Αλλά κι εγώ αυτό ακριβώς έχω ακούσει. Και με τη λογική να το πάρεις, δεν είναι δυνατον να είναι μια ζωή έτσι. Κάποιο τρόπο θα έχει βρει η κτηνιατρική, όπως και με τους ανθρώπους.
antonis1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μίλυ μου είναι 4 χρονών και μέχρι σήμερα δεν είχε προβλήματα υγείας. Μένει στο σπίτι και δεν βγαίνει ποτέ έξω. Πριν τρεις μήνες, έβγαλε κάτι σπυράκια στα αυτιά εξωτερικά που απλώθηκαν στο κεφάλι του και του έφεραν τρομερή φαγούρα, με αποτέλεσμα να ξύνεται και να ματώνει. Ο κτηνίατρος του έκανε βιοψία και είπε ότι έχει τροφική αλλεργία. Τρεις μήνες τώρα τρώει τη ξηρά τροφή που του δίνει ο γιατρός, και του βάζω Αλόη κάθε μέρα. Τα εξανθήματα υποχωρούν για λίγο και επανέρχονται.... Δε ξέρω τί να κάνω. Δε μπορώ να τον βλέπω ματωμένο... Έχω την εντύπωση πως ο γιατρός που πουλάει και τη τροφή, είναι...έμπορος και θέλει να πουλήσει μόνο το πανάκριβο προϊόν του. Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα με γάτο ; Από τότε που το έπαθε, δεν έχει πια οίστρο. Μπορεί νάναι συνδεδεμένα αυτά ;
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Lady
Δραστήριο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν υποτροπιάζει φυσικά και κάτι δεν πάει καλά.
καλά ήθελα να ξερα αυτός ο γιατρός άμα του είπες πως υποτροπιάζει τι σου λέει δηλαδή γιατί θα τρελαθούμε.. πως όλα είναι εντάξει?
antonis1
Νεοφερμένο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Περιμένουμε να μάθουμε νεότερα.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μάλιστα έχει και καλές τιμές ( καλύτερες από ένα Pro-Plan που τσίμπαγε άσχημα ).
δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό.
φυσικά αν ασκεί έμμεσα ή άμεσα πίεση να αγοράσεις τα προϊόντα του.. ε τότε ναι κάτι παίζει.
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα
το μικρό μου πριν κανα τρίμηνο περίπου πρήστηκε η μυτούλα του και είχε βγάλει κατι σπυριά στα αυτια και στη ράχη και πάνω στο κεφαλακι.το πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι έχει αλλεργια μου εδωσε μια αλοιφή και betadine να του βαζω.του εβαζα καθε μερα απο 2 φορες οπως μου ειπε αλλα πανω που ηρεμουν ξαναφουντωνουν, η μυτούλα εχει ξεπρηστεί αλλα ξύνεται συνεχώς και δε του περνάει.ακομα του βαζω αλοιφή και betadine αλλά χωρίς αποτέλεσμα,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ρουντολφ μου εβγαλε ξαφνικα κοκκινιλες σε όλο του το σώμα, επίσης ξύνεται, του έβαλα το σπρεϋ για τους ψύλλους, πριν 2 μέρες, εξακολουθει και ξύνει τις πληγές του αλλά πιο λίγο, εντομεταξυ πριν 3 μέρες τελειωσε η αντιβίωση που του έδινα επειδή ειχε κάνει χειρουργιο (ειχε σπάσει το πόδι του), υπάρχει περίπτωση να τον πείραξαν τα φάρμακα????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool