aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΒΑΛΕ ΝΑ ΦΑΜΕ!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ! ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΕΙΣΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ!
ΦΕΛΙΞ ΕΛΑ ΔΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΧΡΑΠ! ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ!
Ο Φελιξ θα ελέγε:
Τι γραφεις εκει;
Θες να με χαιδεψεις; Εγω θα κλεψω απ τη σακουλα φαγακι! Επ! Κοροιδο δεν με πιανεις! Θα σου δωσω σφαλιαρα Οπρα εαν συνεχισεις να με πρίζεις! Κανε μου μπανιο! Μ´αρεσει!!!!
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ! ΞΗΜΕΡΩΣΕ!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

΄΄Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλοκαιρακι: πηγα να την υποδεχτω κι αυτη με ξεπουπουλιασε επιτοπου.
Μελινακι: Μοου τη δινει στα νευρα η τρελοκοτσιδου που μας κουβαλησες
Χιονακι : Εγω εχω λαρυγγιτιδα και δεν μπορω πολλα πολλα ειμαι η πιο ηλικιωμενη.. δικαιουμαι πολυθρονα.
Τρελοκοτσιδου: Διωχτα ολα και κρατα μονο εμενα.. τι καθεσαι? δεν βλεπεις ποσο καλα τα παω με τα σκιουρακια σου???
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σε εμένα από ότι πιστεύω ότι θα ζητούσε περισσότερο βραστό κοτόπουλο και λιγότερες κροκέτες, να μην την βγάζω απο το δωμάτιο μου όταν θέλω να κοιμηθώ και να μην την μαλώνω όταν πάει να μου πιράξει της γλάστρες.12) Εαν η γατα σας μιλουσε με ανθρωπινη φωνη, γραψτε τι θα ελεγε σε σας και στους γυρω σας!!
Στους άλλους θα έλεγε να σταματήσουν να κάνουν κακό στα γατάκια που γιεννιούνται προχθές, στον κουβά μία φιλη μου βρήκε μία σακούλα SUPER MARKET με 4 γατάκια μέσα που μόλις είχαν γεννηθεί και τα άκουσε λέει να κλαίνε για λίγο και μετά σώπασαν μέχρι να πάει κάτω να τα βρει για να τα βοηθήσει...και ίσως αυτό που είχε πει στο γράμμα της στον Αι Βασίλη....ότι όποιος καταφέρει να αγαπήσει ένα γατάκι θα έχει αγάπη και πολύ ευτύχία μαζί του...

aretha
Περιβόητο μέλος
"Τι τους θέλουμε τους άντρες στο σπίτι; Οι δυό μας θα περνούσαμε μια χαρά..."

"Κάνε λίγο πιο κει, άνοιξε το αριστερό σου χέρι να χωθώ μέσα, γύρνα λίγο στο πλάι, ΛΙΓΟ ΕΙΠΑ, χάιδεψέ με, ωραία, τώρα μείνε ακίνητη για το επόμενο 8ωρο γιατί βολεύτηκα"

"Διψάω!! Πού είναι το υπηρετικό προσωπικό να μου ανοίξει τη βρύση;"
"Τι είναι αυτό καλέ; Μύγα; Μμμμ... κολατσιό!":cat:
"Μα είστε σοβαροί; Αυτόν βρήκατε να μου κουβαλήσετε για υπήκοο; Τσκ, τσκ, τσκ..."
Ο Πορδολέων:
"Ααα... Αυτή η γάτα είναι το προσωπικό μου ίνδαλμα... Όταν μεγαλώσω θέλω κι εγώ να γίνω μαύρος και ζοχάδας και να βολτάρω πάνω στα κάγκελα"

"Χάδάκια!! Χαδάκια!! Πού πας; ΚΙ ΑΛΛΑ χαδάκια!"
"Αχ, ένα μανίκι!! Είναι προφανές ότι πρόκειται για τη μαμά μου, ας το θηλάσω λοιπόν"

"Ψιτ, δεσποινίς, εσείς η μαύρη, θέλετε να παίξουμε; (Μου κάνει τη δύσκολη, αλλά κατά βάθος ψοφάει)"

"Καινούρια άμμος! Και καθαρή! Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Γρήγορα, πρέπει να την αρωματίσω καταλλήλως και μετά να πετάξω τουλάχιστον τη μισή απ'έξω. Μα όλα εγώ πρέπει να τα κάνω πια σ' αυτό το σπίτι;"
RedCat
Διάσημο μέλος
- Πρέπει να ερχεται η μαμα μου, παω στην εξώπορτα να την υποδεχτώ και μέτά θα πάω στο ονυχοδρόμιο να της δείξω ότι μόνο εκεί ξύνω τα νύχια μου..
- Ελά, τόση ώρα σε φωνάζω, θα με κυνηγήσεις να παίξουμε, μετά εγώ θα σου κρυφτώ και θα σε κηνυγήσω ενώ δεν κοιτάς
- Πω πω αυτή η χιονόμπαλα πάλι σκαρφάλωσε στο δέντρο, θα κάτσω από κάτω να δω που θα την μαλώσουν...
- Ξάπλωσε επιτέλους θα πάω γρήγορα δίπλα της να κοιταχτούμε μέχρι να αποκοιμηθεί....και μετά και εγώ...αγκαλιά με την μαμα μου....
-Η Μαφαλντίν στα πόδια, ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ είπα, (χαστουκάκι)
Μαφάλντιν:
- Ειναι χαμηλής νοημοσύνης αυτοί οι αρσενικοί. Βλέποντας τον από εδώ τον πάγκο της κουζίνας μου φαίνεται και μικρότερος...
- Αντε αργησε το φαγητό σήμερα, τι μας έφερες?
-Μααααααααααααααααμά μόνη μου μ'αφήσατε σ'αυτό το δωμάτιο???
-Βράδιασε? Θα σκαρφαλώσω παντού και θα ρίξω τα πάντα. Μετά θα παω να χωθώ ανάμεσα στον πορτοκαλί τεράστιο και στη μαμα μου..κλασικα αυτός θα με χαστουκίσει εγώ θα κάνω ότι παω προς τα πόδια της μαμας και μόλις αποκοιμηθούν και οι δύο θα χωθώ αναμεσά τους..(τι με περάσατε??!)
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με ποιον μιλάς στο τηλέφωνο; είναι πιο ενδιαφέρον από μένα; δε γίνεται, να τον χαιρετίσω κι εγώ και μετά θα κλείσεις και θα μιλήσεις αποκλειστικά με μένα!!!
Πουλάκια. Πουλάκια! Πουλάκια!!!! Να τα πιάσω να τα πιάσω να τα πιάσω Εεεε!! ήταν δικό μου το πουλί, δώσ' μου το πίσω, ηλίθια! Τι να το σώσεις ρε; τρελάθηκες; δωσ’ μου το να παίξω μια ωρίτσα. Θέλω το πουλάκι μου πίσω! Γιατί όχι; Τώρα ξέχασέ το να σου κάνω παρέα, ούτε χάδι, ούτε τίποτα θέλω από σένα, απίστευτο, να μου πάρεις το πουλάκι μου!!!!
Γεία σου ξύπνησες; Ναι, μια ωραία μέρα είναι, 4.30 κιόλας, ώρα για παιχνίδι, ώρα για φαγητό, ώρα για... αχ ξύπνα ρε, τώρα αμέσως, ή σου δίνω μια στο πρόσωπο, κατάλαβες τώρα, υπναρού; Έλα, ξύπνα επιτέλους, θέλω πολλά πολλά χάδια!
Α τώρα ξύπνησες, ε; Μα δε βλέπεις ότι είναι ώρα για νάνι τώρα; Άσε με ήσυχο. Μμμμμ, ναι αν με χαιδεύεις εκεί μου αρέσει, μη σταματάς, όχι οι πατούσες είναι απαγορευμένη ζωνή, το ξέρεις πολύ καλά αυτό, ναι στα αυτιά, στο λαιμό, στην πλάτη, ναιαιαιαιαι. Χάδιχαδιχαδιχαδι.
Ιδού μια ιδέα: να λύσω τα κορδόνια των παπουτσιών σου; Πώς δεν είναι παιχνίδι; Θαυμάσιο είναι! Σκουλήκια έχεις στα παπούτσια, δεν το βλέπεις; Άσε με να τα σκοτώσω για σένα τα κορδόνια αυτά, θα νιώθεις καλύτερα.
Είναι ενδιαφέρον αυτό που διαβάζεις; Να κάτσω πάνω, για να δω καλύτερα. Μου αρέσει αυτή η εφημερίδα, μου αρέσει ότι κομματιάζεται τόσο εύκολα στα νύχια μου, τώρα έχουμε 1000 μικρά χαρτάκια, ωραίο δεν είναι;;;
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.... αυτή τη φορά δε θα με βρεις χεχεχε, τι τέλειο κρυσφύγετο εδώ πάνω, πίσω από τα βιβλία, ησυχία επιτέλους......να σ’ αφήσω να απελπίζεσαι ακόμα μια ώρα ή δυο, ή τρεις, ή .....θα δούμε ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.
drusilia
Διάσημο μέλος

Άστριντ νομίζω με κάλυψες!!
Να ωπροσθέσω και το "Τι, δεν μου δίνεις σημασία, θέλω να παίξουμε ΤΩΡΑ! Θα σκοτώσω κι εγώ τα πόδια σου για να μάθεις!" και το
"Γκραουλ (βρυχιθμος) η μαμα γύρισε σπίτι-η μαμά γύρισε σπιτι-η μαμα γυρισε σπιτι!" Αυτο συνοδεύεται με γρήγορο καλπασμο απο την μια άκρη του σπιτιου μέχρι πάνω απο τα ντουλάπια της κουζίνας.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χμ!!!! Κάτι γίνεται εδώ το σπίτι άλλαξε έβαλαν ένα καινούριο πράσινο πράγμα με πολλά στολίδια το οποίο μου αρέσει δεν λέω αλλά τελικά κάθε φορά που πάω να παίξω μαζί του όλο μου φωνάζουν <<Κλειώ μη εκεί.>> Τι το βάλανε εάν δεν μπορώ να το παίξω; Μετά από αυτό ήρθαν δύο ακόμη άνθρωποι στο σπίτι για τις γιορτές λέει... τώρα το μόνο που έγινε είναι να μειωθεί ο χώρος στον καναπέ, και εγώ δεν βρίσκω ποια που να κάτσω...δύσκολο αυτό... Το μόνο καλό που έγινε είναι ότι λόγω τον εορτών μου δίνουν μόνο κοτόπουλο και όχι κροκέτες... Τώρα το μόνο που περιμένω είναι να φύγουν οι επισκέπτες. Και να βρώ ξανά τον χώρο μου στον καναπέ.... Τι να κάνουμε γιορτές είναι θα περάσουν....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑαντε ρε παιδια! Γραψτε και για τις γατουλες σας!![]()

ladycat
Διάσημο μέλος
γκρινιαρης:κοιτα ποσο ποναει η μεση σου γυρνα γυρνα μπρουμιτα να σου κανω μασαζ!!!!!!!!(μασαζ.....σαλια........)πωπω πεινασα ανοιξε την κουζινα να φαμε τιποτα???λιχουδια δεν εχει αποψε τσαμπα σου εκανα μασαζ???φαι φαι φαι.........
λαμπης:εγω ειμαι ο πιο ευαισθητος εμενα κοιτα κοιτα κοιτα το πιπι μου να να η πατουνα να την δαγκωσω λιγακι μιαμμμμ μπα ασε καλυτερα παλι θα μου της βρεξει ωχ καλαθι οχι οχι παλι στο γιατρο να κοιτα κατουραω κανονικα ωχ!!!!!!!συγνωμη κατουρησα το καναπε σου
πισσας:δεν με κοιτανε ας ανοιξω την πορτα του ψυγειου!!!!!!!!!η το ντουλαπι να παρω το catnip!!!!!
μμμμ χαδακια στην κοιλιτσα χαδακια χαδακια στην μουριτσα (δαγκωμα)σου ειπα χαιδευε μην σταματας.........
Ζυλιτο:πωπω χριστε μου τι αγρικοι που ειναι οι αλλοι μεινετε μακρια θα μουχαλασετε την γουνα πατουνα ελα να σε πλυνω εχεις γινει χαλια εσεις κυρια που καθεστε στο πισι παρτε με λιγο αγκαλια αγκαλια αγκαλια αγκαλιαααααα ειπα εγω προτιμω την αγκαλια απο το φαι
Φελιξ:μμμμ εεεεε εσυ που με μαζεψες απο το δρομο μιας κ δεν μπορω να χρησημοποιησω το ονυχοδρομειο κοψε μου τα νυχια καθαρισε μου την μουρη κ διωξε το λαμπη με δαγκωνει αμαν κλεισε το παραθυρο ακουω σκυλους φοβαμαι κλεισε
ποκυ:μμμμμ που ειναι ο κυριακος που ειναι ο κυριακος να με τριψει να με ξυσει να κανουμε αγκαλιτσα εσενα δεν σε θελω μου την δινεις στα νευρα ολο τα αυτια μου κοιτας ασε με σου λεω ελεοςςςςς
τιγρακι:θες να παιξουμε κοιτα κοιτα πως τρεχω κ πηδαω σαν κατσικι κοιτα κοιτα ωπ ωπ αμαν εσπασα το βαζο κοιτα λειζερ παρτο παρτο να παιξουμε κοιτα πως πηδαω χεχεχεχεεχ
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλε με να φάω
Πεινιάαααωωω
Θα φάμε σήμερα
Άσχετα που μόλις έφαγα, θέλω κι άλλο
Απαιτώ να μου βάλεις φαΐ
Νόστιμο πόδι
Μα που είσουν όλη μέρα?
Άνοιξε την πόρτα,θέλω να ανέβω στο πατάρι
Κοιμάμε μην με ενοχλείς
Γιατί ταΐζεις αυτήν κι όχι εμένα?
Φαΐιιιιιιιιιιιιιιιι
georgia alex
Δραστήριο μέλος
''Καλημερα..χμφ!
Γιατι μου γυρισες την πλατη χθες το βραδυ;;Το ξερεις οτι δε βολευομουν μετα κ μου χαλασες τον υπνο,εεεε;;Ααααχ!Φρεσκο,δροσερο νερακι!Ευχαριστω μανουλα,παρε ενα μουσουδενιο φιλακι!
Ελα,ασε με τωρα!Ενα φιλακι ειπαμε!Ωχ,αρχισες παλι να στριγγλιζεις μες στα αυτια μου..μη με ζουλας!!(εγω:γουτσου,γουτσου,τι αγορακι εισαι εσυ,μαναρακι μουουουου;;;ψυχουλα μου,αγαπη μου,θα σε φαωωωω!!! κτλ. ...)Παλι θα φυγεις;Μολις βγαζεις απ'αυτο το ροζ τσαντακι κατι μπογιες που βαζεις στη μουσουδα σου
φευγεις μετα..Και τι ωρα θα γυρισεις;;;Αν αργησεις,στο λεω,θα τα κανω ολα ανω-κατω εδω μεσα!!Ακους εκει!Δε φτανει που δε μ'αφηνεις να βγω εξω(εξαλλου ειμαι πια 5 μηνων αντρακλας,δεν θα με κανεις εμενα μαμοθρευτο,θελω επιτελους να γινω ανεξαρτητος!!!),λειπεις και τοση ωρα..Τουλαχιστον κανω ο,τι θελω,εχω την ησυχια μου βρε αδερφε..
Ηρθες μανουλα;;

Ελα,παρε με αγκαλιτσα..Τωρα θελω αγκαλιτσα,τωρααααααα...κλαψ!κλαψ!μπουχουχου,θελω αγκαλιτσααα...:cry:Αααα...ωραια ειναι...χρρρρ...χρρρ...ναι,ναι,χαδακια,φιλακια..κι αλλα χαδακια..χρρ...χρρρρρρρρρ......!!!!
Μμμμ...και φαγακι...εισαι η πιο καλη μανουλα του κοσμου!!Παλι θα αρχισεις να μιλας με τις ωρες στο τηλεφωνο;Γκρρ...
Μου τη δινει οταν δεν ασχολεισαι ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!Μαμα,εφαγα πολυ και νυσταζω..ελα..παρε με αγκαλιτσα να κοιμηθω..χρρ...φχρρρρρρ...
Καλα,μαμα,εριξα κατι υπνους..κατσε να τεντωθω,ειμαι και 2 μετρα αντρας..
Λοιπον,τωρα εχω τρελη ορεξη για παιχνιδι κ κυνηγητο...Τιιιιι;;;;!!!!Νυσταζεις;;Αφου μολις ξυπνησα,δεν θα παιξουμε ΤΩΡΑ;;;Τι ξενερωτη που εισαι ωρες-ωρες..Χμφ!Χ...κα κι εγω(Robertoooo!!!!Μη βριζειειεις!!!)Θα παιξω μονος μου,βγαλε μου τα παιχνιδακια μου!!...Μαμαααα....κουραστηκα απ'το παιχνιδι,κανε λιγο ακρη να μπω κι εγω κατω απ'την κουβερτουλα..χρρ...παρε το χερι σου,δε βολευομαι..ετσι,ναι..παρε με αγκαλιτσα..καληνυχτα!!
(Ετσι λοιπον ειναι μια συνηθισμενη μερα στο γατοσπιτακι μας!Καλο Πασχα σε ολους!Εγω κλεινω τον υπολογιστη και την κανω!!!
Θα τα πουμε παλι Παρασκευη του Πασχα!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Willie θα έλεγε:
Αφήστε με στην ησυχία μου

Μη με παίρνετε αγκαλιά θα μου χαλάσετε το μαλλίιιιιιιιι

Μη διανοηθείς να με κάνεις μπάνιο

Ασε κάτω τη βούρτσα ΤΩΡΑ

Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι κάνουν στο σπίτι ΜΟΥ?

Κάνε πιο πέρα, το μαξιλάρι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Νυστάαααααααααζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
"Άσε κάτω αυτό το πράγμα που μυρίζει χαζά και μη μου καθαρίζεις τα μάτια κάθε τρεις και λίγο με το χαμομήλι.Δεν είμαι μπέμπης σου λέω!Είμαι κοτζάμ γάτος,άστους να λένε.Άμα με ξαναπιάσεις θα σου ρίξω καμια ξεγυρισμένη σφαλιάρα,δε σου έφτασαν αυτές που έφαγες χτες;Είμαι μαφιόζος εγώ,μη με βλέπεις έτσι γλυκούλη.Και που είναι οι κροκέτες μου;Μην κοιτάς τις βλακείες που λένε για 40 γραμμάρια στο σακουλάκι,είναι συνομωσία των σκύλων για να μείνω μικρός.Ούτε κάτω από το πιατάκι έχει κρικέτες...ούτε στο χαλί...Κακό χαλί,ας σε φάω λίγο,για να μάθεις να μην έχεις κροκέτες.Που είναι κι αυτή η άκαρδη μάνα...Κάτσε να αγριέψω.Α,ήρθες;Τώρα που δε βλέπει κανείς πάρε με αγκαλιά επειδή κουράστηκα να ψάχνω για κροκέτες.Όχι πάλι το χαμομήλι,σου είπα,οι τσίμπλες είναι γοητεία!Όχι,δεν είμαι το γατουλάκι σου.Δε σε ξέρω κυρά μου,άσε με κάτω,μια βδομάδα γνωριζόμαστε και θες να μου καθαρίσεις και τον πωπό,άκου οικειότητες,δεν είμαι από αυτούς τους άντρες εγώ.Αχ,κουράστηκα να κυνηγαω την καρέκλα.Έλα,μην κουνιέσαι,κάνε αυτό με τα δάχτυλα πίσω από τα αυτιά και θα σου δώσω και κοιλίτσα(ζιγκολό με κατάντησες)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Χαχα, ωραίο θέμα.
Ο Willie θα έλεγε:
Αφήστε με στην ησυχία μου
Μη με παίρνετε αγκαλιά θα μου χαλάσετε το μαλλίιιιιιιιι
Μη διανοηθείς να με κάνεις μπάνιο
Ασε κάτω τη βούρτσα ΤΩΡΑ
Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι κάνουν στο σπίτι ΜΟΥ?
Κάνε πιο πέρα, το μαξιλάρι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ
Νυστάαααααααααζω![]()
99% με κάλυψε..... (βγάλτε το μπάνιο... του ΑΡΕΣΕΙ!!!)

+ πεινάααααωωωωω
+ ΜΠΑ ήρθατε???? Ωραία θα παίξουμε!!!!!

Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Μπλανκο: Λοιπον, μπορει να με λενε χαζο, αλλα εγω ειμαι πανεξυπνος! για να δουμε τωρα... θα πηδηξω απο τον καναπε πολυ μακρια και θα προσγειωθω στο πλαι του τοιχου. Στη συνεχεια θα σπιναρω να ακουσω το πατωμα να γδερνεται που μ'αρεσει, και θα περασω ιπταμενος πανω απο την Βιολετα! Χοπ!
Βιολεττα: παλι με κοψοχολιασε ο σιχαμενος... εγω ομως που ειμαι χαδου θα προσπαθησω να του δειξω ποσο καλη μπορω να γινω!
Μπλανκο: επ! τι κανεις εκει; ειναι ενοχλητικο να με δαγκωνεις εκει πισω κι'ας ειμαι στειρωμενος! ελα να παιξουμε λιγο!!! (καπου εδω το παρακανει γιατι ειναι ατσουμπαλος)
Βιολεττα: βλακα! ηλιθιε! αου! τωρα θα σου δειξω εγω! χσσσσσσσσσςςςςς!!! (ματωνει τη μυτη του Μπλανκο) εγω φταιω ρε που προσπαθω να ειμαι καλη!
Μπλανκο: α, τι ωραια που παιζουμεεεεεεεεεε!!!!!! κι αλλο θελω, κι αλλο!!!
(και εγω απο πισω να κυνηγω τις ασπρες τουφες του Μπλανκο και τις μαυρες της Βιολεττας...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool